Samo_Sanja
Miša mu, a što mozes sad javi se doktoru, možda nije velika stvar al bolje reci.
Zbunilo te vjerovatno sto ti je naknadno dao drugi ljek ali od sutra kao jel
A probaj navit alarm, zapisat, pa nećeš falit.
Ja od kad se bockam doslovno nigdje ne idem privatno jer tempiram sve po tome, ručak, posao…
Jednostavno sam svih zapustila, a iskreno nemam ni volje za neka druženja
Najradije se ušuškam doma, tako sam nekako najsmirenija trenutno
Ja sam isto u toj fazi. Nemam nekako zivaca za druzenja i cavrljanja o nicemu, s nikim mi se ne da naci... Provodim dane pod dekicom na kaucu :/ Uzas zapravo. A nisam ni dosla do faze bockanja :D
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pink
Blažena bila dekica kad ti kažem 🤣
Stvarno se umirim i ušuškam, napravim čaj i sl
Tako sam ugl provela cijeli godišnji osim kad sam isla za zg
Meni je panika bila kod tih bockalica, ako nešto krivo napravim
Il inekcija ne radi i slicno
Od kud mi druga kad je sve raspoređeno, ja uvijek najgore mislim Bože bas sam blesava
Babylove ♥️
Meto sretno!
Svima nam nažalost isto, ako ne znaš ništa ništa ti neće ni reći, ako nešto znaš i kopas to ćeš sama napraviti a oni ti opet ništa ne kažu dodatno. Ja se pitam koliko se moramo napatiti da uspijemo? Zašto ja sad tek saznajem za microarray analizu koju će raditi na plodu.Da smo to ranije napravili i mm i ja možda ne bi izgubila bebu na pola trudnoće. Ali ne, ako imaš jedan problem doktori misle da drugi ne možeš imati i ništa te ne savjetuju. Jel netko to radio od vas?
Ja nazalost nisam nikad imala dosta materijala za analizu ploda jer mi se vec poceo sam apsorbirat, tako da eto ni ne znamo dal je uzrok spontanih kromosomska greska ploda ili nesto 'na meni'
Meni su radili već dva puta i to samo kao nama što se dobije kariotip i potvrđena je moja translokacija. A sad će raditi to dodatno. Ali ako mogu iz ploda onda moguće da se može i iz krvi, to mi nije jasno zašto meni to nitko nije predložio.. Poludit ću dok čekam nalaze. Rekli su sredinom mjeseca, pa nikako..
Cekaj nisam sad razumjela.. Tebi ce sad iz krvi radit tu neku pretragu (za koju nisam nikad cula) ili na plodu?
piccola1208
Da od sutra ta druga je trebala bit.. ma i ja ne idem nigdje al evo danas išla sa vlakom u Osijek u 4 ujutro i vratila se tek u 18 doma, jer nisam stigla ranije na vlak s kojim se inače vraćam, i to me je sjebao (da oprostiš) jer sam morala u kupeu a nisam bila sama, cure bile neke išle sa faksa doma...A i muža mi nema pa možda i to (inače je uvijek uz mene kad si dajem injekcije
Cure PinkFairydust, Bozma, piccola hvala vam na odgovorima 😘
Doktor mi se javio, i rekao je da nema veze sto sam jedan dan ranije, i da ako mi jedna fali da mogu u nedelju doći po nju, što mi paše, jer će me muž moći vozit.. samo da nazovem sutra ujutro zzhr da se javim da dolazim.. Sad mi je puno lakše što znam da nisam jako zeznula s tim, al pod velikim sam stresom, kao i sve mi i još mi je prvi IVF pa sam sva zbunjena zbog svega,jer neznam sta me čeka!
Sutra mi dolazi muž doma pa će već biti lakše 🙂
E da, danas sam se vagala i imam 3 kile manje, sad mi je poslao poruku da se u ponedjeljak opet važemo pa moram paziti šta papam jer mi je bmi 29
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
piccola1208
Da od sutra ta druga je trebala bit.. ma i ja ne idem nigdje al evo danas išla sa vlakom u Osijek u 4 ujutro i vratila se tek u 18 doma, jer nisam stigla ranije na vlak s kojim se inače vraćam, i to me je sjebao (da oprostiš) jer sam morala u kupeu a nisam bila sama, cure bile neke išle sa faksa doma…A i muža mi nema pa možda i to (inače je uvijek uz mene kad si dajem injekcije
Cure PinkFairydust, Bozma, piccolahvala vam na odgovorima 😘
Doktor mi se javio, i rekao je da nema veze sto sam jedan dan ranije, i da ako mi jedna fali da mogu u nedelju doći po nju, što mi paše, jer će me muž moći vozit.. samo da nazovem sutra ujutro zzhr da se javim da dolazim.. Sad mi je puno lakše što znam da nisam jako zeznula s tim, al pod velikim sam stresom, kao i sve mi i još mi je prvi IVF pa sam sva zbunjena zbog svega,jer neznam sta me čeka!
E da, danas sam se vagala i imam 3 kile manje, sad mi je poslao poruku da se u ponedjeljak opet važemo pa moram paziti šta papam jer mi je bmi 29
Ajde fala Bogu da nije velika greska:) Sad mozes odahnuti i samo dalje lagano
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Meni je panika bila kod tih bockalica, ako nešto krivo napravim
Il inekcija ne radi i slicno
Od kud mi druga kad je sve raspoređeno, ja uvijek najgore mislim Bože bas sam blesava
Tako i ja.. sva se preznojim od nervoze al vidiš na kraju uvijek sve ispadne dobro 🙂
piccola1208
Da od sutra ta druga je trebala bit.. ma i ja ne idem nigdje al evo danas išla sa vlakom u Osijek u 4 ujutro i vratila se tek u 18 doma, jer nisam stigla ranije na vlak s kojim se inače vraćam, i to me je sjebao (da oprostiš) jer sam morala u kupeu a nisam bila sama, cure bile neke išle sa faksa doma…A i muža mi nema pa možda i to (inače je uvijek uz mene kad si dajem injekcije
Ajde fala Bogu da nije velika greska:) Sad mozes odahnuti i samo dalje lagano
Tako je.. :) sad ću popiti jedan čaj i mogu u krevet.. spavala sam svega 2 sata, nije ni čudno što sam zbrčkana haha
piccola1208
Ma nisi nista strasno pogriješila uopce ne brini, cesto ni oni sami ne znaju koji dan tocno uvesti lijek protiv pucanja, kod mene je znalo doci do tog da su znali namjerno uvesti dan ranije da nesto promjene u postupku... Moja jedna frendica je jedan postupak potpuno izostavila davanje injekcije ZA stimulaciju jer joj je bocica pala na plocice i pukla... Nije si taj dan ni dala stimulaciju... Uopce🤦♀️... Uglavnom.. Zena je iz tog postupka RODILA 😂
marijaiva
Ma ja se uvijek tako previše brinem, al nekako se sve posloži na mjesto :)
Opaa super za tvoju frendicu, uvijek me uveseli kad neka iz mpo ostane trudna i rodi bebicu .. Evo ženica što ležala samnom u sobi kad sam išla na prvi AIH a ona na prvu punkciju ostala trudna i kad sam je srela kod dr. baš mi je bilo drago zbog nje jer joj uspjelo iz prvog ivf-a
Vidiš ja se brinula što sam kasnila 2 i po sata sa prvom injekcijom a ona si nije ni dala a rodila... Ovo je baš pozitivno saznanje!! Držim nam svima 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji