Pitanje za cure sa nizim AMH, da li uvijek idete u kratki prorokol i na malo js? Jer gledam, ako bude tako, realno ne mogu ocekivati nikada da cemo imati nesto za zamrznuti… a vjerojatno onda nece ni ici na blastice ( po tome ) hmmmm?
Ja sam jedino kod Skvorca isla u punu stimulaciju.
Ako niste primijetile jebe me autocorrect, a ne znam ga iskljucit
Ma i mene, ali nebitno. Nego kako si se uspjela tamo porezat, i da nisi ni skuzila ? 😂😂
Mimami čestitam! :) 🥰
Cure, moja beta ( očekivano) 0! Hvala bogu da sam prestala sa lijekovima čim sam test napravila.
Ako niste primijetile jebe me autocorrect, a ne znam ga iskljucit
Ma i mene, ali nebitno. Nego kako si se uspjela tamo porezat, i da nisi ni skuzila ? 😂😂
To sam si i ja bas mislila :D
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Blacky, jel si odoljela testu? 😂😂 Ja nisam 💪 malo su me opet počele boljeti dojkice, ali niš spešl, malo sa strane. I probada me u jajnicima i imam menga bolove. Pravi pms 🙄
Gelice, a jebigac.. idemo dalje. Jesi zvala dr? Jel što komentirao?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kod mene srednja zalost. Pala na tri folikula. 13.7 13.9 14.4
10dc :/ kontam predloziti bolje aih s obzirom na br folikula. Imam jedan jajnik i jedan jajovod
Prije sam isla samo na femaru 100kn i ciljanje odnose i imala po 2 folikula. A sad dala 6000kn za isto skoro.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mimamičestitam! :) 🥰
Cure, moja beta ( očekivano) 0! Hvala bogu da sam prestala sa lijekovima čim sam test napravila.
Gelice..jos jedno - zao mi je.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Meto, mislim da ništa od postupka u 2.mjesec, možda koji prirodnjak probam i to je to, ili da probam u CITO u blago stimuliranom, Jučer nam je pas imao torziju želuca i završio na operaciji, tako da je dobar dio love koju smo skupljali za postupak otišao danas na to. Stalno se nešto dešava da odgađam postupke....možda mi je to sve skupa neki znak da se ostavim toga
Mimamičestitam! :) 🥰
Bas mi je zao :(
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Meto, mislim da ništa od postupka u 2.mjesec, možda koji prirodnjak probam i to je to, ili da probam u CITO u blago stimuliranom, Jučer nam je pas imao torziju želuca i završio na operaciji, tako da je dobar dio love koju smo skupljali za postupak otišao danas na to. Stalno se nešto dešava da odgađam postupke….možda mi je to sve skupa neki znak da se ostavim toga
Nema znakova. Nsma odustajanja. Misli na cilj. A cilj nam je svima prekrasan.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji