sto imas od mutacija? ako si u visokom riziku ide heparin od transfera obavezno
FII 20210A G/A heterozigot
F V Leiden G1691A G/G homozigot divljeg tipa
PAI -1 5G,4G 5G/4G heterozigot
MTHFR C/C homozigot divljeg tipa
Da, inace sam dobila od transfera heparin, ali sad sam imala pozitivan test od prirodnog pokusaja, pa sam na svoju ruku pila aspirin. A heparin sam trebala dobit tek kasnije kad se dr uvjeri da je trudnoca nastupila (inace preko zdravstvenog daju tek od kad prokuca srce).
Ah, preko zdravstvenog svasta svakako ide, ali imalo bi smisla pri prirodnom zacecu dat heparin u tvom slucaju cim pocne rast beta, dakle cim popisas crticu na testu
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
sto imas od mutacija? ako si u visokom riziku ide heparin od transfera obavezno
FII 20210A G/A heterozigot
F V Leiden G1691A G/G homozigot divljeg tipa
PAI -1 5G,4G 5G/4G heterozigot
MTHFR C/C homozigot divljeg tipa
Da, inace sam dobila od transfera heparin, ali sad sam imala pozitivan test od prirodnog pokusaja, pa sam na svoju ruku pila aspirin. A heparin sam trebala dobit tek kasnije kad se dr uvjeri da je trudnoca nastupila (inace preko zdravstvenog daju tek od kad prokuca srce).
Ah, preko zdravstvenog svasta svakako ide, ali imalo bi smisla pri prirodnom zacecu dat heparin u tvom slucaju cim pocne rast beta, dakle cim popisas crticu na testu
Razgovaraj o tom s ginicem, makar da za sljedeci put kupis za prva 3tj sama
sunshinea bemu misa… bas sam se nadala da ce uspjeti ovaj put. Svaka cast na stavu, treba bit toliko jak u glavi da se tako postavis
piccola1208da, ne mora prvi uzv biti mjerodavan, navijamo da se jos koja pojavi… i nek su sve zrele i lijepo se oplode i dijele dalje :)
Orci- sad kad ispadnu trojceki na kraju :D
Da,tako me i frendica zeza…al neka ….nemam nista ptotiv….lagano danas osjecam "nesto" u trbuhu….valjda ne umisljam hahaha 😁😘
Aha, znaci bas 3 embrija ti vratili :) Jesi spremna za trojceke 😀 Jel ima neki razlog da su ti vratili sva 3? Moj doktor ne zeli vracat vise od 1, a ja bi voljela ipak 2 ali neće.. sad u sljedećem postupku ću ga pitat ponovo i probat vidjet ali ne vjerujem.. Joj, držim ti 🤞 neka se uhvate. :) 🤰
Ti si vjerovatno mlađa,ja sam i 40-tima😁
Inace je sve ok...godime bas ne idu u prilog..al eto ne predajemo se...
H
Curke, ja sutra idem Radoncicu na pregled i konzultacije. Znam da nisam normalna, al tolko sam nekako uzbudena oko toga da mislim da cu (s oprostenjem) sracku dobit, ne znam uopce zasto -.-
MartaNarucila sam se 24.1. na pregled, to je prije sljedece M, pa bi se onda trebali dogovoriti za stimulaciju i sve dalje… Nadam se da ce sve biti dobro te da cemo ici u postupak! Krenula sam sa dijetom i vratila se ozbiljnim treninzima, poceti cu i trcati, pijem Q10, Thyromax, vitamin D i folacin, takoder pijem multivitamine jer cu biti na malo kalorija, imunitet i dalje visok, mozda i previsok…. Uglavnom, bez obzira na sve, pozitivna sam i znam da ce biti, samo eto, nece beba kad bi ja htjela… kad sam do sad cekala, neka se jos malo strpim, najgore mi pada razdvojenost od muza, pa eto … ako nista ne bude od postupka, bar cemo biti skupa 💗
Tebi je doktor savjetovao pauzu i da se odmoris ili si sama odlucila?
Pa super kaj jedeš piješ li šejkove, to je baš koma kad ste razdojeni 😞 nadam se da ćeš naći posao da ste zajedno. To sam si ja mislila ali moj dr sigurno bude htio da idemo prije 🙈 ali ne mogu jednostavno ne mogu iako mi vrijeme curi
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke, ja sutra idem Radoncicu na pregled i konzultacije. Znam da nisam normalna, al tolko sam nekako uzbudena oko toga da mislim da cu (s oprostenjem) sracku dobit, ne znam uopce zasto -.-
To je od uzbuđenja 😊idete zajedno. Sretno javi nam detalje 🤗
Ne, idem ja sama, darling radi. Frka me da ne ispadne da moram taj septum operirati. A ne znam, mozda me i utjesi na kraju. Makar sumnjam :D
Ne, idem ja sama, darling radi. Frka me da ne ispadne da moram taj septum operirati. A ne znam, mozda me i utjesi na kraju. Makar sumnjam :D
U koliko h ideš.. Kako god bude bitno je da ideš... Da ste se pokrenuli a sve drugo će doći na svoje...
MartaNarucila sam se 24.1. na pregled, to je prije sljedece M, pa bi se onda trebali dogovoriti za stimulaciju i sve dalje… Nadam se da ce sve biti dobro te da cemo ici u postupak! Krenula sam sa dijetom i vratila se ozbiljnim treninzima, poceti cu i trcati, pijem Q10, Thyromax, vitamin D i folacin, takoder pijem multivitamine jer cu biti na malo kalorija, imunitet i dalje visok, mozda i previsok…. Uglavnom, bez obzira na sve, pozitivna sam i znam da ce biti, samo eto, nece beba kad bi ja htjela… kad sam do sad cekala, neka se jos malo strpim, najgore mi pada razdvojenost od muza, pa eto … ako nista ne bude od postupka, bar cemo biti skupa 💗
Tebi je doktor savjetovao pauzu i da se odmoris ili si sama odlucila?
Pa super kaj jedeš piješ li šejkove, to je baš koma kad ste razdojeni 😞 nadam se da ćeš naći posao da ste zajedno. To sam si ja mislila ali moj dr sigurno bude htio da idemo prije 🙈 ali ne mogu jednostavno ne mogu iako mi vrijeme curi
Jedem bijelo meso ( kuhano ) i ribu i nesto jaja ( vise bjelanjke ) i zeleno povrce, jednu do 2 vocke na dan( naranca ili jabuka) i whey protein iza treninga .... onako, bas sam minimalizirala i masti i ugljikohidrate... iako cu drugi tjedan ubaciti nesto masti, ali da se nesto pokrene ... 5 obroka na dan....
Ako nisi spremna, 3 mjeseca pauze nisu puno... bolje da se pripremis i fizicki i psihicki... jacsam sad u fazi da bi isla dok ne uspije.... a dal ce me opaliti po nosu, vidjeti cemo...
PinkFairydust vjerujem ti, ja sam sve uzbudenija kako se blizi 24.1. A ne zelim nikome priznati, samo tu vama cu .... ali nesto ce se opet desavati... Zelim ti srecu na pregledu, i da ti ipak ne treba op, a ako treba da bude nesto minimalno ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji