Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    11. Veljača 2020. 07:48

Bozma

JECIKA

Kako vama izgledaju ove celije:https://ibb.co/1vnXvsr

To su moje od prvog postupka… Dvodnevne

To su ovi kruzici unutar kruga (ma kako dobro objasnjavam to je cudo jedno 😂). Cini mi se da si ti imala cak 6 stanica drugi dan. Ovaj nesto manje, ali sve to dobro za 2.dan
    Zaato su ti ih vratili drugi dan? Tu obicno vrate ili treci ili peti

Nemam pojma zasto drugi dan. Ja sam bila iznenadjena kada su me zvali. Po njima ni te dvije nisu bile dobre. Vidjecemo sad u martu kako ce biti 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

11. Veljača 2020. 08:26

JECIKA

Bozma

JECIKA

To su ovi kruzici unutar kruga (ma kako dobro objasnjavam to je cudo jedno 😂). Cini mi se da si ti imala cak 6 stanica drugi dan. Ovaj nesto manje, ali sve to dobro za 2.dan

Nemam pojma zasto drugi dan. Ja sam bila iznenadjena kada su me zvali. Po njima ni te dvije nisu bile dobre. Vidjecemo sad u martu kako ce biti

Da tvoje su bile sa dosta fragmentacija, to su ti ove kao 'mrlje' unutar tockica.. Usporedi sad od vuky kako su njezini kružici cisti a tvoji su bili 'zamuljani'. 
    Smatra se da sto embriji imaju manje tih fragmentacija da su toliko i kvalitetniji.. A kad bas i nisu neke kvalitete ili kad ih je malo onda vracaju drugi dan jer se ne zna da li bi se nastavili razvijati do treceg dana... 

• maltezer
    11. Veljača 2020. 09:00

Ja evo 4 dana do ne/očekivane menstruacije... već lagano osjećam simptome 😔

PinkFairydust
    11. Veljača 2020. 09:05

maltezer

Ja evo 4 dana do ne/očekivane menstruacije… već lagano osjećam simptome 😔

Simptomi nisu mjerilo, beta je mjerilo. PMS i rana trudnoca su dosta slicni, nije gotovo dok nije gotovo😘 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

JECIKA
    11. Veljača 2020. 09:09

marijaiva

JECIKA

Bozma

JECIKA

Da tvoje su bile sa dosta fragmentacija, to su ti ove kao 'mrlje' unutar tockica.. Usporedi sad od vuky kako su njezini kružici cisti a tvoji su bili 'zamuljani'.
    Smatra se da sto embriji imaju manje tih fragmentacija da su toliko i kvalitetniji.. A kad bas i nisu neke kvalitete ili kad ih je malo onda vracaju drugi dan jer se ne zna da li bi se nastavili razvijati do treceg dana…

Kuku sad sam se jos vise zabrinula  pogledacu na net te fragmentacije. Moguce da moje jajne c ne vrijede pet para.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• avama
    11. Veljača 2020. 09:14

Izgleda da nista crtica se nije promijenila ni malo. Opet nista. Danas 8dnt . Sad ne znam da li mogu betu napravit u petak 11dnt, da se uspijem dogovorit za novi postupak.

• maltezer
    11. Veljača 2020. 09:16

PinkFairydust

maltezer

Ja evo 4 dana do ne/očekivane menstruacije… već lagano osjećam simptome 😔

Simptomi nisu mjerilo, beta je mjerilo. PMS i rana trudnoca su dosta slicni, nije gotovo dok nije gotovo😘

uhhhhh, znam, al osjećaj je grozan, a tek mi je prvi put....

11. Veljača 2020. 09:18

avama

Izgleda da nista crtica se nije promijenila ni malo. Opet nista. Danas 8dnt . Sad ne znam da li mogu betu napravit u petak 11dnt, da se uspijem dogovorit za novi postupak.

Ma kako ne bi mogla za blasticu to nije rano, ja sam vadila bete 10 dan.. 
    Zao mi je 😥😥😥

• maltezer
    11. Veljača 2020. 09:19

netko je pitao za AFC ii broj folikula...
    moj AFC je bio deset , a folikula sam imala 8. također i 8 js

PinkFairydust
    11. Veljača 2020. 09:22

avama

Napravi betu u petak. Nadam se da ce te iznenaditi :grli:

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.