Ja sad cekam prvi mjesec za fet (jer od sredjne 12 mj. Kao ne rade fet). Naravno pokusavamo i prirodno, ali to nam ni do sad bas nije islo.
E a ako to ne uspije mislim jos jednom pokusati na Sv. Duhu, jer sad i dr zna moju situaciju i reagiranje na lijekove. Rekla je da mijenjamo skroz terapiju. A onda mozda kod Skvorca ako budu imali jos preko hzzo. Sta se kod njih onda placa?
U Škvorcu platiš prvi pregled- konzultacije i onda od prve folikulometrije više ništa. Ako zelis anesteziju na punkciji to plaćaš dodatno, ili embrio glue. I to je sve.
Supergirl, odlično 😘😘
Gelice, ne plaća se više anestezija 😁 samo embryoglue
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sve je dobro prošlo…pao kamen sa srca
Hvala svima na podrsci 😘😘 ljubim vas i grlim
A ime super, baš sam sretna! ❤🥰
Sada ga mazi i pazi da se brzo oporavi, i idite po svoju bebu :) ❤
Sve je dobro prošlo…pao kamen sa srca
Hvala svima na podrsci 😘😘 ljubim vas i grlim
Ajde fala Bogu <3 Bas mi je drago :)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Supergirl, odlično 😘😘
Gelice, ne plaća se više anestezija 😁 samo embryoglue
Stvarno?? Mi smo u 3.mj još platili, 1500 kn.
Ajde super, nije to mala stavka financijski, baš mi je drago da se više ne plaća. :)
Hanikakvo je stanje kod tebe, osim šta si nervozna! Wau ako ste u financijskoj mogućnosti ja bi se na vašem mjestu odlučila za Prag, mi imamo azospermiju i da nam TeSE nije uspila bez ikakvog razmišlja odlučila bi se za prag , jedino su oni dorasli rješavanju problema takve vrste! Stupi u kontakt s njima čisto informativno, mislim da to naplaćuju nekih 100 eura!
Mi svd i radimo u Pragu.muz je u njih prije 9god radio i operaciju micro tesu.tad mu je nadjeno 32 ziva spermica.a zamrznuli su mu ih 18 i jos ih imamo 8.zato nam to daje neku slamku nade.sad da smo bas u finan.situaciji i nismo.puno smo love dali i kredita za to.al nema veze isplatilo je se.lako za lovu nek je moja psiha na mj🤣zato i kontamo taj jos pdg napravit pa sta bude.
Halo draga moj muz ima Klinefelderov sindrom I azoo. Trenutno cekam na betu, 6 Sam Dan posle transfera. Ako te sta zanima pitaj rado cu pomoci ako mogu
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Cure,jel tko radio skretching endometrija,moj nece pa nece se zadebljati,dogura do 6 mm sa svim terapijama i ni makac dalje,pa mi je rekla danas da je sljedeca opcija to
Meto, cekamo dobre vijesti sutra🙏😘
Blacky, sunshine, gelice, kad krenu predbozicni plusici...🤗😉
Supergirl, nek je muzic dobro, jajca ce pricekat
Svim curama koje iscekuju betu, punkcije i transfere zelim puno srece😘
Cure,jel tko radio skretching endometrija,moj nece pa nece se zadebljati,dogura do 6 mm sa svim terapijama i ni makac dalje,pa mi je rekla danas da je sljedeca opcija to
I meni je endometrij stanjen, ali ipak se uvijek prije transfera podeblja na 10mm od svih hormona, šta se scratchinga tice ne mogu ti pomoć, ali i ja sam razmišljala o tome ako mi sad ne uspije.
Sortiraj odgovore
Najstariji