Pink
Pa neznam sto je bilo, biologica je rekla da sam cudno reagirala na terapiju
Pitat cu sad kad budem zvala za dva dana
Ma da dovoljna je jedna al opet ...
Meto
Čestitke od 💓
Pink
Pa neznam sto je bilo, biologica je rekla da sam cudno reagirala na terapiju
Pitat cu sad kad budem zvala za dva dana
Ma da dovoljna je jedna al opet …
Meto
Čestitke od 💓
Piccola1208 sretnooo,mozda bas ta jedna bude dobitna držim 🤞🤞🤞
Evo ja idem u cer na folikulometriju i ovaj ciklus vracamosmrzlica ako sve bude ok. Sad me strah da lice se lijepo odmrznuti. Kad bi meni bio fet, posto imam 16.-ti dan ovulaciju? I nakon koliko se radi beta nakon vracanja smrzlica 5.dnevnog (blastociste)?
Avama ja sam morala betu vaditi 13dnt.
Meto sretno sutra, da sve prođe u redu!
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure kako funkcionira kad se vraće smrtlić ako netko može detaljno opisati čisto da se pripremim 🤦♂️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Meto, drzi se! Sretno
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pink hvala, idem pvt i mislila sam tako nekako kako si napisala, ovaj put cu pitati da cekamo do blastice, ako se nece uvrijediti, moram to pitati odmah prije nego krenemo!
Meto vjerujem da si napeta sto ne moze muz sutra, ali bude sve ok... drzim 🤞🏻 da bude sto vise zrelih js...
piccola znam kako je to, ja dobila 2 i bila u soku... ali kako cure kazu, ako je prava, 1 je dosta... neka se fino
oplodi i podjeli i onda dalje da sve ide po pravom planu 🤞🏻
Marty čestitam i želim sve sretno dalje❤️
Mala Martina dobro je, sada neka se oplode, fino dijele i da bude uspjesan transfer i onda dalje sve kako treba🤞🏻💗
Pinkhvala, idem pvt i mislila sam tako nekako kako si napisala, ovaj put cu pitati da cekamo do blastice, ako se nece uvrijediti, moram to pitati odmah prije nego krenemo!
Metovjerujem da si napeta sto ne moze muz sutra, ali bude sve ok… drzim 🤞🏻 da bude sto vise zrelih js…
piccolaznam kako je to, ja dobila 2 i bila u soku… ali kako cure kazu, ako je prava, 1 je dosta… neka se fino
oplodi i podjeli i onda dalje da sve ide po pravom planu 🤞🏻
Marty čestitam i želim sve sretno dalje❤️
Mala Martina dobro je, sada neka se oplode, fino dijele i da bude uspjesan transfer i onda dalje sve kako treba🤞🏻💗
Hvala ti Vuky,i tebi sretno!🤞🤞🤞🤞
Meto, sretno sutra 🍀🍀🍀
Piccola, koju si štopericu dobila? Držim 🤞 za party u labu 😊
Marta, jel ideš u prirodni fet ili s estrofemom? Ja sam išla oba puta prirodno, prvi uzv je bio na 8dc ( ovulacija mi je na 11dc ili 12), štoperica onda 9 ili 10 dc, a transfer ovisno jel su smrzlići trodnevni ili blastice. Ne znam kako ide s estrofemom
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Mala_martina, sretnoooo 🍀🍀🍀🍀
Pinkfairydust, baš bezveze.. meni je ovo super kad mi opća da uputnice jer radi suprotnu smjenu od gin, a nekad mi treba nešto hitno. Nikad mi nije ništa rekla, stvarno mi je super
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji