Zvala sam jutros vinogradsku, kazu da taj smedi iscjedak ne mora nista znaciti, da moze bit da je implantacija bila prije koji dan i da ta krv nije izasla nego da je sad kao zaostala izasla i da je zato smede.. u pon rekli da vadim betu...
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Zvala sam jutros vinogradsku, kazu da taj smedi iscjedak ne mora nista znaciti, da moze bit da je implantacija bila prije koji dan i da ta krv nije izasla nego da je sad kao zaostala izasla i da je zato smede.. u pon rekli da vadim betu…
Drzimo palce! :)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Nadalice o pa crta je bas lijepa i bome dobra za 8dnt. ☺️
Kiki izdrži jos malo, vibram za lijepi plusic 🤞
Meni od sinoc počeli menga grčevi i ledja me bole, danas počelo znojenje... 🙁 ne svidja mi se to uopce 🤦🏻♀️ Znojenje je kod mene nagovještaj one glupace 😡
Franela mislim da on bude nekako do sredine sijecnja, nisam ga pitala točno.
Nadalica pa to je prava crta, i lijepo tamni u odnosu na dva dana ranije, ma to je gotova stvar! Čestitam!! 🤰😘
Kiki držimo 🤞da je to implantacijsko! 🙏💕
Blacky nadam se da nije menga 🙏
Sunshine kako si ti? Ima koji simptomcic? :)
Budvanka, sjetila sam se šta je još jako dobro za cirkulaciju jajnika i maternice. Masaža za plodnost, masira se abdomen na poseban način. Možeš ići kod masera koji radi takve masaže ili možeš i sama naučiti, ima na you tube kako da si to sama radiš. Također jedan način je i oblozi od ricinusovog ulja na području jajnika i maternice. To jako potiče prokrvljenost, isto možeš na netu ili you tube naći točno kako se to radi. Ništa od toga se ne smije tokom menstruacije.
Nadalice sad fino polako, trudna si! Zelim ti urednu trudnocu i da se nastavi sve lijepo razvijati😍 Sretno☺️
Kiki meni su zilice pocele u 6tt, nije dobro zavrsilo. Utrice bi trebala piti sad da si ne preneses nesto dok dolje smedjaris. Cudno mi da su sad vec, da nije mozda od punkcije, ili neki hematom?🤔 Odmaraj i lezi, samo na wc dok ne saznas betu, a mozda da uradis i test. . 🤞
PinkFairy mi imamo muski faktor. Sgam los i azzoo, prije dva dana radjena mTesa. Ni mi nismo imali nista u centrifugatu😖 Sto se tice uzorka, nekad je bijel, nekad vodeni a stanje vise-manje isto. Sad je uzimao maticnu 2mj i pojavili su se progresivni( dg oligoastheno), to nikad nismo imali i sad prije operacije je morao dati uzorak, apstin. 5 dana i bio je opet los. A kad imamo apstin. 2-3d tad je sgam bolji. Ocito su slabi i ne mogu se razvijati. . Ove sto su izvadili biopsijom kazu da su odlicni, ima i losih ali puno vise zdravih jer nam je i morfologija koma. .
Znam kakav je sok i da cete to "prozvakati" i krenuti dalje. Sgam se mijenja iz dana u dan, ali ne moze bas puno varirati. . Drzim 🤞 Da iduci bude bolji.
Maki to je malo id stresa i dok imas mengu prolaktin je malo veci. Ja sam radila jos dva puta naknadno i blizu gornje granice je a bio je 900prvi put. Dobila terapiju i sad kad ga vadim fino se najedem i cekam na stolici a mm ceka red za predati papire😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Blacky nadan se da je to samo od tbl, jel jos pusis? Ja bih u postupku prestala pa bi budila sva mokra🤦♀️
Mislim da ce onaj testic ujutro pagati😎 Znam da poznajes svoje tijelo ali to moze znaciti i navalu hcga, tako da je to to😉
Sunshine koji no je dnt? Jos nisi pocela piskiti?
Daj link koje testice si narucila, da se i ja odmah naoruzam 😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
PinkFairy mi imamo muski faktor. Sgam los i azzoo, prije dva dana radjena mTesa. Ni mi nismo imali nista u centrifugatu😖 Sto se tice uzorka, nekad je bijel, nekad vodeni a stanje vise-manje isto. Sad je uzimao maticnu 2mj i pojavili su se progresivni( dg oligoastheno), to nikad nismo imali i sad prije operacije je morao dati uzorak, apstin. 5 dana i bio je opet los. A kad imamo apstin. 2-3d tad je sgam bolji. Ocito su slabi i ne mogu se razvijati. . Ove sto su izvadili biopsijom kazu da su odlicni, ima i losih ali puno vise zdravih jer nam je i morfologija koma. .
Znam kakav je sok i da cete to "prozvakati" i krenuti dalje. Sgam se mijenja iz dana u dan, ali ne moze bas puno varirati. . Drzim 🤞 Da iduci bude bolji.
Hvala <3 Ma znam da ima jos opcija i cak ako i spadne azoo cesto se nade biopsijom sasvim dovoljno sasvim dobrih spermica, ima opcija, al ono. Meni je jedan jajnik cistican (a nije PCOS), taj pitanje dal radi tj dal ovulira. Poduplao se u velicini zadnjih godinu i pol, ne zna se zasto. Ciklusi poludili zadnje 3 godine, budu po 21-23 dana, kao valjda fali progesterona, pa se vjerojatno petljaju anovulatorni, ko ce ga znat, cekaju se hormoni i folikulometrije i cijelo to veselje. Endometrij 7mm, vidjet cemo jel se da to kaj nabildati. Septum uterusa koji su mi nasli pred koji dan, morat cu na histeroskopiju da se vidi kolki je tocno i kaj s njim. AMH nizi. Nije kritican (mislimo, vidjet cemo kolko je pao od zadnji put). I dokazana trombofilija. Dakle vec s moje strane dovoljno svega. I sad mi za njega dode azoo. Onak skocit cu s balkona, ne znam kam bi sa sobom. A on je miskec skroz u depri, cijelu noc nije spavao, uopce nije u stanju razgovarati trenutno :( Ma uzas.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Meto ma dasta nego da pusim (al vec pol godine iQos).. Prestat cu pusit kad vidim plus na testu. Do tada pusim!
E da i muž mi je zabranio testove. Morala sam mu obećat jutros da ih necu napravit 😂. Mozda da probam izdrzat. Pa il cu dobit il cemo docekat betu. Ajd bas cu vidit. Al to znojenje kod mene do sada nikad nije bilo dobar znak. Tako daaa... A mozda se varam, ne znam ni sama. Imam nekih razlika od prijašnjih puta... al ovo znojenje, je...m mu ja mater 🙈
Kako si ti? Jesi nestrpljiva?
Kod mene niš simptoma, ispuhale se (.Y.), stišćem ih kao manijak, ali ne bole 😂 pušim i ja, jučer sam i pivo popila 🤷 nisam piškila, mislim da ću čekati ponedjeljak, da si baš ne zeznem vikend jer mislim da niš od ovog. Kao da na punkciji nisam bila, ma niiiš ne osjetim. Tu i tamo me zaboli kao za mengu, jedino to.
Meto, pošaljem ti čim sjednem na komp link 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji