Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    12. Prosinac 2019. 11:41

Sunshine vjerujem da mi sve dovoljno poznajemo svoje tijelo pa znamo sto nas čeka. Bar mi koje smo prošle vec nekoliko stimulacija i transfera. Meni kad se sise ispušu, bas i nije dobar znak. Mene sise bole u stimulaciji, ali u fet-u 0bodova (oba puta), tak da izgleda progesteron ne utječe na moje sise nego nesto od lijekova za stimulaciju. Stišćem i ja svoje ko manijak 😂 tako da te razumijem. Strah me da cu negdje u javnosti refleksno ih stisnuti 🤪 al nista, jos sam is smanjila od tog stiskanja 😂 
    Znaci obje preskačemo testove za vikend? ☺️ Hocemo izdrzat? 🤪

• Blacky89
    12. Prosinac 2019. 11:42

Nadovezujem se na pivo... ja nisam pivo jer ga ne volim, al zato jesam džin tonik 😂 

sunshine25
    12. Prosinac 2019. 11:50

Eto vidiš, mene iza feta strašno bole, a u stimulaciji su me počele boljeti 2-3 dana prije štoperice i evo do jedno 3-4dnt. Ja sam nekidan bila s prijateljicama na kavi i počela na hladno mijesiti dojkice 😂😂 pita me jedna, šta ti pobogu radiš? Reko eeeee dobro pa ne znaš 😂 ma izdržat ćemo, mi u subotu imamo kolinje kod svekrve pa da se mogu još malo prenemagati i da ne moram niš raditi 😇 ali gle, meni je svaki put test bio pozitivan, a svaki put drugi simptomi.
    Nadalice, test je bomba!! 😁😁 Superiška 😁
    Kiki, sretno s betom 🍀🍀🍀

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Blacky89
    12. Prosinac 2019. 11:56

Sunshine 😂😂😂 za sise, a za kolinje jednaka situacija, isto u subotu 😂😂😂 

sunshine25
    12. Prosinac 2019. 11:59

Ma nije da inače nešto radim na kolinju, svekrva mi uvijek uvali fotić da slikam lijepe komade mesa, čvarke, muža kak melje za kobase i to.. 😂😂 shvatila je da nisam baš za druge poslove 🤷
    Niš, onda se čujemo navečer koja ima više u pušnici 😂😂😂😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Blacky89
    12. Prosinac 2019. 12:09

Moze 😂😂😂

sunshine25
    12. Prosinac 2019. 12:24

Meto, više nema onog linka na aliju, ali sam ti našla na ebayu, još je i jeftiniji :D shorturl.at/cM159

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• kiki989
    12. Prosinac 2019. 12:39

Joooj zenske moje, jos uvijek imam iscjedak.... bas sam nekako prekrizila da nista od ovoga... sta mislite da izvadim sutra betu? 8. Dnt? Oce li pokazat ista beta ili postoji sansa i da je za bezu prerano?

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Blacky89
    12. Prosinac 2019. 12:44

Kiki nije prerano za betu, ali bi mogla bit niska. Pa ces se onda samo jos vise zivcirat. Iako sam ja u Os betu vadila 10dnt uvijek, tako mi je dr. bio rekao. Popiski test, 8dnt mora pokazat ako je +, bar neku sjenu. Prvi urin i neki osjetljiviji test. Sretno 😘

12. Prosinac 2019. 12:51

sunshine25

Kod mene niš simptoma, ispuhale se (.Y.), stišćem ih kao manijak, ali ne bole 😂 pušim i ja, jučer sam i pivo popila 🤷 nisam piškila, mislim da ću čekati ponedjeljak, da si baš ne zeznem vikend jer mislim da niš od ovog. Kao da na punkciji nisam bila, ma niiiš ne osjetim. Tu i tamo me zaboli kao za mengu, jedino to.
    Meto, pošaljem ti čim sjednem na komp link 😁

Uopce nema veze sto te ne bile grudi, ja sam bila uvjerena da kad mi uspije da cu to osjecat, a nisam! Grudi su me nekad bolile nekad ne, to nije mjerilo... 
    Sreetno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.