Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Siječanj 2020. 00:12

Sunshine25
    Ovitrelle je bila štoperica
    Ma da, sve je moguće, ja se tješim, znat ću za dva dana.
    A što Bog da, neću se živcirat nego idemo hrabro dalje. 
    Od šoka nisam ni pitala sto je bilo s folikulima, prazni ili prezreli. 

Mala_Martina
    Super vijesti, nadam se da te nije bolilo
    Ja malo sad osjetim jajnike, mirovat ću i sutra
    Išla mi je krv nakon aspiracije, al evo nema više.
    Držim fige za dalje 🤞🤞

I cure pliz savjet, kako najbolje baratati sa utrogestanom.
    Nisam nikad uzimala to, evo danas prvi put vaginalno, nadam se da sam dobro stavila

sunshine25
    21. Siječanj 2020. 00:16

Piccola, utrići su gnjavaža 😂 gurneš ih što dublje možeš, a nakon stavljanja miruj 20ak min. Curkat će van, to je normalno, nemoj se plašiti 😁 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• maltezer
    21. Siječanj 2020. 01:14

Cure, je li se kojoj dogodio izostanak menstruacije od straha recimo? 😳
    Ja se spremam za prvi ivf, dobila terapiju i čekam drugi dan ciklusa, ali M nikako početi, evo kasni 4 dana, a trudna nisam 100%.
    Inače uvijek točna u dan! Nikad u životu mi nije kasnila.
    Je li moguće da sam toliko prestravljena da sam si blokirala menstruaciju ? 
    Osjećam veliki strah oko svega toga...

• maltezer
    21. Siječanj 2020. 01:22

Hvala puno😘Moj je 2,23 pa me malo strah jer sam negdje pročitala da mora biti ispod 2. Pa se mislim trebam li to dovesti u red prije svega. Inače imam Hashimoto ..

Pozdrav svima…
    Nova sam tu . Zanima me koji je optimalan TSH za IVF?

ispod 2,5. Ima jedno istrazivanje koje je pokazalo da nije bitno koliko ispod, odnosno zene koje su imale recimo 1 ili 1,5 nisu imale nista bolje ishode od onih koje su imale nesto vise. Ali je jasna razlika u kategorijama ispod 2,5 i iznad toga. Naravno, trebao bi ostati iznad doljnje granice (ovisno o labosu, recimo da je granica oko 0,5), da ne odemo u hiper.

Hvala puno😘
    Moj je 2,23 pa me malo strah jer sam negdje pročitala da mora biti ispod 2. Pa se mislim trebam li to dovesti u red prije svega. Inače imam Hashimoto ..

• Blacky89
    21. Siječanj 2020. 05:41

Meto sretno danas! 🤞🍀
    Marta prvi fet sam od 3dc krenula s estrofemom (prvo 3x2mg, kasnije povećano na 3x4mg), pila ga do zamišljene O i onda krenula s utrogestanom uz estrofem. Koliko su stari embriji nakon toliko dana se vraćaju od te zamišljene O. Odnosno od trenutka početka uzimanja progesterona.
    Drugi fet sam imala od 3dc estrofem(2x4mg) i svaki dan jednu injekciju decapeptyla. Tako da 10dc, onda sam estrofem i za 2 dana je uveden utrogestan. Transfer za onoliko dana koliko su stari embriji. 
    E sad ovaj put idemo u prirodni fet. Znaci pratimo moju ovulaciju. 
    Mislim da su to tri mogucnosti FET-a koje postoje. 😁
    Piccola 🤞 za top embrij
    Maltezer vjerojatno ti strah i iščekivanje odgadja mengu. Malo vinceka popij i keks s muzicem i vidjet ces da ces dobit 😉 isprobana terapija... a za tsh mislim da je taj tvoj ok...

21. Siječanj 2020. 06:36

Meto, sretno danas

Marta...
    21. Siječanj 2020. 08:03

Hvala  ti  puno,  moji su  zamrznuti  treći dan ...koliko se često  mjeri  endometrij  znači  cca 10 dana  traje priprema i onda se  odmrznu   jel  ej  zapravo  do  zadnjeg ne  znaš  dal i će biti  ok ili ne :-( jesi sama  tražila da ideš  u prirodni  fet.... 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    21. Siječanj 2020. 08:16

maltezer - ok je taj TSH, ne sekiraj se:)
    Meto - javi kak je bilo, drzimo palce:):)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Mala_martina1990
    21. Siječanj 2020. 08:54

piccola1208

Sunshine25
    Ovitrelle je bila štoperica
    Ma da, sve je moguće, ja se tješim, znat ću za dva dana.
    A što Bog da, neću se živcirat nego idemo hrabro dalje.
    Od šoka nisam ni pitala sto je bilo s folikulima, prazni ili prezreli.

Mala_Martina
    Super vijesti, nadam se da te nije bolilo
    Ja malo sad osjetim jajnike, mirovat ću i sutra
    Išla mi je krv nakon aspiracije, al evo nema više.
    Držim fige za dalje 🤞🤞

I cure pliz savjet, kako najbolje baratati sa utrogestanom.
    Nisam nikad uzimala to, evo danas prvi put vaginalno, nadam se da sam dobro stavila

Picola1208 jooj mogu ti reci da me bolilo ovaj put,al izdrzi se,i cijeli dan jucer me bolilo dole,evo danas ave pet,nista ne boli.Ja sam takoder krvarila pa mi doktorica stavila gazu koju sam doma izvadila...Isto koristim utrogestane 3×2 i sutra idem gore sa vidim jel se oplodilo..jaooo sad me tek frka...

• Blacky89
    21. Siječanj 2020. 09:09

Marta meni je svaki put progesteron uveden na dan kad bi i po mom izračunu trebala bit O... mislim znam da je nema al to su ti dani. Inače imam pravilne cikluse. Ako nemaš problema s endometrijem to ce bit 10ak dana pripreme. Računaj da ce ti oko 14dc uvesti progesteron (u slučaju pravilnih ciklusa 28 dana). Uzv nije toliko čest ako endo lijepo napreduje. Mozda ces imat 3 uzv-a. I da, ja sam na prvom FET-u pitala dr kolika je stopa preživljavanja odmrzavanja. Rekao mi je oko 95% smrznutih embrija preživi odmrzavanje. 
    Tako daaa, no sikiriki, FET je mila majka naspram stimulacije 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.