Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Veljača 2020. 21:42

vuky

https://ibb.co/GP2Tn9Y

Bozma evo mrvice…

odlično izgledaju oba. Kako je čitav postupak išao, trebala bit puna stimulacija pa blaga, pa nema folikula, bit će jedan, dva pa na kraju 3, i imaš odlične zametke, ovo bi lako mogao bit dobitni.

vuky
    10. Veljača 2020. 21:44

Nisu mi rekli koliko stanica, ali i ja bi rekla 7, samo su rekli da su odlicni... uglavnom, cekamo 💗🤞🏻

10. Veljača 2020. 21:50

vuky

Nisu mi rekli koliko stanica, ali i ja bi rekla 7, samo su rekli da su odlicni… uglavnom, cekamo 💗🤞🏻

Nemaju fragmentacija da izgledaju super..
    Sretno ❤️💙
    Za curu i decka jedno srceko😉😍😍

10. Veljača 2020. 21:52

vuky

Nisu mi rekli koliko stanica, ali i ja bi rekla 7, samo su rekli da su odlicni… uglavnom, cekamo 💗🤞🏻

I ja sam tako izbrojala, nisam sad neki expert, ali sjecas se mojih zadnjih, tamo nije bilo tesko izbrojat,  treci dan dvije stanice, vasi izgledaju puuuuno bolje

JECIKA
    10. Veljača 2020. 22:22

Cure prema cemu vi gledate jesu li dobre? I kako izbrojite celije 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    10. Veljača 2020. 22:25

Kako vama izgledaju ove celije:  https://ibb.co/1vnXvsr

To su moje od prvog postupka... Dvodnevne

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Slee
    10. Veljača 2020. 22:37

Ajme, zene, nemoguce mi je pohvatati sve!
    Zaza mrva i vuky neka bude super beta za dva tjedna!
    Pinky vidim da je muz ipak popustio i da krecete u trecem, to mi je bas drago.

Netko je spomenuo da je bio kod Skvorca? Kakva su vam iskustva? 
    Ja bila danas kod svoje gin i ona je jako pozitivna i rekla je da bi na nasem mjestu u postupak sto prije. Mene strah i nekako mislim da je bolje pricekati bar tri mjeseca nakon operacije.
    Jecika ti si imala vanm? Koliko ste nakon operacije krenuli? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

11. Veljača 2020. 06:44

JECIKA

Kako vama izgledaju ove celije:https://ibb.co/1vnXvsr

To su moje od prvog postupka… Dvodnevne

To su ovi kruzici unutar kruga (ma kako dobro objasnjavam to je cudo jedno 😂). Cini mi se da si ti imala cak 6 stanica drugi dan. Ovaj nesto manje, ali sve to dobro za 2.dan
    Zaato su ti ih vratili drugi dan? Tu obicno vrate ili treci ili peti

• Mrva1986
    11. Veljača 2020. 07:10

Marta...

Mrva1986

Marta...

Mrva1986

Marta...

Mrva1986

Gelica

Mrva1986

vuky

avamada bude tamnija crtica dizra i da je to to🤞🏻
    MakiST super❤️

Mrva kako je proslo? Kod mene super, sad jos da lezim malo… neda mi se 🤣 kaze biologica da imamo 2 odlicna embrija… sad cekanje….

Ja sam doma. Mrvica je tu. Dobila sam th utrogestan, estrofem i decortin. Sad prvi put pijem decortin. Nek donese srecu🥰

Sretno! :) Kod koga si u postupku?

DrA

Za kaj se daje decortin i sretno 😊 😊 😊 da beta bude ogromna. Cure jeste vi bolovanju nakon feta i go kad budete

Mislim da on rusi imunitet da nebi tijelo odbacilo plod al nisam sigurna. Nek me neko ispravi ako sam u krivu

Vidiš a meni je rekao da jačam imunitet betaglukanomom zbog streptokok pred sam postupak i nakon… a tko će ga znati iako je kod mene bila trudnoća ali je plod stao u 4+5 tt. Imaš li koju smrzlicu.

Nemam draga. Bila je 1 js, oplodila se i reko je davor da se lijepo dijeli. Do sad kolko god da smo stanica zrelih dobili zavrsili smo na 1 embriju koji izgleda odustane u busi. Nadamo se da je ova 1 ali vrijedna

Držim 🤞 i svim ❤️ želim da ovaj bude dobitan. Jesi već bila kod dr A na postupku. Hoćeš na bolovanje ili budeš radila. Ja ni sama ne znam kaj da radim ako ću idući mjesec na fet da li da idem na bolovanje ili ne 🤦‍♂️ u uredu sam i sjedim 8 h a ne znam ni sama kaj mi je pametno.

Joj ne pitaj, bila sam 3 put kod drA i 3 put u petrovoj. Ja sam isto u uredu, al jednom sam bila na bolovanju i ne mogu vise to. Skoro sam skrenula. 

• Mrva1986
    11. Veljača 2020. 07:11

Marta...

Mrva1986

Marta...

Mrva1986

Marta...

Mrva1986

Gelica

Mrva1986

vuky

avamada bude tamnija crtica dizra i da je to to🤞🏻
    MakiST super❤️

Mrva kako je proslo? Kod mene super, sad jos da lezim malo… neda mi se 🤣 kaze biologica da imamo 2 odlicna embrija… sad cekanje….

Ja sam doma. Mrvica je tu. Dobila sam th utrogestan, estrofem i decortin. Sad prvi put pijem decortin. Nek donese srecu🥰

Sretno! :) Kod koga si u postupku?

DrA

Za kaj se daje decortin i sretno 😊 😊 😊 da beta bude ogromna. Cure jeste vi bolovanju nakon feta i go kad budete

Mislim da on rusi imunitet da nebi tijelo odbacilo plod al nisam sigurna. Nek me neko ispravi ako sam u krivu

Vidiš a meni je rekao da jačam imunitet betaglukanomom zbog streptokok pred sam postupak i nakon… a tko će ga znati iako je kod mene bila trudnoća ali je plod stao u 4+5 tt. Imaš li koju smrzlicu.

Nemam draga. Bila je 1 js, oplodila se i reko je davor da se lijepo dijeli. Do sad kolko god da smo stanica zrelih dobili zavrsili smo na 1 embriju koji izgleda odustane u busi. Nadamo se da je ova 1 ali vrijedna

Držim 🤞 i svim ❤️ želim da ovaj bude dobitan. Jesi već bila kod dr A na postupku. Hoćeš na bolovanje ili budeš radila. Ja ni sama ne znam kaj da radim ako ću idući mjesec na fet da li da idem na bolovanje ili ne 🤦‍♂️ u uredu sam i sjedim 8 h a ne znam ni sama kaj mi je pametno.

Sad sam bila doma jucer i danas cu. Sutra idem radit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.