Cure znam da ste nedavno pisale o tome ali ne mogu sad naći .. Imam onu mutaciju ko i svi živi valjda pa uzimam folate a ne folnu. Prije trudnoće sam uzimala vitamine posebno a sad bi uzela one neke trudničke :) spominjale ste ako se ne varam prenataS ili tako nešto Dal uz to idu još dadatno folati? Da uzmem solgar? Hvala na pomoći :)
Cure koliko se ceka na konzultacije u Petrovoj kod dr.Vrcica?
Mislim u postupak u 9/10 mjesecu.
Ja sam ti bila kod njega, isto prvo preporučujem u hillarus, doktor je super i stvarno brine za svoje pacijente!
Lalaaa ti si bas si dala truda. Hvala na cestitkama. Slobodno pitaj sto te zanima.
Roza sretno i da bude plusic!
Ema tako je zove se PrenataS taj koji ima aktini oblik. Imaju ga 400 i nesto sitno mg, ne znam koju dozu su ti rekli da uzimas?
Nikitta, bila sam u Splitu u bolnici. Svi su bili stvarno divni, nemam rijeci. Sad samo cekanje 🙏🏻. Danas me cili dan boli i pritisce stomak, valjda je to normalno.
Nisu mi ništa rekli koliko da uzimam jer moja doktorica smatra da je folacin ok pa sam odustala od razgovora s njom o tome. Grizli koliko ti uzimaš? Nikitta ti ne uzimaš znači dodatno još folate uz prenataS!?
Inače, bila sam jutros na UZV, vide se za sad dvije gastacijske ali jedna malo bolja od druge pa nema druge nego čekati što će biti, za tjedna dana opet uzv... Imam još slobodne tekućine i jajnici su mi koma, ova punkcija mi je baš teško pala i onda je to sve opet buknulo kad je beta počela rasti tako da moram ubaciti u prvu, lagano kretanje i ništa raditi hahaha nadamo se da se neće zakomplicirati.
Savjet za ostale cure koje tek idu na punkciju, odmarajte maksimalno nakon punkcije da se ne zakomplicira kad beta počne rasti!
Ema1987 ja sam isto lezela nakon punkcije i danas nakon transfera. I dalje pijem samo Novalac prenatal bez folne. Mozda da uzmem i folnu dodatno? Pijem jos i q10, kenduralC, beta glukan i dmanozu. Imala sam problema s e.colli u brisu pa sam najela i napila svakakvih preparata u zadnja 3 miseca...
Ema super. Sretno za obje gestacijske. Pa sad u prvom tromjesecju ipak trebas vise folne od 400. Ja sam u prvom jos uz prenatale pila folat od solgara. Cak mi je gin rekao da nastavim cijelu trudnocu zbog MTHFR, al bas sam kupila prenatas i mislim da mi je sad u njima dovoljna kolicina.
Kengurica vidim da i tebe muči nesanica u trudnoći, uredno odrađuješ noćne smjene na forumu :) ja čekam kad će mi se početi spavati da mi barem dani brže prolaze :)
Onda kupujem sutra prenataS i solgar sad za prva 3 mjeseca.
Hvala vam cure na pomoći :) imam osjećaj da znate nekad puno više od doktora... Što te život sve nauči!
Roza, cure će ti znati bolje ali mislim da Q10 moraš izbaciti sad nakon transfra. Ja nebi ni betu glukan uzimala da mi ne podiže imunitet. A folnu obavezno uzmi! Odnosno, odmah je bolje uzeti folate jer se bolje apsorbiraju.
Sortiraj odgovore
Najstariji