Nada88, jesu ti tek na histeroskopiji otkrili polip ili su te zbog njega i poslali na histeroskopiju? Koji dan ciklusa si bila?
Meto, ti si odlicno pocela ovaj postupak, neka tako i zavrsi
Marta, da probas trazit MPO dr nekakvu preporuku za dodatne pretrage, onda ti nece moc odbit.
Pa njega sam i tražila ali se očito igramo gluhog telefona 🙈napisala mu mailu i pitala što misli da napravim antitijela, trombofiliju ili nešto treće...i odgovorio da ga danas nazovem da se dogovorimo, ja nazovem i naravno da ga nisam dobila već sestru i kaže bude vas dr nazao i onda me ona nazove pred kraj radnog vremena da je dr rekao da se javim na prvi dan ciklusa... Ono koda sam tuka i ja kažem da ali mi smo se trebali dogovoriti za pretrage aha kao bude vam odgovorio... I naravno ništa.Idući tj ću otići kod svoje soc. Dr sa najvećom bajaderom i zamoliti nju da mi da kaj može, Uglavnom dosta mi je života 🙈.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Zenice, ja krecem u nove pobjede nakon pola godine pauze! Radili su mi histeroskopiju i otkrili polip na maternici koji su odmah histeroskopski uklonili . Sad ne znam da li da u poatupak krenem vec ovaj mjesec ili da pricekam jos jedan ciklus da se maternica malo oporavi, ima neka od vas iskustva s tim??
Pinkfairy vidim s kakvom dijagnozom se borite, i mi smo jedan AZOO par, u nas je opstruktivna u pitanju i sa TESE smo dobili dovoljno materijala za borbu. Puno stepljnjenja i srece ti zelim!
jesu to micali prije pol godine ili sad? ako je prije pol godine - mozes odmah, ako je zahvat bio sad pusti da produ 2mj.
Gdje ste bili u postupku?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ja poharala iherb :D Pa bumo vidli :)
Samo razdvoji narudzbe da ne prelaze 150-200kn. Ja sam se prvi put zeznula i sve u isti paket pa me carina i pdv jednako dosli kao i narudzba, radije plati duplo postarinu
jesam, svaka flasica u svoj paketic :D
Marijaiva, pa ovo je kod tebe baš čudno da nema nikakve dijagnoze, a nema kaj nisi napravila... koliko si imala spontanih do sad.
Meto, ti si odlicno pocela ovaj postupak, neka tako i zavrsi
Marta, da probas trazit MPO dr nekakvu preporuku za dodatne pretrage, onda ti nece moc odbit.
Pa njega sam i tražila ali se očito igramo gluhog telefona 🙈napisala mu mailu i pitala što misli da napravim antitijela, trombofiliju ili nešto treće…i odgovorio da ga danas nazovem da se dogovorimo, ja nazovem i naravno da ga nisam dobila već sestru i kaže bude vas dr nazao i onda me ona nazove pred kraj radnog vremena da je dr rekao da se javim na prvi dan ciklusa… Ono koda sam tuka i ja kažem da ali mi smo se trebali dogovoriti za pretrage aha kao bude vam odgovorio… I naravno ništa.Idući tj ću otići kod svoje soc. Dr sa najvećom bajaderom i zamoliti nju da mi da kaj može, Uglavnom dosta mi je života 🙈.
Ne znam kakav ti je npr doktor opce prakse.. Meni je nesto i on dao.. Vitamine kojekakve, stitnjacu, antitijela stitnjace, urinokulturu cak i trombofiliju mi je on dao... Nesto on nesto ginekolog.. Nisam htjela ginekologa bas sa svim sokirat pa sam ja to na 2 doktora podijelila😂
Marijaiva, pa ovo je kod tebe baš čudno da nema nikakve dijagnoze, a nema kaj nisi napravila… koliko si imala spontanih do sad.
Cudo da to mi je i Radoncic rekao.. Sve ok a ne ide i ne ide... Ili e dolazi do trudnoce a kad i dodje bude spontani.. Imala sam 2 biokemijske i 2 spontana...
Pink, sta si sve kupila?
DHEA, l-karnitin i Q10. Svega za valjda 2- 3 mj:)
Marijaiva, pa ovo je kod tebe baš čudno da nema nikakve dijagnoze, a nema kaj nisi napravila… koliko si imala spontanih do sad.
Cudo da to mi je i Radoncic rekao.. Sve ok a ne ide i ne ide… Ili e dolazi do trudnoce a kad i dodje bude spontani.. Imala sam 2 biokemijske i 2 spontana…
Tako sam i ja mislila nešto kod svoje dr nešto kod ginićke joj draga moja ne znaš što je gore ali mislim da ipak ovo kad ne ide a nema uzroka... Kod mene dva spontana i obadva u 5tt 🙈.
Sortiraj odgovore
Najstariji