Cure,jel tko radio skretching endometrija,moj nece pa nece se zadebljati,dogura do 6 mm sa svim terapijama i ni makac dalje,pa mi je rekla danas da je sljedeca opcija to
Ja sam to radila u sklopu histeroskopije no ne u cilju zadebljanja endometrija, s tim nisam ni imala problem. Nisam sigurna da je to 'cilj' scrachinga nego onda se 'kao' embrij lakse implantira.. Meni nije pomoglo.
Cure,jel tko radio skretching endometrija,moj nece pa nece se zadebljati,dogura do 6 mm sa svim terapijama i ni makac dalje,pa mi je rekla danas da je sljedeca opcija to
Ja sam to radila u sklopu histeroskopije no ne u cilju zadebljanja endometrija, s tim nisam ni imala problem. Nisam sigurna da je to 'cilj' scrachinga nego onda se 'kao' embrij lakse implantira.. Meni nije pomoglo.
Scraching ti je kao sto i rijec kaze kao grebanje endometrija, napravi se kao ranica i onda se kao embrij implantira lakse.. Nisam cula da to itko radi u cilju zadebljanja endometrija 🤔
Marijaiva mozda joj planira napraviti scraching na takvom endo kao opciju lakse implantacije🤔 U tvom slucaju brita mozda ti bas estrofem smeta. . Da probas bez th. mozda. . Sretno🤞😊
Supergirl odlicna vijest🤗 Sve ce biti u redu, vidjeti ces☺️
Gelica, Hani hvala curke! ❤️
Zabb sam sto ste sve pisale jer sam prenervozna i ne mogu se skoncetrirati na nista😫
U 8h trebamo biti tamo, javim se kada dodjemo doma.
Curke, saljite nam poz vibrice 😘

👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Marijaivamozda joj planira napraviti scraching na takvom endo kao opciju lakse implantacije🤔 U tvom slucaju britamozda ti bas estrofem smeta. . Da probas bez th. mozda. . Sretno🤞😊
Supergirlodlicna vijest🤗 Sve ce biti u redu, vidjeti ces☺️
Gelica, Hanihvala curke! ❤️
Zabb sam sto ste sve pisale jer sam prenervozna i ne mogu se skoncetrirati na nista😫
U 8h trebamo biti tamo, javim se kada dodjemo doma.
Curke, saljite nam poz vibrice 😘
Sretno ❤ 🤗
Vidit cu sutra na pregledu pa cu pitati sta i kako 😏
Brita, i moj je dosta tanak jesi probala sa ciklom i ananasom. To je preporuka od naše Grizli i stvarno pomaže od Biotte sok od cikle u Konzumu ti je najjeftinije 26 kn a inače 47 u drugi dućanima.
Moj je danas bio ok na ultrazvuku ne znam koliki ali je dr rekao da je zadovoljan. Tako ako nisi pokušaj…
Gelice i Sunshine kad vadite betu ima li simptoma kakvih.
Sretno svi curama
Popila valjda 7 litra cikle u 9 dana i nista,i estrofem 3x2 i neide dalje od 6 mm,i tako vec 4ti mj
Hm.. To se pripremas na fet ili?
A mozda da ti pocajaju na 4X2 pa ako se ne zdeblja tad opet smanje terapiju... Meni su npr znali kretati sa 2 na dan pa povecat na 3 po 2...
Scratching endometrija se prije dosta radio, danas vise bas i ne. Ali ako nista drugo ne pali, moze se probati, odmoci ne bi smjelo nikako. Drzimo palce u svakom slucaju :)
U ciklu se zene kunu:) Ja nisam jos probala ali buduci da su i meni ustanovili mizeran endometrij - budem :D S medicinske strane ima smisla jer je cikla bogata nitratima, a oni prosiruju krvne zile i poboljsavaju cirkulaciju, sto ima smisla da potpomogne zadebljanje sluznica, pa tako i endometrija. Isplati se probati :)
Ja danas odnjela uzorak za spermio. Mislim da cemo morat ponavljati, vec ovako na oko mi to nije izgledalo bas dobro :/ A sad jel to problem bio u kratkoj apstinenciji (3 dana smo uzeli), ili je dragom toliko bio stres da jednostavno nije uspio "kvalitetno spricnut" - nemam pojma. budemo vidli nalaz
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Marta u petak mi je beta, za sada sve i dalje isto.
Supergirl hvala na dobrim željama 😘 Da, puno ali baš puno znači potpora u ovoj grupi ❤
Brita A joj, nadam se. :)
Scratching endometrija se prije dosta radio, danas vise bas i ne. Ali ako nista drugo ne pali, moze se probati, odmoci ne bi smjelo nikako. Drzimo palce u svakom slucaju :)
U ciklu se zene kunu:) Ja nisam jos probala ali buduci da su i meni ustanovili mizeran endometrij - budem :D S medicinske strane ima smisla jer je cikla bogata nitratima, a oni prosiruju krvne zile i poboljsavaju cirkulaciju, sto ima smisla da potpomogne zadebljanje sluznica, pa tako i endometrija. Isplati se probati :)
Ja danas odnjela uzorak za spermio. Mislim da cemo morat ponavljati, vec ovako na oko mi to nije izgledalo bas dobro :/ A sad jel to problem bio u kratkoj apstinenciji (3 dana smo uzeli), ili je dragom toliko bio stres da jednostavno nije uspio "kvalitetno spricnut" - nemam pojma. budemo vidli nalaz
Ma ja, sam isla na histeroskopiju pa mi je to usput napravio no i sam je odmah rekao da nisu primijetili nikakav pomak u tom grebanju, dapace da se onda mozda i implantaju embriji koji nisu dobri a koji jesu oni ce se usadit i bez toga🤦♀️
Pa ga znaj
Cure, napravila test i negativan....ni sjena od sjene.
Danas mi 12 dnt i nije rano za test, tako da to je to. A baš sam mislila da će biti jer sam baš neki osjećaj imala dobar da će biti ovaj put...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji