Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    16. Siječanj 2020. 23:32

Pinkfairydust Pa meni uopće nema smisla kariogram samo jednog partnera, ako se već radi. Naš je Alebic oboje poslao radit kariograme, rekao je da ne vjeruje da će nešto biti ali da ne bude da smo nešto propustili. I to mi je ok. 

Nadalica
    17. Siječanj 2020. 06:00

Samo_Sanja

Nadalica
    Ja sam u zimi 2018 imala groznu upalu uha.. Kako sam se prehladila i nos curio, od tog naprezanja puhanja/pirenja nosa bubnjić je natekao i samo što nije puknuo, dr. mi je dala kapi za nos i uho, i rekla mi dok god ne izlječim nos, neće mi ni uho proći.. Bolilo me uho 2 mj.. Kažu zub je vrag kad boli, al bome je i uho..

Danas Mi je Malo bolje sa bolovima, 5 Dana trebam koristiti terapiju.. Vidjet cemo 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    17. Siječanj 2020. 06:45

Pikica89

Bok cure. Ja sam bila aktivna na ovoj stranici prije godinu i pol kad sam prvi puta krenula u postupak ivf oplodnje. Tada sam ostala trudna ali sam na zalost bebu izgubila u 26tt.Danas se opet vracam jača i snažnija i evo krenuli smo dalje sa postupcima jer se na žalost nikako nije primilo u međuvremenu prirodno. Dijagnozu koju imam je trenutno hashimoto i problemi sa štitnjacom koje sam nazalost dobila zbog stresa oko gubitka trudnoce, te mi je amh dosta nizak. Sa suprugom je sve oke. Prosli mjesec sam bila u stimuliranom postupku te dobili 3 blastociste. Jedna mi je bila vraćena a 2 smo zamrznuli. Beta je nazalost bila negativna. Sad se upravo pripremamo za vracanje smrznutog zametka i cekamo nalaz briseva.💪💪

Tako Mi je zao, I ja Sam Sama trudna I sada Sam se malo prepala 😢 Koliko smo Mi Jake sve to prezivjeti.. Jel smijem pitati sta se desilo? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Pikica89
    17. Siječanj 2020. 07:14

Nadalica

Pikica89

Bok cure. Ja sam bila aktivna na ovoj stranici prije godinu i pol kad sam prvi puta krenula u postupak ivf oplodnje. Tada sam ostala trudna ali sam na zalost bebu izgubila u 26tt.Danas se opet vracam jača i snažnija i evo krenuli smo dalje sa postupcima jer se na žalost nikako nije primilo u međuvremenu prirodno. Dijagnozu koju imam je trenutno hashimoto i problemi sa štitnjacom koje sam nazalost dobila zbog stresa oko gubitka trudnoce, te mi je amh dosta nizak. Sa suprugom je sve oke. Prosli mjesec sam bila u stimuliranom postupku te dobili 3 blastociste. Jedna mi je bila vraćena a 2 smo zamrznuli. Beta je nazalost bila negativna. Sad se upravo pripremamo za vracanje smrznutog zametka i cekamo nalaz briseva.💪💪

Tako Mi je zao, I ja Sam Sama trudna I sada Sam se malo prepala 😢 Koliko smo Mi Jake sve to prezivjeti.. Jel smijem pitati sta se desilo?

Ajmo oprosti stvarno te nisam htijela prepasti. Ostala sam bez plodne  vode. Trudnoca je bila uredna do 24tjedna i na uzv ustanovljeno da bebica nema plodne vode te da joj se bubrezi nisu razvili kako treba. Ona jevodu potrosila ali bubrezima nije stvarala novu. Prosli nakon toga genetsko savjetovanje i nalaze za genetiku i trombofiliju i sve jw oke. U sljedecoj trudnoci mi je receno da moram biti pod velikim povecalom finekologa i mirovanje.
    Sad zasto se to dog to samo Bog zna. 

Lemon
    17. Siječanj 2020. 08:03

Pikica89

Žao mi je zbog gubitka, znam kako ti je, samo hrabro dalje i da što prije vidiš plus 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

PinkFairydust
    17. Siječanj 2020. 08:47

Pikica - bas mi je zao, ne mogu ni zamisliti koliko je to tesko :( Drzi se i svu srecu ti zelim dalje!

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    17. Siječanj 2020. 08:49

Ja nisam izdrzala i isla sam zvati labos. Nisu ni uzeli u Njemackoj uzorak u obradu, nego kak je bilo pred blagdane je zapelo sve na carini jer boli njih dzon kaj se krv transportira, pa su u genetskom laboratoriju odbili raditi analizu. Sad mi je fakat lakse:):) Mislim, pissed sam jer smo izgubili mjesec dana, al mi je lakse:):)

Leli91
    17. Siječanj 2020. 09:31

Drage moje, 
    Evo mi smo pokupili rezultate drugog/kontrolnog spermigrama.
    Na prvom nije nađeno ništa u uzorku, tek nakon centrifuge 3 živa spermija.
    A sada je u uzorku nađeno 830 000 spermija, ali 100 posto nepokretni. Centrifuga nije rađena, tako da ne znam da li bi nakon centrifuge isplivao koji pokretni. 
    Biologica u petrovoj kaže da je ovo bolji nalaz od prvog. 
    Mogu li se i nepokretni spermiji koristii za ICSI? 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

PinkFairydust
    17. Siječanj 2020. 09:32

Nellchi

Drage moje,
    Evo mi smo pokupili rezultate drugog/kontrolnog spermigrama.
    Na prvom nije nađeno ništa u uzorku, tek nakon centrifuge 3 živa spermija.
    A sada je u uzorku nađeno 830 000 spermija, ali 100 posto nepokretni. Centrifuga nije rađena, tako da ne znam da li bi nakon centrifuge isplivao koji pokretni.
    Biologica u petrovoj kaže da je ovo bolji nalaz od prvog.
    Mogu li se i nepokretni spermiji koristii za ICSI?

Mogu, bitno je samo da su zivi:) 

Marta...
    17. Siječanj 2020. 09:59

Pikica89

Jako mi je žao 😥 drži i hrabro dalje nema nam druge. ❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.