Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Prosinac 2019. 23:36

marijaiva

brita

Cure,jel tko radio skretching endometrija,moj nece pa nece se zadebljati,dogura do 6 mm sa svim terapijama i ni makac dalje,pa mi je rekla danas da je sljedeca opcija to

Ja sam to radila u sklopu histeroskopije no ne u cilju zadebljanja endometrija, s tim nisam ni imala problem. Nisam sigurna da je to 'cilj' scrachinga nego onda se 'kao' embrij lakse implantira.. Meni nije pomoglo.

Scraching ti je kao sto i rijec kaze kao grebanje endometrija, napravi se kao ranica i onda se kao embrij implantira lakse.. Nisam cula da to itko radi u cilju zadebljanja endometrija 🤔

Meto
    10. Prosinac 2019. 05:36

Marijaiva mozda joj planira napraviti scraching na takvom endo kao opciju lakse implantacije🤔 U tvom slucaju brita mozda ti bas estrofem smeta. . Da probas bez th. mozda. .  Sretno🤞😊
    Supergirl odlicna vijest🤗 Sve ce biti u redu, vidjeti ces☺️
    Gelica, Hani hvala curke! ❤️
    Zabb sam sto ste sve pisale jer sam prenervozna i ne mogu se skoncetrirati na nista😫
    U 8h trebamo biti tamo, javim se kada dodjemo doma. 
    Curke, saljite nam poz vibrice 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• brita
    10. Prosinac 2019. 06:55

Meto

Marijaivamozda joj planira napraviti scraching na takvom endo kao opciju lakse implantacije🤔 U tvom slucaju britamozda ti bas estrofem smeta. . Da probas bez th. mozda. . Sretno🤞😊
    Supergirlodlicna vijest🤗 Sve ce biti u redu, vidjeti ces☺️
    Gelica, Hanihvala curke! ❤️
    Zabb sam sto ste sve pisale jer sam prenervozna i ne mogu se skoncetrirati na nista😫
    U 8h trebamo biti tamo, javim se kada dodjemo doma.
    Curke, saljite nam poz vibrice 😘

Sretno  ❤ 🤗 
    Vidit cu sutra na pregledu pa cu pitati sta i kako 😏

• Blacky89
    10. Prosinac 2019. 07:28

Hani nadamo se 🤗😍
    Meto šaljem puuuuno pozitivnih vibri 🤞🍀🍀🍀😘

10. Prosinac 2019. 08:10

brita

Marta...

Brita, i moj je dosta tanak jesi probala sa ciklom i ananasom. To je preporuka od naše Grizli i stvarno pomaže od Biotte sok od cikle u Konzumu ti je najjeftinije 26 kn a inače 47 u drugi dućanima.
    Moj je danas bio ok na ultrazvuku ne znam koliki ali je dr rekao da je zadovoljan. Tako ako nisi pokušaj…
    Gelice i Sunshine kad vadite betu ima li simptoma kakvih.
    Sretno svi curama

Popila valjda 7 litra cikle u 9 dana i nista,i estrofem 3x2 i neide dalje od 6 mm,i tako vec 4ti mj

Hm.. To se pripremas na fet ili? 
    A mozda da ti pocajaju na 4X2 pa ako se ne zdeblja tad opet smanje terapiju... Meni su npr znali kretati sa 2 na dan pa povecat na 3 po 2...

PinkFairydust
    10. Prosinac 2019. 09:00

Scratching endometrija se prije dosta radio, danas vise bas i ne. Ali ako nista drugo ne pali, moze se probati, odmoci ne bi smjelo nikako. Drzimo palce u svakom slucaju :)
    U ciklu se zene kunu:) Ja nisam jos probala ali buduci da su i meni ustanovili mizeran endometrij - budem :D S medicinske strane ima smisla jer je cikla bogata nitratima, a oni prosiruju krvne zile i poboljsavaju cirkulaciju, sto ima smisla da potpomogne zadebljanje sluznica, pa tako i endometrija. Isplati se probati :)

Ja danas odnjela uzorak za spermio. Mislim da cemo morat ponavljati, vec ovako na oko mi to nije izgledalo bas dobro :/ A sad jel to problem bio u kratkoj apstinenciji (3 dana smo uzeli), ili je dragom toliko bio stres da jednostavno nije uspio "kvalitetno spricnut" - nemam pojma. budemo vidli nalaz

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 09:32

Marta u petak mi je beta, za sada sve i dalje isto. 
    Supergirl hvala na dobrim željama 😘 Da, puno ali baš puno znači potpora u ovoj grupi ❤
    Brita A joj, nadam se. :)

10. Prosinac 2019. 09:32

PinkFairydust

Scratching endometrija se prije dosta radio, danas vise bas i ne. Ali ako nista drugo ne pali, moze se probati, odmoci ne bi smjelo nikako. Drzimo palce u svakom slucaju :)
    U ciklu se zene kunu:) Ja nisam jos probala ali buduci da su i meni ustanovili mizeran endometrij - budem :D S medicinske strane ima smisla jer je cikla bogata nitratima, a oni prosiruju krvne zile i poboljsavaju cirkulaciju, sto ima smisla da potpomogne zadebljanje sluznica, pa tako i endometrija. Isplati se probati :)

Ja danas odnjela uzorak za spermio. Mislim da cemo morat ponavljati, vec ovako na oko mi to nije izgledalo bas dobro :/ A sad jel to problem bio u kratkoj apstinenciji (3 dana smo uzeli), ili je dragom toliko bio stres da jednostavno nije uspio "kvalitetno spricnut" - nemam pojma. budemo vidli nalaz

Ma ja, sam isla na histeroskopiju pa mi je to usput napravio no i sam je odmah rekao da nisu primijetili nikakav pomak u tom grebanju, dapace da se onda mozda i implantaju embriji koji nisu dobri a koji jesu oni ce se usadit i bez toga🤦‍♀️
    Pa ga znaj

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 09:34

Cure, napravila test i negativan....ni sjena od sjene. 
    Danas mi 12 dnt i nije rano za test, tako da to je to. A baš sam mislila da će biti jer sam baš neki osjećaj imala dobar da će biti ovaj put...

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 09:35

Beta mi tek u petak, i šta sad bi se morala bez veze do petka pikat sa heparinom i piti terapiju? Glupo mi dr zvat jer je rekao baš na taj dan vaditi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.