A Gelice moja draga 💚 baš sam mislila da je to to kod tebe 😔 šaljem puse i zagrljaje 💚 znaš što, ja bih sutra otišla izvaditi betu, ili čak danas ako stigneš još. Iste smo, nisam ni ja nikad htjela koristiti terapiju duže no što moram.
Pinkfairydust, kad će nalazi?
Nalazi sutra, ne znam sto im treba tolko dugo:) Ali mislim da ce biti losi jer je bas lose izgledao uzorak vec na oko :/
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Marta, ja sam u isto vrijeme davala puregon i orgalutran, samo u suprotne strane trbuha. Koliko je folikulića? Sretnoo 🍀🍀
Blacky, kako si ti? Simptomi? 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pinkfairydust, može biti od stresa. Moj je jednom fulao tu cijelu čašicu, nije jadan mogao pogoditi 😂😂 vidjet ćeš sutra, ako je militraža ok, napravit će Patrik bez frke spermio. Držim 🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Marta da, u isto vrijeme ali suprotne strane, i mijenjaš strane svaki dan.
Sunshine kod mene od simptoma, tj. razlika od prošlih puta je ta sto osjetim neko ziganje/peckanje samo u jednoj točci i kad hodam I lezim kao da me zateže. To je jedan jedini simptom 😂 znaci ni sise me ne bole. Ne mozes vjerovat da ne bole od utrogestana i estrofema, al eto ne bole 😂
Sta ima kod tebe?
Geliceo jebemu misa 😞 Zao mi je jako… nazovi dr. najbolje pa mu reci kako stoje stvari. Ali da, 12dnt trebala bi bit bar sjena. Prvi jutarnji bio? Saljem zagrljaj ❤️
Hvala ❤ Prvi jutarnji bio..
Pinkfairydust, može biti od stresa. Moj je jednom fulao tu cijelu čašicu, nije jadan mogao pogoditi 😂😂 vidjet ćeš sutra, ako je militraža ok, napravit će Patrik bez frke spermio. Držim 🤞
Ma i ja mislim da ga je stres dotukao. Ja sam morala ic u obliznju birtiju na kavu ko ludakinja sama u 7 ujutro, jer je njemu bio stres da makar ja budem doma dok on obavlja svoje. Militraza je bila skromna, a ono sto mi se ne svida je sto je sve ostalo vodenasto i prozirnjikavo :/ Tak da ili je pokupio samo precum jer se zastekao :D ili je oligo/azoo. Sretno mi s gruntanjem i paranoiziranjem do sutra :)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ma niš ženo, ni mene dojčice ne bole 😂 samo stoje kao kamene kugle 😂 zaboli me povremeno kao da ću procuriti i to je to. Napuhana sam i dalje od punkcije, ali nemam nikakvog žiganja ni peckanja ni niš.. ko da nisam nigdje bila. Probolo me 1dnt, ali ja to sve pripisujem utrogestan probavi 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Ma i ja mislim da ga je stres dotukao. Ja sam morala ic u obliznju birtiju na kavu ko ludakinja sama u 7 ujutro, jer je njemu bio stres da makar ja budem doma dok on obavlja svoje. Militraza je bila skromna, a ono sto mi se ne svida je sto je sve ostalo vodenasto i prozirnjikavo :/ Tak da ili je pokupio samo precum jer se zastekao :D ili je oligo/azoo. Sretno mi s gruntanjem i paranoiziranjem do sutra :)
Ako i bude loš nalaz, nemoj se sekirati. Nikad se dijagnoza ne daje na temelju jednog spermiograma. Može biti i upala i tko zna što sve ne. Samo opušteno 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Zvala doktora, kaže nastavit terapiju i vaditi betu prema planu. Ne kužim ali ok.
Sunshine meni probava super, svaki dan popijem magnezij i pojedem koju suhu šljivu. Tako da, hvala vam cure na savjetima za magnezij 😘 tvoje bar stoje 😂, ja svoje moram tražit povećalom kolike su 😂😂
PinkFairydust opusti se ženo, bas ga dramis prije reda 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji