Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    12. Prosinac 2019. 21:30

Yvette da, rekla sam joj to. 
    Meto Ma to je i bio plan, ali sad sam već ok. Isplakala prvi dan sve, radim ja plan za dalje. :) 
    Hanicao zašto bez veze, pa tu su veličinom od prilike svi. A i ne rastu svima istom brzinom. 

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 21:35

Mrva1986

Ej cure. Pratim vas svaki dan. Kao prvo cestitam na pozitivnom testicu. Takoder na uspjesnoj operaciji i dobrim spermicima. Gelici drzim fige za sutra.
    Kika zao mi je za test, na zalost i ja sam imala takva iskustva, i s tim krvarenjima nije dobro zavrsavalo. Drzi se, mozda ipak ima nade.
    Ja na zalost opet vozam mamu po bolnicama. Vec sam bila pisala da ima glupu racinu. Sve vise osijecam da se blizi kraj 😭 jako je tesko boriti se sa svim tim. Htjela sam da dobijemo bebicu dok je ona jos kolko tolko ok al nece pa nece

Mrva hvala ti puno, ali idem samo jer moram, test je točan i nema trudnoće, nažalost. 
    Žao mi je jako zbog mame, uza sve nevolje, vjerujem da je strašno kad tako nešto osjetis, to je mama. Od srca zelim da mami bude bolje i da dozivi drzati u narucju unuke . 🥰🙏💕

• kiki989
    12. Prosinac 2019. 21:54

Meto

PinkFairya joj, tebi se svasta nakupilo🙁 A za muza, ne znam, moj nije klonui ali mi smo od pocetka znali gdje je problem zbog prijasnjih stvari koje su se izdogadjale. Moj savjet je da potices da o tom razgovara jer zajedno morate proci kroz sve, nema zatvaranja u sebe jer se mozete udaljiti. . Ispricaj mu nas primjer, nakon azzo smo prinasli puno spermija. Maloprije smo bili u St-u na previjanju i pitam dr za koliko puta je pronasla, kaze beskonacno🙈 I zeza se da ce nas spermiji nadzivjeti. . Operacija zvuci strasno a mm nista ne boli, on sece lagano i koristi situaciju da me iskoristava kao sluskinju😂
    Po nacinu pisanja vidim da si jaka i da ces odraditi to lavovski 💪
    Blacky ovih dana od uzbudjenja i nervoze mi je bar organizam proradio, kao zeko sam😁
    Ne mogu docekati da krene, predigla sam gonale i gledam ih svako malo 🤗 Nostalgija🙈
    Sunshinene radi link al cu ga prekopirati sad pa odmah naruciti, nisam nikad kineze koristila😉 Hvala ti😊
    Meni se grudi napusu ko baloni i u stim i u fetu, to mi je uzasno koliko bole, brrr e sjetila sam se kako sam promatrala razliku u trudnoci i bez nje, oko bradavice tj po krugu su se pojavili puno ko neke tockice, a bile su primjetne i kad su bile onako opustene i ukrocene i malo su se povecale (je ga i opisa). . Pa gledajte vas dvije pred ogledalom😂
    Geliceodmah sutra svrati negdje u kucice i popij kuhano vino😉 A za frendicu, stvarno niska beta, obavezno neka ponovi. .
    Kikijbmu, sorry podsjeti me, jeste bili u svjezem et ili fetu? Cudno mi je da smedjaris od pocetka ako koristis utrice. .
    Nadalice is odmah crne misli, nemoj si to raditi. Uradi betu 10 i 12dnt i onda zovni dr pa cekati uzv☺️ Misli na lijepe stvari. .

Bili na transferu blastice prije 8 dana... prvi put mi je u mpo

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Hannica0 👧
    12. Prosinac 2019. 22:15

Gelica

Meto Ma to je i bio plan, ali sad sam već ok. Isplakala prvi dan sve, radim ja plan za dalje. :)
    Hanicao zašto bez veze, pa tu su veličinom od prilike svi. A i ne rastu svima istom brzinom.

Pa doktor je rekao da nije zadovoljan bas :/

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Gelica
    12. Prosinac 2019. 22:20

Hannica0

Gelica

Pa doktor je rekao da nije zadovoljan bas :/

Ma tako su i meni malo sporije rasli u jednoj od stimulacija.  A sad u zadnjoj su rasli brže nego što bi trebalo. :)   Ovisi i kako reagiras na određenu stimulaciju. Ne brini, biti će ti to ok.  :) 

vuky
    12. Prosinac 2019. 22:28

Pitanje za cure sa nizim AMH, da li uvijek idete u kratki prorokol i na malo js? Jer gledam, ako bude tako, realno ne mogu ocekivati nikada da cemo imati nesto za zamrznuti... a vjerojatno onda nece ni ici na blastice ( po tome ) hmmmm?

• Blacky89
    12. Prosinac 2019. 22:30

Meto 😂😂😂 zeko...brzo ce pikanje i gonalcici... aaa bas super za spermice☺️ bit ce puno bebaca 🤗
     a sto se tiče cica, kod mene nepromijenjeno stanje. Sise u tragovima 🙈
    Kiki zao mi je 😞, probaj jos s jutarnjim urinom napravit 😘 U prošloj stimulaciji sam bila prokrvarila 6dnt, al prokrvarila, nije bilo brljanja. Doc nije nista spominjao za progesteron ali sam i ja posmislila da bi mogao bit nedostatak. 
    Mrva drži se draga... saljem veliki zagrljaj ☺️😘
    Hanice meni to isto izgleda ok, nije to prevelika razlika. Nekad bi bilo bolje da doktori ne kažu sve sto misle jer nas samo preplaše. 🤦🏻‍♀️
    Gelice ti smuljaj da te boli trbuscic 😁

• Blacky89
    12. Prosinac 2019. 22:32

MARIJAIVA ovaj tvoj test necu ni komentirat!!! Skoro sam pocela vriskat kad sam vidjela!!!! I onda hladan tuš! 🤪🤪🤪🤪🤪🤪😡 ubuduće u takvim situacijama prije napomena “stari test” jooooj 😂😂

• mimami
    13. Prosinac 2019. 06:41

vuky

Pitanje za cure sa nizim AMH, da li uvijek idete u kratki prorokol i na malo js? Jer gledam, ako bude tako, realno ne mogu ocekivati nikada da cemo imati nesto za zamrznuti… a vjerojatno onda nece ni ici na blastice ( po tome ) hmmmm?

Moj AMH je 8,4. Ne znam kako se gleda protokol ali kod mene je bilo ovako (1.postupak): od 1.dc decapeptyl, 3.dc elonva, 10.dc ovitrelle, 12.dc punkcija, 7 js, od cega 3 nezrele. Vracena 2 osmost. treci dan i imamo jednog smrzlica. Danas, 2 tjedna od punkcije, test pozitivan! 

• kiki989
    13. Prosinac 2019. 07:25

Mimami cestitam!
    Moj je jutros opet negativan.. idemo dalje..

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.