Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ike
    10. Prosinac 2019. 09:54

Gelice, bas sam usla na forum da vidim dali si radila test. Baš sam sad ljuta što ti nema sjenine sjene!  😘😘 Ja bi isto nastavila uzimati terapiju do petka, unatoc tome kad sam imala ciljanje odnose dvanaesti dan sam radila test, i 14.dan mi je medicinska sestra rekla da ne moram ni vadit betu kad test nista nije pokazao. Nakon par dana sam dobila stvari.
    Gelica draga drzi se, veliki ti zagrljaj od mene.
    Mislim na vas cure i svima zelim veliku srecu, manje pisem i ne stignem sve citati zaokupljena sam Bozicnim pripremama, a tako i manje mislim. 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

PinkFairydust
    10. Prosinac 2019. 09:59

marijaiva

Ma ja, sam isla na histeroskopiju pa mi je to usput napravio no i sam je odmah rekao da nisu primijetili nikakav pomak u tom grebanju, dapace da se onda mozda i implantaju embriji koji nisu dobri a koji jesu oni ce se usadit i bez toga🤦‍♀️
    Pa ga znaj

Tako nekako. Svjetska zdravstvena to uopce ne preporucuje vise kao postupak, al onda opet, kad je frka covjek svasta proba, pa nekad i upali :)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Meto
    10. Prosinac 2019. 10:00

Gelice jbmu, kako su ti simptomi glupi jer su jednaki😖 Ja sam se iskreno nadala 😔 Neizmjerno mi je zao❤️ Nazovi dr i reci mu za test i da ti on da savjet, vjerojatno ce htjeti nalaz bete. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

PinkFairydust
    10. Prosinac 2019. 10:02

Gelica

Beta mi tek u petak, i šta sad bi se morala bez veze do petka pikat sa heparinom i piti terapiju? Glupo mi dr zvat jer je rekao baš na taj dan vaditi..

Nije gotovo dok nije gotovo. Nastavi do petka, mozda se desi cudo.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 10:05

Meto,Ike hvala 😘 Ma neznam, doktor će sigurno htjeti betu, a iskreno glupo mi je uzimat estrofem i injekcije do petka kad je negativan test. Još sam i noćas sanjala da mi je beta bila pozitivna , i zato sam i rekla ajde da napravim test da vidim da li ima nešto u tome....

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 10:07

PinkFairydust

Gelica

Beta mi tek u petak, i šta sad bi se morala bez veze do petka pikat sa heparinom i piti terapiju? Glupo mi dr zvat jer je rekao baš na taj dan vaditi..

Nije gotovo dok nije gotovo. Nastavi do petka, mozda se desi cudo.

Hvala ti ❤ ali ne vjerujem više u čuda... da barem! 

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 10:13

Ali sada barem definitivno znam da simptomi ili odsustvo istih ne igraju nikakvu ulogu. Zadnji put i ovaj sad, sasvim različiti simptomi, a rezultat isti. Sad sigurno neću razvijati glavu više sa simptomima nakon transfera.. !

• Blacky89
    10. Prosinac 2019. 10:15

Gelice o jebemu misa 😞 Zao mi je jako... nazovi dr. najbolje pa mu reci kako stoje stvari. Ali da, 12dnt trebala bi bit bar sjena. Prvi jutarnji bio? Saljem zagrljaj ❤️

sunshine25
    10. Prosinac 2019. 10:18

A Gelice moja draga 💚 baš sam mislila da je to to kod tebe 😔 šaljem puse i zagrljaje 💚 znaš što, ja bih sutra otišla izvaditi betu, ili čak danas ako stigneš još. Iste smo, nisam ni ja nikad htjela koristiti terapiju duže no što moram. 
    Pinkfairydust, kad će nalazi? 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Marta...
    10. Prosinac 2019. 10:21

Gelice, iskreno baš me  bilo strah otvoriti  forum  tako me  neuspjeh rastuži :-(.
    Odmori od svega  sad za ove blagdane  pa vidi  iza Nove godine kamo ćeš, ja razmišljam ako i ne uspijem da ostanem kod dr A ne znam  nekako mi je sjeo  na prvu  i baš  ima dosta znanje i temeljit mu je pristup.
    Ja dnas bila  na drugoj folikumetriji  dobila  menopur  i  Orgalutran.
    Sutra  isto  tri menopura i jedan  orgalutran.
    E sad nisma  pitala u koje vrijeme to  trebam  primati,  ima  veze  ili  nema.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.