https://ibb.co/GP2Tn9Y
Bozma evo mrvice…
odlično izgledaju oba. Kako je čitav postupak išao, trebala bit puna stimulacija pa blaga, pa nema folikula, bit će jedan, dva pa na kraju 3, i imaš odlične zametke, ovo bi lako mogao bit dobitni.
Nisu mi rekli koliko stanica, ali i ja bi rekla 7, samo su rekli da su odlicni... uglavnom, cekamo 💗🤞🏻
Nisu mi rekli koliko stanica, ali i ja bi rekla 7, samo su rekli da su odlicni… uglavnom, cekamo 💗🤞🏻
Nemaju fragmentacija da izgledaju super..
Sretno ❤️💙
Za curu i decka jedno srceko😉😍😍
Nisu mi rekli koliko stanica, ali i ja bi rekla 7, samo su rekli da su odlicni… uglavnom, cekamo 💗🤞🏻
I ja sam tako izbrojala, nisam sad neki expert, ali sjecas se mojih zadnjih, tamo nije bilo tesko izbrojat, treci dan dvije stanice, vasi izgledaju puuuuno bolje
Cure prema cemu vi gledate jesu li dobre? I kako izbrojite celije ?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Kako vama izgledaju ove celije: https://ibb.co/1vnXvsr
To su moje od prvog postupka... Dvodnevne
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ajme, zene, nemoguce mi je pohvatati sve!
Zaza mrva i vuky neka bude super beta za dva tjedna!
Pinky vidim da je muz ipak popustio i da krecete u trecem, to mi je bas drago.
Netko je spomenuo da je bio kod Skvorca? Kakva su vam iskustva?
Ja bila danas kod svoje gin i ona je jako pozitivna i rekla je da bi na nasem mjestu u postupak sto prije. Mene strah i nekako mislim da je bolje pricekati bar tri mjeseca nakon operacije.
Jecika ti si imala vanm? Koliko ste nakon operacije krenuli?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Kako vama izgledaju ove celije:https://ibb.co/1vnXvsr
To su moje od prvog postupka… Dvodnevne
To su ovi kruzici unutar kruga (ma kako dobro objasnjavam to je cudo jedno 😂). Cini mi se da si ti imala cak 6 stanica drugi dan. Ovaj nesto manje, ali sve to dobro za 2.dan
Zaato su ti ih vratili drugi dan? Tu obicno vrate ili treci ili peti
avamada bude tamnija crtica dizra i da je to to🤞🏻
MakiST super❤️
Mrva kako je proslo? Kod mene super, sad jos da lezim malo… neda mi se 🤣 kaze biologica da imamo 2 odlicna embrija… sad cekanje….
Ja sam doma. Mrvica je tu. Dobila sam th utrogestan, estrofem i decortin. Sad prvi put pijem decortin. Nek donese srecu🥰
Sretno! :) Kod koga si u postupku?
DrA
Za kaj se daje decortin i sretno 😊 😊 😊 da beta bude ogromna. Cure jeste vi bolovanju nakon feta i go kad budete
Mislim da on rusi imunitet da nebi tijelo odbacilo plod al nisam sigurna. Nek me neko ispravi ako sam u krivu
Vidiš a meni je rekao da jačam imunitet betaglukanomom zbog streptokok pred sam postupak i nakon… a tko će ga znati iako je kod mene bila trudnoća ali je plod stao u 4+5 tt. Imaš li koju smrzlicu.
Nemam draga. Bila je 1 js, oplodila se i reko je davor da se lijepo dijeli. Do sad kolko god da smo stanica zrelih dobili zavrsili smo na 1 embriju koji izgleda odustane u busi. Nadamo se da je ova 1 ali vrijedna
Držim 🤞 i svim ❤️ želim da ovaj bude dobitan. Jesi već bila kod dr A na postupku. Hoćeš na bolovanje ili budeš radila. Ja ni sama ne znam kaj da radim ako ću idući mjesec na fet da li da idem na bolovanje ili ne 🤦♂️ u uredu sam i sjedim 8 h a ne znam ni sama kaj mi je pametno.
Joj ne pitaj, bila sam 3 put kod drA i 3 put u petrovoj. Ja sam isto u uredu, al jednom sam bila na bolovanju i ne mogu vise to. Skoro sam skrenula.
avamada bude tamnija crtica dizra i da je to to🤞🏻
MakiST super❤️
Mrva kako je proslo? Kod mene super, sad jos da lezim malo… neda mi se 🤣 kaze biologica da imamo 2 odlicna embrija… sad cekanje….
Ja sam doma. Mrvica je tu. Dobila sam th utrogestan, estrofem i decortin. Sad prvi put pijem decortin. Nek donese srecu🥰
Sretno! :) Kod koga si u postupku?
DrA
Za kaj se daje decortin i sretno 😊 😊 😊 da beta bude ogromna. Cure jeste vi bolovanju nakon feta i go kad budete
Mislim da on rusi imunitet da nebi tijelo odbacilo plod al nisam sigurna. Nek me neko ispravi ako sam u krivu
Vidiš a meni je rekao da jačam imunitet betaglukanomom zbog streptokok pred sam postupak i nakon… a tko će ga znati iako je kod mene bila trudnoća ali je plod stao u 4+5 tt. Imaš li koju smrzlicu.
Nemam draga. Bila je 1 js, oplodila se i reko je davor da se lijepo dijeli. Do sad kolko god da smo stanica zrelih dobili zavrsili smo na 1 embriju koji izgleda odustane u busi. Nadamo se da je ova 1 ali vrijedna
Držim 🤞 i svim ❤️ želim da ovaj bude dobitan. Jesi već bila kod dr A na postupku. Hoćeš na bolovanje ili budeš radila. Ja ni sama ne znam kaj da radim ako ću idući mjesec na fet da li da idem na bolovanje ili ne 🤦♂️ u uredu sam i sjedim 8 h a ne znam ni sama kaj mi je pametno.
Sad sam bila doma jucer i danas cu. Sutra idem radit
Sortiraj odgovore
Najstariji