Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    12. Prosinac 2019. 16:25

Šta mislite, frendica bacila betu danas 12 dan, rezultat je 20. Ona je u Mariboru radila postupak. Tek sutra može do doktora,  jel to ok. Ili je premalo?

sunshine25
    12. Prosinac 2019. 16:34

Gelice, mislim da je to nisko.. svakako nek ponovi, ali mislim da nije dobro. Daj Bože da sam u krivu 🍀

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

12. Prosinac 2019. 16:40

Gelica

Šta mislite, frendica bacila betu danas 12 dan, rezultat je 20. Ona je u Mariboru radila postupak. Tek sutra može do doktora, jel to ok. Ili je premalo?

Ako je blastica onda je prenisko, najvjerojatnije biokemijska... 

12. Prosinac 2019. 16:41

marijaiva

Gelica

Šta mislite, frendica bacila betu danas 12 dan, rezultat je 20. Ona je u Mariboru radila postupak. Tek sutra može do doktora, jel to ok. Ili je premalo?

Ako je blastica onda je prenisko, najvjerojatnije biokemijska…

A doktor joj inace na tak nisku betu nema sta ni vidjeti, tek na betu iznad 1000 se moze nesto vidjeti.. 

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 17:08

marijaiva

Gelica

Trodnevni su vratili. Da, ti sam i ja mislila da je nisko... Ali ipak se barem nešto desilo! To joj je prvi put u postupku, ima godina kao i ja 42. 

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 17:10

PinkFairydust

50km do bete? :ajmemeni: pa di si ti?:):)

Pa u Istri! :) Samo u bolnici u Puli ili Rijeci se moze vaditi beta, u domovima zdravlja ne vade kod nas. A meni je Rijeka puno bliža od Pule tako da moram za Rijeku. 

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 17:15

marijaiva

marijaiva

Gelica

A doktor joj inace na tak nisku betu nema sta ni vidjeti, tek na betu iznad 1000 se moze nesto vidjeti..

Da,da,ali sutra će u Maribor javiti betu da vidi šta će reći. Tj da joj kažu da ponovi. Jer njezin soc ginekolog joj je rekao da je beta ok. I ništa nije rekao da mora ponavljati. Ne kužim tog doktora. 

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 17:18

sunshine25

Marijaiva, ma znam da nema pravila, ali uvijek kad se ispušem, krene po zlu.. vidjet ćemo, nadam se ja i dalje 😁 cijeli dan imam menga grčeve.
    Gelice, uuuuuu, bit će i kod tebe slaninice 😍 kod nas nema snijega, ali ima magle. Baš ružan dan, a ja ne izlazim iz kreveta 😂 pustila sam si stare epizode Uvoda u anatomiju i chill uz magnezij i voćke 😁
    Kiki, nije rano. Držim 🤞 za test sutra 💚

sunshine25

Gelice, mislim da je to nisko.. svakako nek ponovi, ali mislim da nije dobro. Daj Bože da sam u krivu 🍀

A nažalost i ja mislilm i rekla sam joj, jer joj njezin dr.soc. rekao da je to ok. Ona kad na sva sretna bila kad mi javila, a jbg morala sam joj reći neka to uzme sa rezervom jer da mislim da je preniska nažalost...
    A ti, test misliš raditi? 

12. Prosinac 2019. 17:23

Gelica

sunshine25

Marijaiva, ma znam da nema pravila, ali uvijek kad se ispušem, krene po zlu.. vidjet ćemo, nadam se ja i dalje 😁 cijeli dan imam menga grčeve.
    Gelice, uuuuuu, bit će i kod tebe slaninice 😍 kod nas nema snijega, ali ima magle. Baš ružan dan, a ja ne izlazim iz kreveta 😂 pustila sam si stare epizode Uvoda u anatomiju i chill uz magnezij i voćke 😁

sunshine25

A nažalost i ja mislilm i rekla sam joj, jer joj njezin dr.soc. rekao da je to ok. Ona kad na sva sretna bila kad mi javila, a jbg morala sam joj reći neka to uzme sa rezervom jer da mislim da je preniska nažalost…

Ma doc. ginekolozi najcesce pojma nemaju, moj je jos ok jer stvarno nazalost ima puno pacijentica koje idu na mpo pa, se kuzi ali mnogi pojma nemaju... 

12. Prosinac 2019. 17:24

marijaiva

Gelica

sunshine25

sunshine25

A nažalost i ja mislilm i rekla sam joj, jer joj njezin dr.soc. rekao da je to ok. Ona kad na sva sretna bila kad mi javila, a jbg morala sam joj reći neka to uzme sa rezervom jer da mislim da je preniska nažalost…

Ma doc. ginekolozi najcesce pojma nemaju, moj je jos ok jer stvarno nazalost ima puno pacijentica koje idu na mpo pa, se kuzi ali mnogi pojma nemaju…

*Socijalni ginekolozi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.