Pikica jako mi je žao 😢 Želim ti sreću, i neka sve bude u najboljem redu 😘
Pinkfairydust joj hvala bogu, i meni je laknulo! :Sad se lakše diše. :)
Bok cure. Ja sam bila aktivna na ovoj stranici prije godinu i pol kad sam prvi puta krenula u postupak ivf oplodnje. Tada sam ostala trudna ali sam na zalost bebu izgubila u 26tt.Danas se opet vracam jača i snažnija i evo krenuli smo dalje sa postupcima jer se na žalost nikako nije primilo u međuvremenu prirodno. Dijagnozu koju imam je trenutno hashimoto i problemi sa štitnjacom koje sam nazalost dobila zbog stresa oko gubitka trudnoce, te mi je amh dosta nizak. Sa suprugom je sve oke. Prosli mjesec sam bila u stimuliranom postupku te dobili 3 blastociste. Jedna mi je bila vraćena a 2 smo zamrznuli. Beta je nazalost bila negativna. Sad se upravo pripremamo za vracanje smrznutog zametka i cekamo nalaz briseva.💪💪
Tako Mi je zao, I ja Sam Sama trudna I sada Sam se malo prepala 😢 Koliko smo Mi Jake sve to prezivjeti.. Jel smijem pitati sta se desilo?
Nadalica, nadam se da će ti upala brzo proći i da sve biti u najboljem redu 😘
Pikicajako mi je žao 😢 Želim ti sreću, i neka sve bude u najboljem redu 😘
Pinkfairydust joj hvala bogu, i meni je laknulo! :Sad se lakše diše. :)
Puno lakse:) Maltene slavim sto nas je samo netko zaje... :):) Ovima u labosu cu svejedno zajasiti da ubrzaju nalaz i ako sve bude ok u sljedecih mjesec dana najkasnije cemo imati TESE odraden... pa cemo jasnije znati sto dalje.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pikica89 jako mi je zao zbog gubitka😧
Zelim ti srecu u novom poglavlju i da ovog puta bude sve savrseno!
Nadalica a joj, ovo vrijeme je bas od boljki svakakvih. 🤞 Da brzo prodje i da konacno uzivas u trudnoci.
Lemon zelim ti ono sto i sama prizeljkujes🤞 Da sto prije dodju nalazi i ako vec mora biti tako nesto u tvom slucaju, da je muz zdrav da mozete na donaciju. Jako si hrabra i jaka zenica!😗
Pinkfairy super da su izgubljene epruvetice zbog njihove nemarnosti i gluposti nego nesto vece🙃
Biti ce to u redu😊
Nellchi e to je jako velik pomak! 🤞🤞 za lijep nastavak
Sunshine, Marijaiva to ona ima bice jedina frckavu kosu pa ga zavela svojim uvojcima😁🙈
Znaci, za dr put nikakva "ljubica" , nego figaro u ruke😎
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pikica89jako mi je zao zbog gubitka😧
Zelim ti srecu u novom poglavlju i da ovog puta bude sve savrseno!
Nadalicaa joj, ovo vrijeme je bas od boljki svakakvih. 🤞 Da brzo prodje i da konacno uzivas u trudnoci.
Lemon zelim ti ono sto i sama prizeljkujes🤞 Da sto prije dodju nalazi i ako vec mora biti tako nesto u tvom slucaju, da je muz zdrav da mozete na donaciju. Jako si hrabra i jaka zenica!😗
Pinkfairysuper da su izgubljene epruvetice zbog njihove nemarnosti i gluposti nego nesto vece🙃
Biti ce to u redu😊
Nellchie to je jako velik pomak! 🤞🤞 za lijep nastavak
Sunshine, Marijaivato ona ima bice jedina frckavu kosu pa ga zavela svojim uvojcima😁🙈
Znaci, za dr put nikakva "ljubica" , nego figaro u ruke😎
Moze bit da, ja drugog objasnjenja nemam, kao ni frcke😂😂😂
Pikica baš mi je žao, sretno u novim borbama!
Nadalica bit će bolje, želim ti brzi oporavak i sretnu trudnoću :)
Evo ja sam riješila vezano za injekcije.. zvala sam glavnu sestru i rekla mi je da mogu doći sutra ili prekosutra sa mužem..ona neće radit ali ostavit će mi pa mogu pokupit, a u ponedjeljak kad dođem na kontrolu onda ćemo to riješit, jer lijekove ne izdaju preko vikenda.. uglavnom sve je ispalo Ok :)
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Polica, žao mi je 😔 činjenica je da briga ne prestaje ni kada ugledamo pozitivnu betu, možda je još i veća i baš me to straši.. želim ti svu sreću u fet-u 💚
Nadalice, uf, baš te sredilo.. želim ti brz oporavak 😘
Meto, jedva mi kosa stala u onu mrežicu 😂😂 ali i mm je frčkav, možda i zbog njega 🤔🤔😂😂😂😂
Pinkfairydust, joj kad se ja sjetim našeg prikupljanja papira.. samo ajde tamo, čekaj nalaz, izgubili smo nalaz, čekaj opet. Pojelo mi pola živaca, a još nismo ni bili u postupku 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nadalica a žao mi je želim ti da što prije ozdraviš 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Polica, žao mi je 😔 činjenica je da briga ne prestaje ni kada ugledamo pozitivnu betu, možda je još i veća i baš me to straši.. želim ti svu sreću u fet-u 💚
Nadalice, uf, baš te sredilo.. želim ti brz oporavak 😘
Meto, jedva mi kosa stala u onu mrežicu 😂😂 ali i mm je frčkav, možda i zbog njega 🤔🤔😂😂😂😂
Pinkfairydust, joj kad se ja sjetim našeg prikupljanja papira.. samo ajde tamo, čekaj nalaz, izgubili smo nalaz, čekaj opet. Pojelo mi pola živaca, a još nismo ni bili u postupku 😂
Sunshine,
U kojoj su fazi radovi ksko di me nasmijala sa dimljačarima pa ti si pravi koordinator gradilišta 😀.
Kad ćeš na Fet hoćeš kakve pretrage raditi još. Ja idući tjedan idem u pohod na uputnice, a dr hoće da idemo već idući ciklus na fet. 🙄 Stalno mi govori da nemamo vremena i to me baš baca u bedaru 🤦♂️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta, eto sve su izmjerili, u srijedu ide natječaj pa predajemo papire 😁 mi smo na zadnjem katu i grozno nam curi kada pada kiša. To je bio jedini razlog zašto sam se prihvatila toga, moralo se raditi, a ostali suvlasnici su...hmmm, u najmanju ruku čudni 😂
Na fet ćemo ili sljedeći mjesec ili onaj iza, vidjet ću kako se budem osjećala. Od nalaza moram samo štitnjaču ponoviti, ali pijem terapiju i mislim da to neće biti problem. Kako si ti?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji