Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    17. Siječanj 2020. 13:27

sunshine25

Marta, eto sve su izmjerili, u srijedu ide natječaj pa predajemo papire 😁 mi smo na zadnjem katu i grozno nam curi kada pada kiša. To je bio jedini razlog zašto sam se prihvatila toga, moralo se raditi, a ostali suvlasnici su…hmmm, u najmanju ruku čudni 😂
    Na fet ćemo ili sljedeći mjesec ili onaj iza, vidjet ću kako se budem osjećala. Od nalaza moram samo štitnjaču ponoviti, ali pijem terapiju i mislim da to neće biti problem. Kako si ti?

A ok sam ali me ljuti što moj mpo dr misli da ne trebam ništa raditi od pretraga... A ja se bojim ići dalje dok ne napravim barem sve vezano za željezo jer mi je u banani, trombofiliju i briseve, urinokulturu. A sad idući tj idem vidjeti što će mi dati moja dr opće i dr ginićka. Nisam se vratila vježbanju jer mi glupo doći mjesec dana i opet otići samo trčim i od idućeg tjedna ću pokušati kući malo vježbati, krenula sam na strogi režim ishrane moram još smršaviti iako sam od transfer 20.12 do do nas skinula već 7 kg ali moram još 🙄. Uglavnom borba. Ne znam da pijem Q10 ima li smisla ga piti obzirom da imam smrzliće ne znam, ne pijem ni Gynositol ne znam da krenem s njim pitala dr za to ali ništa mi nije odg 😞 vjerojatno mu sad već idem na živce.. Ah 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

sunshine25
    17. Siječanj 2020. 13:33

Marta...

sunshine25

Marta, eto sve su izmjerili, u srijedu ide natječaj pa predajemo papire 😁 mi smo na zadnjem katu i grozno nam curi kada pada kiša. To je bio jedini razlog zašto sam se prihvatila toga, moralo se raditi, a ostali suvlasnici su…hmmm, u najmanju ruku čudni 😂
    Na fet ćemo ili sljedeći mjesec ili onaj iza, vidjet ću kako se budem osjećala. Od nalaza moram samo štitnjaču ponoviti, ali pijem terapiju i mislim da to neće biti problem. Kako si ti?

A ok sam ali me ljuti što moj mpo dr misli da ne trebam ništa raditi od pretraga… A ja se bojim ići dalje dok ne napravim barem sve vezano za željezo jer mi je u banani, trombofiliju i briseve, urinokulturu. A sad idući tj idem vidjeti što će mi dati moja dr opće i dr ginićka. Nisam se vratila vježbanju jer mi glupo doći mjesec dana i opet otići samo trčim i od idućeg tjedna ću pokušati kući malo vježbati, krenula sam na strogi režim ishrane moram još smršaviti iako sam od transfer 20.12 do do nas skinula već 7 kg ali moram još 🙄. Uglavnom borba. Ne znam da pijem Q10 ima li smisla ga piti obzirom da imam smrzliće ne znam, ne pijem ni Gynositol ne znam da krenem s njim pitala dr za to ali ništa mi nije odg 😞 vjerojatno mu sad već idem na živce.. Ah

Kada si radila zadnje briseve? Q10 ne moraš piti jer on utječe na kvalitetu stanice, a ti imaš smrzliće. Gynositol možeš piti, ne može škoditi. Vježbaj doma, tako i ja 😁 navečer si pustim na YouTubeu nekakve vježbe koje mi se svide, tek toliko da ne atrofiram 😂 ma baš te briga što mu ideš na živce, samo zovi i pitaj. Kak je mene moja mama naučila, nema stida dok ne riješiš problem 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    17. Siječanj 2020. 13:38

sunshine25

Marta...

sunshine25

A ok sam ali me ljuti što moj mpo dr misli da ne trebam ništa raditi od pretraga… A ja se bojim ići dalje dok ne napravim barem sve vezano za željezo jer mi je u banani, trombofiliju i briseve, urinokulturu. A sad idući tj idem vidjeti što će mi dati moja dr opće i dr ginićka. Nisam se vratila vježbanju jer mi glupo doći mjesec dana i opet otići samo trčim i od idućeg tjedna ću pokušati kući malo vježbati, krenula sam na strogi režim ishrane moram još smršaviti iako sam od transfer 20.12 do do nas skinula već 7 kg ali moram još 🙄. Uglavnom borba. Ne znam da pijem Q10 ima li smisla ga piti obzirom da imam smrzliće ne znam, ne pijem ni Gynositol ne znam da krenem s njim pitala dr za to ali ništa mi nije odg 😞 vjerojatno mu sad već idem na živce.. Ah

Kada si radila zadnje briseve? Q10 ne moraš piti jer on utječe na kvalitetu stanice, a ti imaš smrzliće. Gynositol možeš piti, ne može škoditi. Vježbaj doma, tako i ja 😁 navečer si pustim na YouTubeu nekakve vježbe koje mi se svide, tek toliko da ne atrofiram 😂 ma baš te briga što mu ideš na živce, samo zovi i pitaj. Kak je mene moja mama naučila, nema stida dok ne riješiš problem 😂

Sad sam se sjetila, imala si streptokok jelda? Svakako bi trebala onda napraviti kontrolne briseve ako nisi.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

Marta...
    17. Siječanj 2020. 13:44

sunshine25

Marta...

sunshine25

U 11 mjesecu briseve imam streptokok skupine B i pila Klavocin što nebi bilo logično da sad ponovo s kontroliram ...ma znam ali glupo mi je više bilo što pisati ili zvati, strašno je to što nas nitko ne razumije kroz što mi prolazimo i sa čim se borimo.A treba funkcionirati na poslu u društvu kao da je sve super, za našu borbu zna samo moja sestra... Tako da na poslu stalno moram nešto zmišljavati 🤦‍♂️postala sam prava lažljivca 😂😂😂

sunshine25
    17. Siječanj 2020. 13:56

Da da, baš sam ti napisala da bi svakako trebala kontrolne. Vjerujem da će ti tvoj gin dati za to uputnicu, bez brige. Joj vjerujem da je teško, ja imam tu sreću pa radim od doma, ali šef zna. Napravim si unaprijed posao kada trebam za Zg ili na pretrage tako da mi je to super. Što se tiče društva, moji svi znaju, ali sam rekla da me nitko niš ne pita dok ne kažem sama i poštuju to 😂 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Gelica
    17. Siječanj 2020. 14:00

Marta...

sunshine25

Polica, žao mi je 😔 činjenica je da briga ne prestaje ni kada ugledamo pozitivnu betu, možda je još i veća i baš me to straši.. želim ti svu sreću u fet-u 💚
    Nadalice, uf, baš te sredilo.. želim ti brz oporavak 😘
    Meto, jedva mi kosa stala u onu mrežicu 😂😂 ali i mm je frčkav, možda i zbog njega 🤔🤔😂😂😂😂
    Pinkfairydust, joj kad se ja sjetim našeg prikupljanja papira.. samo ajde tamo, čekaj nalaz, izgubili smo nalaz, čekaj opet. Pojelo mi pola živaca, a još nismo ni bili u postupku 😂

Sunshine,
    U kojoj su fazi radovi ksko di me nasmijala sa dimljačarima pa ti si pravi koordinator gradilišta 😀.
    Kad ćeš na Fet hoćeš kakve pretrage raditi još. Ja idući tjedan idem u pohod na uputnice, a dr hoće da idemo već idući ciklus na fet. 🙄 Stalno mi govori da nemamo vremena i to me baš baca u bedaru 🤦‍♂️

Pa zašto ti govori da nemate vremena? Ja ima 42 i nije mi to još rekao, možda si misli da ionako nemam šanse pa je svejedno 🤔 Čak mi rekao da bi on na mom mjestu si dao šansu probat bar 3 puta još! Hmm. Ma ja mislim da doktori baš ne vjeruju previše u te vitamine i dodatke, tj. ne vjeruju da rade cuda pa možda zbog toga ništa ni ne komentiraju. Iako ja sam ga baš gnjavila sa tim da mi odgovori, i dok ga nisam na telefon dobila nisam odustala. I Baš sam pitala da li on misli da bi to i to moglo meni pomoć, on nešto bez veze odgovori a ja opet, dobro ali šta vi mislite da li da ja to uzimam ili ne i šta bi ci na mom mjestu napravili i onda mi je sve rekao 😁

• Gelica
    17. Siječanj 2020. 14:04

PinkFairydust

Gelica

Pikicajako mi je žao 😢 Želim ti sreću, i neka sve bude u najboljem redu 😘
    Pinkfairydust joj hvala bogu, i meni je laknulo! :Sad se lakše diše. :)

Puno lakse:) Maltene slavim sto nas je samo netko zaje… :):) Ovima u labosu cu svejedno zajasiti da ubrzaju nalaz i ako sve bude ok u sljedecih mjesec dana najkasnije cemo imati TESE odraden… pa cemo jasnije znati sto dalje.

Joj vjerujem! Znam kako sam ja šizila kad sam morala ponoviti i cekat nalaze, uzas! Ali eto, hvala bogu kod vas je samo nemar. 
    Ma super, tih mjesec dana će brzo proći :) 
    Držim 🤞 da sve prođe najbolje moguće.  :)

Marta...
    17. Siječanj 2020. 14:12

Gelica

Marta...

sunshine25

Polica, žao mi je 😔 činjenica je da briga ne prestaje ni kada ugledamo pozitivnu betu, možda je još i veća i baš me to straši.. želim ti svu sreću u fet-u 💚
    Meto, jedva mi kosa stala u onu mrežicu 😂😂 ali i mm je frčkav, možda i zbog njega 🤔🤔😂😂😂😂
    Pinkfairydust, joj kad se ja sjetim našeg prikupljanja papira.. samo ajde tamo, čekaj nalaz, izgubili smo nalaz, čekaj opet. Pojelo mi pola živaca, a još nismo ni bili u postupku 😂

Sunshine,
    U kojoj su fazi radovi ksko di me nasmijala sa dimljačarima pa ti si pravi koordinator gradilišta 😀.
    Kad ćeš na Fet hoćeš kakve pretrage raditi još. Ja idući tjedan idem u pohod na uputnice, a dr hoće da idemo već idući ciklus na fet. 🙄 Stalno mi govori da nemamo vremena i to me baš baca u bedaru 🤦‍♂️

Pa zašto ti govori da nemate vremena? Ja ima 42 i nije mi to još rekao, možda si misli da ionako nemam šanse pa je svejedno 🤔 Čak mi rekao da bi on na mom mjestu si dao šansu probat bar 3 puta još! Hmm. Ma ja mislim da doktori baš ne vjeruju previše u te vitamine i dodatke, tj. ne vjeruju da rade cuda pa možda zbog toga ništa ni ne komentiraju. Iako ja sam ga baš gnjavila sa tim da mi odgovori, i dok ga nisam na telefon dobila nisam odustala. I Baš sam pitala da li on misli da bi to i to moglo meni pomoć, on nešto bez veze odgovori a ja opet, dobro ali šta vi mislite da li da ja to uzimam ili ne i šta bi ci na mom mjestu napravili i onda mi je sve rekao 😁

A ne znam to mi je već par puta rekao 🙄a i mene čudi da mi sad nije odgovorio na upit za dodatke i za dodatne pretrage... Pa sam zaključila da misli da mu se petljam u posao i dramim pa sam stala. A raditi ću po svom ove pretrage ću moliti dr da napravim što su mi cure sugerirale i onda ću mu se javiti da li će to biti ovaj ciklus nadolazeći nisam sigurna... Kad ti startaš

Marta...
    17. Siječanj 2020. 14:13

sunshine25

Da da, baš sam ti napisala da bi svakako trebala kontrolne. Vjerujem da će ti tvoj gin dati za to uputnicu, bez brige. Joj vjerujem da je teško, ja imam tu sreću pa radim od doma, ali šef zna. Napravim si unaprijed posao kada trebam za Zg ili na pretrage tako da mi je to super. Što se tiče društva, moji svi znaju, ali sam rekla da me nitko niš ne pita dok ne kažem sama i poštuju to 😂

Ajme blago tebi kad možeš raditi od doma to je super. 😘

PinkFairydust
    17. Siječanj 2020. 14:21

Marta...

Gelica

Marta...

sunshine25

Sunshine,

A ne znam to mi je već par puta rekao 🙄a i mene čudi da mi sad nije odgovorio na upit za dodatke i za dodatne pretrage… Pa sam zaključila da misli da mu se petljam u posao i dramim pa sam stala. A raditi ću po svom ove pretrage ću moliti dr da napravim što su mi cure sugerirale i onda ću mu se javiti da li će to biti ovaj ciklus nadolazeći nisam sigurna… Kad ti startaš

Mene zifcira taj stav "nemas mi se sto mijesati u posao". Ono, pitam te. Jer racunam da znas vise od mene i vjerujem tvojoj procjeni. Ako kazes da nesto treba, tako cemo napraviti, ako kazes da ne treba - objasni mi zasto to nema smisla i super. *ebote doktor koji svako pitanje dozivi kao napad na ego i potkopavanje autoriteta. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.