Gelice, bas sam usla na forum da vidim dali si radila test. Baš sam sad ljuta što ti nema sjenine sjene! 😘😘 Ja bi isto nastavila uzimati terapiju do petka, unatoc tome kad sam imala ciljanje odnose dvanaesti dan sam radila test, i 14.dan mi je medicinska sestra rekla da ne moram ni vadit betu kad test nista nije pokazao. Nakon par dana sam dobila stvari.
Gelica draga drzi se, veliki ti zagrljaj od mene.
Mislim na vas cure i svima zelim veliku srecu, manje pisem i ne stignem sve citati zaokupljena sam Bozicnim pripremama, a tako i manje mislim.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Ma ja, sam isla na histeroskopiju pa mi je to usput napravio no i sam je odmah rekao da nisu primijetili nikakav pomak u tom grebanju, dapace da se onda mozda i implantaju embriji koji nisu dobri a koji jesu oni ce se usadit i bez toga🤦♀️
Pa ga znaj
Tako nekako. Svjetska zdravstvena to uopce ne preporucuje vise kao postupak, al onda opet, kad je frka covjek svasta proba, pa nekad i upali :)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Gelice jbmu, kako su ti simptomi glupi jer su jednaki😖 Ja sam se iskreno nadala 😔 Neizmjerno mi je zao❤️ Nazovi dr i reci mu za test i da ti on da savjet, vjerojatno ce htjeti nalaz bete. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Beta mi tek u petak, i šta sad bi se morala bez veze do petka pikat sa heparinom i piti terapiju? Glupo mi dr zvat jer je rekao baš na taj dan vaditi..
Nije gotovo dok nije gotovo. Nastavi do petka, mozda se desi cudo.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Meto,Ike hvala 😘 Ma neznam, doktor će sigurno htjeti betu, a iskreno glupo mi je uzimat estrofem i injekcije do petka kad je negativan test. Još sam i noćas sanjala da mi je beta bila pozitivna , i zato sam i rekla ajde da napravim test da vidim da li ima nešto u tome....
Beta mi tek u petak, i šta sad bi se morala bez veze do petka pikat sa heparinom i piti terapiju? Glupo mi dr zvat jer je rekao baš na taj dan vaditi..
Nije gotovo dok nije gotovo. Nastavi do petka, mozda se desi cudo.
Hvala ti ❤ ali ne vjerujem više u čuda... da barem!
Ali sada barem definitivno znam da simptomi ili odsustvo istih ne igraju nikakvu ulogu. Zadnji put i ovaj sad, sasvim različiti simptomi, a rezultat isti. Sad sigurno neću razvijati glavu više sa simptomima nakon transfera.. !
Gelice o jebemu misa 😞 Zao mi je jako... nazovi dr. najbolje pa mu reci kako stoje stvari. Ali da, 12dnt trebala bi bit bar sjena. Prvi jutarnji bio? Saljem zagrljaj ❤️
A Gelice moja draga 💚 baš sam mislila da je to to kod tebe 😔 šaljem puse i zagrljaje 💚 znaš što, ja bih sutra otišla izvaditi betu, ili čak danas ako stigneš još. Iste smo, nisam ni ja nikad htjela koristiti terapiju duže no što moram.
Pinkfairydust, kad će nalazi?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Gelice, iskreno baš me bilo strah otvoriti forum tako me neuspjeh rastuži :-(.
Odmori od svega sad za ove blagdane pa vidi iza Nove godine kamo ćeš, ja razmišljam ako i ne uspijem da ostanem kod dr A ne znam nekako mi je sjeo na prvu i baš ima dosta znanje i temeljit mu je pristup.
Ja dnas bila na drugoj folikumetriji dobila menopur i Orgalutran.
Sutra isto tri menopura i jedan orgalutran.
E sad nisma pitala u koje vrijeme to trebam primati, ima veze ili nema.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji