Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    14. Siječanj 2020. 12:20

Blacky ako dolazis u Crnu Goru - javi mi se za casove ohrabrenja i samopouzdanja  ja sam sve to izgubila. I moji su svi divni oko mene ali opet osjecam sazaljenje i uvijek neki muk kada sam tu. Muz mi ne daje ikakav odziv - skroz pasivan po pitanju problema koji imamo. Sama sam skroz u ovome. Samo se ovdje jadam vama i djelujem mozda negativno ali trudim se da ne budem.. To je jace od mene

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Orci
    14. Siječanj 2020. 12:21

Pozz cure,evo da se i ja javim...dugo vec citam al evo napokon da se i ukljucim....trenutno sam u iscekivanju nakon transfera 3.j.s.
    To mi je 4 ivf....danas mi je 3dpt....baljda rano za bilo kakve simpome....kako je kod vas koje ste bile vec do sada...

H

Samo_Sanja
    14. Siječanj 2020. 12:25

Hvala Meto i piccola1208 na instrukcijama 😁 evo skužila sam 😀 nisam ni gledala iznad šta ima...

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

14. Siječanj 2020. 12:29

Orci
    Sretno, držim fige 🤞
    Gelica
    Bila sam na jednoj folikulometriji,
    Doktro kaze da su rezultati ok, sredina neka. Čudno mu je da ljeva strana nije proizvela ništa, al kaže to je tako ovaj ciklus, drugi će bit drugačije.
    Povećao mi je malo dozu ljeka, al opet nije to niša previse po mom mišljenju, vidjela sam cure tamo koje su puno više bockalica dobivale i dva put na dan.
    Pošto mi je ovo prvi ivf, vjerovatno ako sad ne uspije nedaj Bože, će drugi put možda nešto mjenjat u terapiji.
    Neznam, nisam pametna više
    U četvrtak ujutro sam opet na folikulometriji pa ćemo vidjet.Nadam se štoperici i punkciji. 

Samo_Sanja
    14. Siječanj 2020. 12:31

piccola1208

Samo_Sanja

I meni je prvi ivf
    Jos se uhodavam u sve i pokusavam shavitit sve pojmove
    Zadnje dane samo sanjam bebe i slicne snove, valjda kako se približava stoperica
    Mene nisu slali na inseninaciju
    Koliko godina imas?

Sad ću u proljeće 25. god 
    Imam slabu rezervu j.s.. Dr. se čudi s obzirom na god. al to više nema pravila.. Koliko ti imaš godina? Što se tiče mm sve Ok spermogram uvijek odličan 

• Orci
    14. Siječanj 2020. 12:36

piccola1208 hvala puno....😘

H

14. Siječanj 2020. 12:43

Samo_Sanja
    Ja imam 36
    Sad mi je žao sto nismo ranije krenuli 
    Al dobro, tješim se da ima jos vremena 

14. Siječanj 2020. 12:49

vuky

Bozma

Vuky, nisam ni zvala. Necu vise kod njega, kad i ako opet skupim ici cu kod prvog dr. Betu isto necu ni javljat, sve to oni vec znaju

U drugu kliniku skroz? Ajde javim ti kako ce meni biti sada…. kazu da se treba 2x probati kod istog, pa slusam, ali te skroz kuzim sto govoris….

Bas me zanima dal ces ga uspjet ista pitat i kako ce proc, najvise me zanima hoce li sad biti praznih folikula. Kad si ti prosli put pisala ja uopce nisam mogla zamislit da je to tako...
    Meto, ja nisam neka kenjkavica, cak sam ga i odabrala jer mi se na sistematskom cinio brutalno iskren. Ali mi isto nije normalno da mi sestra gleda koliki mi je endometrij i treba li mi estrofem, da mi nakon transfera i punkcije ne da nikakve upute...nista, nista, nista. Meni je bio treci put pa neke stvari znam od prije, ali npr vuky je bio prvi put i da doktor nakon punkcije ili transfera ne rece dvije rijeci sta smijes sta ne, da neku terapiju, rece kad da se javis kad da radis betu....doslovno nista. 

14. Siječanj 2020. 12:55

sunshine25

Oooooo žene moje drage, evo me s ne baš dobrim vijestima. Vadila sam betu koja je 17 i procurila sam. Daklem, još jedna biokemijska. Nisam tužna, ovo je prvi put da se nešto spontano dogodilo i nekako vjerujem da će biti, mora 😁 kasnije pročitam zaostatke, trenutno sam okupirana obnovnom naše zgrade (ja predstavnik 😂) pa sam u papirima.

Tako treba razmisljat. i sto si sama rekla spontano se dogodilo i to je velik pomak. 

Samo_Sanja
    14. Siječanj 2020. 12:58

piccola1208

Samo_Sanja
    Ja imam 36
    Sad mi je žao sto nismo ranije krenuli
    Al dobro, tješim se da ima jos vremena

piccola1208 ma naravno da ima vremena, ne gubi nadu.. Desiti će se kak tad, ne treba nikad odustati! Moje dvije prijateljice bile neplodne jedna imala policistične jajnike, a druga nije bila kompatibilna sa mužem i išli u Zg na IVF dva puta, na kraju obadvije ostale trudne prirodno.. A rečeno im je da nemaju šanse prirodno zanjet! I sad ova prva drugi put trudna, a beba još nema ni godinu dana!! Treba vjerovati u čuda 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.