Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    12. Prosinac 2019. 17:35

marijaiva

Gelica

sunshine25

Marijaiva, ma znam da nema pravila, ali uvijek kad se ispušem, krene po zlu.. vidjet ćemo, nadam se ja i dalje 😁 cijeli dan imam menga grčeve.
    Gelice, uuuuuu, bit će i kod tebe slaninice 😍 kod nas nema snijega, ali ima magle. Baš ružan dan, a ja ne izlazim iz kreveta 😂 pustila sam si stare epizode Uvoda u anatomiju i chill uz magnezij i voćke 😁
    Kiki, nije rano. Držim 🤞 za test sutra 💚

sunshine25

Gelice, mislim da je to nisko.. svakako nek ponovi, ali mislim da nije dobro. Daj Bože da sam u krivu 🍀

A nažalost i ja mislilm i rekla sam joj, jer joj njezin dr.soc. rekao da je to ok. Ona kad na sva sretna bila kad mi javila, a jbg morala sam joj reći neka to uzme sa rezervom jer da mislim da je preniska nažalost…
    A ti, test misliš raditi?

Ma doc. ginekolozi najcesce pojma nemaju, moj je jos ok jer stvarno nazalost ima puno pacijentica koje idu na mpo pa, se kuzi ali mnogi pojma nemaju…

I moja isto tako, a i diplomski joj je bio iz humane reprodukcije,  baš mi zadnji put rekla..
    Ali mislim da bi to za betu trebao svaki ginekolog znati.

PinkFairydust
    12. Prosinac 2019. 17:37

I meni ovo zvuci nisko. Bilo bi ok da je 12. dan nakon oplodnje. al ako je bio transfer, posebno blastice, bojim se da je nisko. Nek uzme s velikom rezervom i ponovi za 2 dana

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• kiki989
    12. Prosinac 2019. 17:38

Evo napeavila test i negativan je 😔

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 17:51

PinkFairydust

I meni ovo zvuci nisko. Bilo bi ok da je 12. dan nakon oplodnje. al ako je bio transfer, posebno blastice, bojim se da je nisko. Nek uzme s velikom rezervom i ponovi za 2 dana

PinkFairydust

PinkFairydust

PinkFairydust

T

PinkFairydust

trodnevni je bio, i u biti danas joj je 15 dnt

PinkFairydust
    12. Prosinac 2019. 17:52

Gelica

PinkFairydust

50km do bete? :ajmemeni: pa di si ti?:):)

Pa u Istri! :) Samo u bolnici u Puli ili Rijeci se moze vaditi beta, u domovima zdravlja ne vade kod nas. A meni je Rijeka puno bliža od Pule tako da moram za Rijeku.

Ja sam poluistrijanka:) Al nikad mi nije palo na pamet da se tako nesto ne moze izvaditi u DZ. Stvarno svasta :/

Rose1
    12. Prosinac 2019. 17:52

kiki989

Zao mi je stvarno, jako, jako...drz se, odmori i dalje, jake smo mi

💙

PinkFairydust
    12. Prosinac 2019. 17:54

kiki989

:grli: :( 

sunshine25
    12. Prosinac 2019. 17:55

kiki989

Kiki, ponovi još jednom ujutro. Ako nažalost bude na kraju negativan ishod, možda ti nije dovoljno progesterona. Stvarno si jako rano dobila taj smeđi iscjedak. Ja sam počela smeđariti 5dnt, ali mi je i bio pozitivan test. Pojačavalo se i na kraju sam 8dnt prokrvarila.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 17:55

PinkFairydust

Gelica

PinkFairydust

50km do bete? :ajmemeni: pa di si ti?:):)

Pa u Istri! :) Samo u bolnici u Puli ili Rijeci se moze vaditi beta, u domovima zdravlja ne vade kod nas. A meni je Rijeka puno bliža od Pule tako da moram za Rijeku.

Ja sam poluistrijanka:) Al nikad mi nije palo na pamet da se tako nesto ne moze izvaditi u DZ. Stvarno svasta :/

I ja sam poluistrijanka, mama je Slovenka. :) 
    Da, ne kuzim niti ja jer inače kod nas u laboratoriju stvarno možemo pa gotovo sve vaditi, ali za betu nas šalju u Rijeku. 

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 17:58

kiki989

Kiki žao mi je 😥 Ali svejedno ponovo test sutra ili za dva dana, jer nije baš svima isto. A i krvarenja prije 12-tog dana ( osim implantacijskog) dok si na progesteronu ne bi trebalo biti, moguće da ti je nizak progesteron. Vidi sa svojim doktorom o tome. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.