Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Siječanj 2020. 17:39

Blacky89

Babylove 😍 uživaj ❤️
    Meto bome ima dosta folikulica… super! 🤞 za puno blastica
    Marta joj kako bi ja njima dala samo jedan mjesec da prodju to sto mi prodjemo pa da vidim kako bi onda promijenili ploču…
    Marijaiva jesi nam ti odlučila sto ces dalje ili si jos uvijek u fazi pauza?

Jos smo nekako u fazi cekanja.. Nisam spremna odustati ima jos FORCE u meni samo ne znamo tj ja(vise necu slusat muza😂) da li bi Lucingeru ili u Cesku.. Mislim da cemo tamo u proljeće pokusati jos jednom... 

PinkFairydust
    15. Siječanj 2020. 17:39

avama

PinkFairydust

avama- mi imamo identicne mutacije, Radoncic kaze da bi on dao heparin vec od 7.dana

Ja sam dobila odmah od feta heparin, a sad kad sam inalanoozitivan testprirodno nike mi odmah dala i na kraju je beta padala i bila biokemijska. Pa se sad pitam jel od te trombofilije

A gle, ne mora biti, ali je i moguće. Kažem, njegovo je bilo da bi dao od 7. dana, dakle već u stimulaciji, a ako je prirodnjak onda pretpostavljam čim popiškiš plus. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• avama
    15. Siječanj 2020. 17:40

Idem.sutra vadit krv za stitnjacu na sv duh, da li je to isto upodrumz i uzmem broj kao i inace? Jel se dugo ceka?

15. Siječanj 2020. 17:41

avama

PinkFairydust

avama- mi imamo identicne mutacije, Radoncic kaze da bi on dao heparin vec od 7.dana

Ja sam dobila odmah od feta heparin, a sad kad sam inalanoozitivan testprirodno nike mi odmah dala i na kraju je beta padala i bila biokemijska. Pa se sad pitam jel od te trombofilije

Ne vjerujem da je od trombofilije jer su meni 3 doktora a i hematologica rekli da zgrusavanja krvi moze izazvati spontani no kasnije da ono ne utjece na samo zacece a tvoj embrij je odustao prije nego se 'usadio', no meni ga daju jer eto ne znaju sta vise samnom... 

15. Siječanj 2020. 17:44

marijaiva

avama

PinkFairydust

Ne vjerujem da je od trombofilije jer su meni 3 doktora a i hematologica rekli da zgrusavanja krvi moze izazvati spontani no kasnije da ono ne utjece na samo zacece a tvoj embrij je odustao prije nego se 'usadio', no meni ga daju jer eto ne znaju sta vise samnom…

Mozes ti ako ce ti bit 'lakse' izvadit PV faktor zgrusavanja i vidjet dal ti je normalan.. Ja sam npr odmah nakon spontanog vadila PV i bio je normalan pa su iskljucili da je trombofilija uzrok spontanih... 

Meto
    15. Siječanj 2020. 17:47

Pinkfairy slazem se sa vasom odlukom za zenske zametke. Prekrasan nesebicni cin iako vami otezan. Da sta je to nego ljubav🤗 
    Marta po mojoj racunici u utorak bi mogla biti punkcija, danas je 6dc. U sub cu sve znati, jedino sto sigurno znam je da uzimam opcu. Vise ne zelim trpiti bolove ako ne moram🙆
    Naravno da cete uspjeti, sve mi hocemo💪
    Zatrudniti mozes, e sad idemo naci razlog zasto se trudnoca ne odrzava. . Pritisni malko doktore i trazi naslijednu i stecenu tromb, torch, imuno pretrage. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

PinkFairydust
    15. Siječanj 2020. 18:11

marijaiva

marijaiva

avama

PinkFairydust

Ne vjerujem da je od trombofilije jer su meni 3 doktora a i hematologica rekli da zgrusavanja krvi moze izazvati spontani no kasnije da ono ne utjece na samo zacece a tvoj embrij je odustao prije nego se 'usadio', no meni ga daju jer eto ne znaju sta vise samnom…

Mozes ti ako ce ti bit 'lakse' izvadit PV faktor zgrusavanja i vidjet dal ti je normalan.. Ja sam npr odmah nakon spontanog vadila PV i bio je normalan pa su iskljucili da je trombofilija uzrok spontanih…

PV u većini nasljednih trombofilija ostaje normalan. Relevantno je genetsko testiranje, protein C i S, u nekim fazama fibrinogen i D-dimeri. Samo je prava obrada skupa i košta nekoliko tisuća kuna, a PV košta onak... 15kn. Pa HZZO štedi.

15. Siječanj 2020. 18:13

PinkFairyDust
    Eto uvijek nešto, nadam se da ćete brzo rješit i ovu prepreku.

Babylove
    super je ovako nešto pročitat, uljeva nadu nama svima ovdje.💓

Ja sutra idem opet na folikulometriju pa ćemo vidjet, ako je sve ok brzo ide štoperica

Mene znima svako koliko se može ić na postupak, znam da je davnije bilo pola godine da se mora čekat, jel još uvijek tako ili?

PinkFairydust
    15. Siječanj 2020. 18:13

marijaiva

avama

PinkFairydust

Ne utječe na začeće, ali može utjecati na razdoblje neposredno nakon implantacije i to se sve više dokazuje. Iako da, kasnije insuficijencija/infarkti posteljice nastupaju u 2. i 3. trimestru.

15. Siječanj 2020. 18:28

PinkFairydust

marijaiva

marijaiva

avama

PinkFairydust

Mozes ti ako ce ti bit 'lakse' izvadit PV faktor zgrusavanja i vidjet dal ti je normalan.. Ja sam npr odmah nakon spontanog vadila PV i bio je normalan pa su iskljucili da je trombofilija uzrok spontanih…

PV u većini nasljednih trombofilija ostaje normalan. Relevantno je genetsko testiranje, protein C i S, u nekim fazama fibrinogen i D-dimeri. Samo je prava obrada skupa i košta nekoliko tisuća kuna, a PV košta onak… 15kn. Pa HZZO štedi.

Znam da, radila sam ja sve pretrage, od trombofilije, stitnjace, antitijela stitnjace, imunoloske pretrage, genetske, histeriskopiju laparaskopiju kariograme...
    Obisla 2 hematologa brdo doktora i svaku mi je rekao da je uzrok 90 posto spontanih u prva 3 mj. kromosomska greska i na to utjecati nicim ne mozemo...
    Kopala sam ja i kopala i nema sto nisam nazicala i iz vadila imam hrpu papira bez dijagnoze i odgovora.. No ono s cim se slazem s Radoncicem je kad mi je rekao da sto god ja kopala oni nama nemaju sta dat osim andola, fragmina, decortina i eventualno pojačati progesteron no da se to sve moze dati i na temelju vise neuspjesnih transfera ili mozemo dobit recept i same kupovat tako ja npr imam recept za fragmin.. Da se mogu namucit i vadit krv na 191 pretragu kad 'lijeka' osim onog sto sam ja navela nema... I decortin je po njemu nista placebo efekt... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.