Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    17. Siječanj 2020. 10:22

Pikica jako mi je žao 😢 Želim ti sreću, i neka sve bude u najboljem redu 😘
    Pinkfairydust joj hvala bogu, i meni je laknulo! :Sad se lakše diše. :) 

• Gelica
    17. Siječanj 2020. 10:24

Nadalica

Pikica89

Bok cure. Ja sam bila aktivna na ovoj stranici prije godinu i pol kad sam prvi puta krenula u postupak ivf oplodnje. Tada sam ostala trudna ali sam na zalost bebu izgubila u 26tt.Danas se opet vracam jača i snažnija i evo krenuli smo dalje sa postupcima jer se na žalost nikako nije primilo u međuvremenu prirodno. Dijagnozu koju imam je trenutno hashimoto i problemi sa štitnjacom koje sam nazalost dobila zbog stresa oko gubitka trudnoce, te mi je amh dosta nizak. Sa suprugom je sve oke. Prosli mjesec sam bila u stimuliranom postupku te dobili 3 blastociste. Jedna mi je bila vraćena a 2 smo zamrznuli. Beta je nazalost bila negativna. Sad se upravo pripremamo za vracanje smrznutog zametka i cekamo nalaz briseva.💪💪

Tako Mi je zao, I ja Sam Sama trudna I sada Sam se malo prepala 😢 Koliko smo Mi Jake sve to prezivjeti.. Jel smijem pitati sta se desilo?

Nadalica, nadam se da će ti  upala brzo proći i da sve biti u najboljem redu 😘

PinkFairydust
    17. Siječanj 2020. 10:27

Gelica

Pikicajako mi je žao 😢 Želim ti sreću, i neka sve bude u najboljem redu 😘
    Pinkfairydust joj hvala bogu, i meni je laknulo! :Sad se lakše diše. :)

Puno lakse:) Maltene slavim sto nas je samo netko zaje... :):) Ovima u labosu cu svejedno zajasiti da ubrzaju nalaz i ako sve bude ok u sljedecih mjesec dana najkasnije cemo imati TESE odraden... pa cemo jasnije znati sto dalje.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Meto
    17. Siječanj 2020. 10:43

Pikica89 jako mi je zao zbog gubitka😧
    Zelim ti srecu u novom poglavlju i da ovog puta bude sve savrseno!
    Nadalica a joj, ovo vrijeme je bas od boljki svakakvih. 🤞 Da brzo prodje i da konacno uzivas u trudnoci.
    Lemon zelim ti ono sto i sama prizeljkujes🤞 Da sto prije dodju nalazi i ako vec mora biti tako nesto u tvom slucaju, da je muz zdrav da mozete na donaciju. Jako si hrabra i jaka zenica!😗
    Pinkfairy super da su izgubljene epruvetice zbog njihove nemarnosti i gluposti nego nesto vece🙃
    Biti ce to u redu😊
    Nellchi e to je jako velik pomak! 🤞🤞 za lijep nastavak 
    Sunshine, Marijaiva to ona ima bice jedina frckavu kosu pa ga zavela svojim uvojcima😁🙈 
    Znaci, za dr put nikakva "ljubica" , nego figaro u ruke😎

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

17. Siječanj 2020. 11:17

Meto

Pikica89jako mi je zao zbog gubitka😧
    Zelim ti srecu u novom poglavlju i da ovog puta bude sve savrseno!
    Nadalicaa joj, ovo vrijeme je bas od boljki svakakvih. 🤞 Da brzo prodje i da konacno uzivas u trudnoci.
    Lemon zelim ti ono sto i sama prizeljkujes🤞 Da sto prije dodju nalazi i ako vec mora biti tako nesto u tvom slucaju, da je muz zdrav da mozete na donaciju. Jako si hrabra i jaka zenica!😗
    Pinkfairysuper da su izgubljene epruvetice zbog njihove nemarnosti i gluposti nego nesto vece🙃
    Biti ce to u redu😊
    Nellchie to je jako velik pomak! 🤞🤞 za lijep nastavak
    Sunshine, Marijaivato ona ima bice jedina frckavu kosu pa ga zavela svojim uvojcima😁🙈
    Znaci, za dr put nikakva "ljubica" , nego figaro u ruke😎

Moze bit da, ja drugog objasnjenja nemam, kao ni frcke😂😂😂

Samo_Sanja
    17. Siječanj 2020. 12:16

Pikica baš mi je žao, sretno u novim borbama!
    Nadalica bit će bolje, želim ti brzi oporavak i sretnu trudnoću :)
    Evo ja sam riješila vezano za injekcije.. zvala sam glavnu sestru i rekla mi je da mogu doći sutra ili prekosutra sa mužem..ona neće radit ali ostavit će mi pa mogu pokupit, a u ponedjeljak kad dođem na kontrolu onda ćemo to riješit, jer lijekove ne izdaju preko vikenda.. uglavnom sve je ispalo Ok :)

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

sunshine25
    17. Siječanj 2020. 12:56

Polica, žao mi je 😔 činjenica je da briga ne prestaje ni kada ugledamo pozitivnu betu, možda je još i veća i baš me to straši.. želim ti svu sreću u fet-u 💚
    Nadalice, uf, baš te sredilo.. želim ti brz oporavak 😘
    Meto, jedva mi kosa stala u onu mrežicu 😂😂 ali i mm je frčkav, možda i zbog njega 🤔🤔😂😂😂😂
    Pinkfairydust, joj kad se ja sjetim našeg prikupljanja papira.. samo ajde tamo, čekaj nalaz, izgubili smo nalaz, čekaj opet. Pojelo mi pola živaca, a još nismo ni bili u postupku 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Marta...
    17. Siječanj 2020. 12:59

Nadalica a žao mi je  želim ti da što prije ozdraviš 🤗

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    17. Siječanj 2020. 13:04

sunshine25

Polica, žao mi je 😔 činjenica je da briga ne prestaje ni kada ugledamo pozitivnu betu, možda je još i veća i baš me to straši.. želim ti svu sreću u fet-u 💚
    Nadalice, uf, baš te sredilo.. želim ti brz oporavak 😘
    Meto, jedva mi kosa stala u onu mrežicu 😂😂 ali i mm je frčkav, možda i zbog njega 🤔🤔😂😂😂😂
    Pinkfairydust, joj kad se ja sjetim našeg prikupljanja papira.. samo ajde tamo, čekaj nalaz, izgubili smo nalaz, čekaj opet. Pojelo mi pola živaca, a još nismo ni bili u postupku 😂

Sunshine, 
    U kojoj su fazi radovi ksko di me nasmijala sa dimljačarima pa ti si pravi koordinator gradilišta 😀. 
    Kad ćeš na Fet hoćeš kakve pretrage raditi još. Ja idući tjedan idem u pohod na uputnice, a dr hoće da idemo već idući ciklus na fet. 🙄 Stalno mi govori da nemamo vremena i to me baš baca u bedaru 🤦‍♂️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

sunshine25
    17. Siječanj 2020. 13:10

Marta, eto sve su izmjerili, u srijedu ide natječaj pa predajemo papire 😁 mi smo na zadnjem katu i grozno nam curi kada pada kiša. To je bio jedini razlog zašto sam se prihvatila toga, moralo se raditi, a ostali suvlasnici su...hmmm, u najmanju ruku čudni 😂 
    Na fet ćemo ili sljedeći mjesec ili onaj iza, vidjet ću kako se budem osjećala. Od nalaza moram samo štitnjaču ponoviti, ali pijem terapiju i mislim da to neće biti problem. Kako si ti? 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.