Pink, sta si sve kupila?
DHEA, l-karnitin i Q10. Svega za valjda 2- 3 mj:)
Koji Q10 si uzela i koliko kn
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nakon 3 neuspjela transfera poslali su me prvo na dijagnosticku histeroskopiju i tamo su mi otkrili polip (za koji sam sigurna da je nastao od hormonalne terapije koju sam uzimala u potupcima) onda su me poslali na uklanjanje koje je bilo 4 dan ciklusa, znaci jos uvijek sam mestruaciju ali to njima ne predstavlja nikakav problem. Prije 7 dana sam to odradila, pa se sad mislim hocu li pricekati ili odma kreniti u postupak!
Inace u postupku sam u njemackoj!
Pink, sta si sve kupila?
https://hr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Absorption-CoQ10-with-BioPerine-600-mg-60-Veggie-Caps/38255
daleko najskuplji od svega šta sam uzimala, ali ima ga za 2 mjeseca
Pink, sta si sve kupila?
neki Doctor's Best. Nemam pojma:) 600mg, 60 komada. 248kn, pa dobijes neki popust (ne znam zasto), tako da je na kraju 223kn
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Marijaiva, pa ovo je kod tebe baš čudno da nema nikakve dijagnoze, a nema kaj nisi napravila… koliko si imala spontanih do sad.
Cudo da to mi je i Radoncic rekao.. Sve ok a ne ide i ne ide… Ili e dolazi do trudnoce a kad i dodje bude spontani.. Imala sam 2 biokemijske i 2 spontana…
Tako sam i ja mislila nešto kod svoje dr nešto kod ginićke joj draga moja ne znaš što je gore ali mislim da ipak ovo kad ne ide a nema uzroka… Kod mene dva spontana i obadva u 5tt 🙈.
Kod mene dodje do 8tt i stane, oba puta...
Je grozno je jer svi kazu nemaju se cega 'uhvatit' nikakvog problema.. Imam dobar amh, 25,dobim lijep broj stanica blastica, uvijek kazu ma divne blastice i eto.. Muzev spg isto super no eto...
Nesto ne valja a ne znamo sta.. Nadala sam se da ce zadnje pretrage histeroskopija i kariogrami nesto pokazat no i zo sve uredno...
Marijaiva, u pravu si, najgore kad ne znas razlog.
Mozda ludo zvucim ali sve se nadam da ce mi sad na histeroskopiji nesto nac 🙈.
Tak sam i ja Radoncicu rekla a on meni da je bolje da nist ne nadje😜😂
I nije nadao.. No odmah mi je i rekao da po njegovom nece nist bit na histeroskopiji, to je bila cisto moja inicijativa...
Skroz te kužim... 🙈
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
On cim je usao za par sec mi rekao ma tu je sve super 🤦♀️.. Ma rekoh blago meni kad je sve super a bebe nema.. Grozno🙄
On cim je usao za par sec mi rekao ma tu je sve super 🤦♀️.. Ma rekoh blago meni kad je sve super a bebe nema.. Grozno🙄
I da onda mi je napravio i scraching endometrija kao za laksu implantaciju.. Ma mos mislit, ni to nije pomoglo...
Sortiraj odgovore
Najstariji