Nadalice-moj drugi et je bio takoder bez ikakvih simptoma,probadanja,cice nista,krvarenje impl. nisam nikad imala pa ni taj put..potpuno nista..i na kraju beta pozitivna(kod mene lose zavrsila)…🤞za tebe…
Gelice-jako mi je zao za minus…stvarno sam imala filing da je kod tebe sasvim drugaciji scenarij od mojega…😔
Ovih dana bilo kolinje,pa se uhvatila kicenja,ciscenja,pomlao pecem vec i tako da vrijeme brzo prolazi,al iskreno jos uvijek mi je ovaj zadnji postupak u glavi i tisucu pitanja kako zasto??
Meto-jel muz bio na m tesi??🤞
Hvala ti za odgovor, ja Sam Danas 6 Dan od et radila test, sta cu nisam mogla izdrzat, jos znam da ima u ladici, I sad ja ne znam, mozda Sam poludila al ja vidim Drugu crticu, znam da je jos rano Ali djavo Mi ne da mira 😂 kako da postavim sliku ovdje?
Vidis?🤣🤣🤣Najbolje bez simptoma…ljepo se vidi crta…za dalje🤞💞
Hvala Ti od srca I od mene I od bebija (nadam se bebija), a zasto je kod tebe zavrsilo lose? Nisam pitala od uzbudjenja ranije? Nadam se da ces I ti uskoro vidjeti svoju crticu
Meni je tad se dog vm trudnoca u rogu maternice…
Zao mi je, pa kada Si saznala, kako? Joj sad se brinem da nije I kod mene to
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Šta mislite, frendica bacila betu danas 12 dan, rezultat je 20. Ona je u Mariboru radila postupak. Tek sutra može do doktora, jel to ok. Ili je premalo?
Niska je beta, ali vidjela sam na Rodinom forumu da su znale izaci uredne trudnoce od tako niskih beta. Drzim fige frendici da bude sve ok. 🍀
Caooo. Ja dosla sad s folikulometrije. Nije bas zadovoljan dr. 9dc. Menopuri 150. A folikuli bezveze. 12.8 14.2 11.7 13.0 13.8 11.6 :/ nesto sporo rastu. Endo je ok. 9.9
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Nadalice-moj drugi et je bio takoder bez ikakvih simptoma,probadanja,cice nista,krvarenje impl. nisam nikad imala pa ni taj put..potpuno nista..i na kraju beta pozitivna(kod mene lose zavrsila)…🤞za tebe…
Gelice-jako mi je zao za minus…stvarno sam imala filing da je kod tebe sasvim drugaciji scenarij od mojega…😔
Ovih dana bilo kolinje,pa se uhvatila kicenja,ciscenja,pomlao pecem vec i tako da vrijeme brzo prolazi,al iskreno jos uvijek mi je ovaj zadnji postupak u glavi i tisucu pitanja kako zasto??
Meto-jel muz bio na m tesi??🤞
Hvala ti za odgovor, ja Sam Danas 6 Dan od et radila test, sta cu nisam mogla izdrzat, jos znam da ima u ladici, I sad ja ne znam, mozda Sam poludila al ja vidim Drugu crticu, znam da je jos rano Ali djavo Mi ne da mira 😂 kako da postavim sliku ovdje?
Vidis?🤣🤣🤣Najbolje bez simptoma…ljepo se vidi crta…za dalje🤞💞
Hvala Ti od srca I od mene I od bebija (nadam se bebija), a zasto je kod tebe zavrsilo lose? Nisam pitala od uzbudjenja ranije? Nadam se da ces I ti uskoro vidjeti svoju crticu
Meni je tad se dog vm trudnoca u rogu maternice…
Zao mi je, pa kada Si saznala, kako? Joj sad se brinem da nije I kod mene to
Ma ne brini,nemoj odmah na najgore misliti...saznala sam kad sam otisla na prvi uvz 7+2 ,dosla na pregled dr veli srce kuca al na zalost tu i tu se smjestio i odmah iz ordinacije u operacijsku salu...5 dana u bolnici bila,vodoravni carski napravili nek 15-tak cm oziljak....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
PinkFairy a joj, tebi se svasta nakupilo🙁 A za muza, ne znam, moj nije klonui ali mi smo od pocetka znali gdje je problem zbog prijasnjih stvari koje su se izdogadjale. Moj savjet je da potices da o tom razgovara jer zajedno morate proci kroz sve, nema zatvaranja u sebe jer se mozete udaljiti. . Ispricaj mu nas primjer, nakon azzo smo prinasli puno spermija. Maloprije smo bili u St-u na previjanju i pitam dr za koliko puta je pronasla, kaze beskonacno🙈 I zeza se da ce nas spermiji nadzivjeti. . Operacija zvuci strasno a mm nista ne boli, on sece lagano i koristi situaciju da me iskoristava kao sluskinju😂
Po nacinu pisanja vidim da si jaka i da ces odraditi to lavovski 💪
Blacky ovih dana od uzbudjenja i nervoze mi je bar organizam proradio, kao zeko sam😁
Ne mogu docekati da krene, predigla sam gonale i gledam ih svako malo 🤗 Nostalgija🙈
Sunshine ne radi link al cu ga prekopirati sad pa odmah naruciti, nisam nikad kineze koristila😉 Hvala ti😊
Meni se grudi napusu ko baloni i u stim i u fetu, to mi je uzasno koliko bole, brrr e sjetila sam se kako sam promatrala razliku u trudnoci i bez nje, oko bradavice tj po krugu su se pojavili puno ko neke tockice, a bile su primjetne i kad su bile onako opustene i ukrocene i malo su se povecale (je ga i opisa). . Pa gledajte vas dvije pred ogledalom😂
Gelice odmah sutra svrati negdje u kucice i popij kuhano vino😉 A za frendicu, stvarno niska beta, obavezno neka ponovi. .
Kiki jbmu, sorry podsjeti me, jeste bili u svjezem et ili fetu? Cudno mi je da smedjaris od pocetka ako koristis utrice. .
Nadalice is odmah crne misli, nemoj si to raditi. Uradi betu 10 i 12dnt i onda zovni dr pa cekati uzv☺️ Misli na lijepe stvari. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Kako vi liječite slike? Meni to nist ne da
Liječite haha
Ljepite🤣
Meto, skratila sam ga jer je ogroman onaj. Samo kopiraj i zalijepi u novi tab. Ma nemam pojma, malene su i sise i bradavice 😂😂😂😂
Marijaiva, na ovo uploadaš i staviš link tu: https://imgbb.com/
Tako liječiš slike 😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Meto, skratila sam ga jer je ogroman onaj. Samo kopiraj i zalijepi u novi tab. Ma nemam pojma, malene su i sise i bradavice 😂😂😂😂
Marijaiva, na ovo uploadaš i staviš link tu:https://imgbb.com/
Tako liječiš slike 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jesi me nasmijala
Ovaj pametni telefon stalno po svom😂
Sortiraj odgovore
Najstariji