Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    16. Studeni 2019. 23:12

Nikita i mene je rasplakalo ovo sto si pisala o tom starijem paru. Mi smo u obitelji imali drugaciji slucaj, starija tetu koja se razvela i nije se preudala radi okoline, ostala je sama ni dijete nije imala. Imala je samo nas, u trenutcima nemoci ju je hvatala uzasna panika da ne ostane sama. Brinuli smo se za nju, ali mene je to uvijek proganjalo. Strah od takvog zivota. Bez muza, djeteta, u samoci. Muza sam nasla i jako ga volim, ali brinulo me sto da se jednom od nas nesto dogodi. Bilo bi mi tesko pomiriti se sa zivotom bez djece, ali opet radi njega bih i to.

17. Studeni 2019. 00:15

Baš razmisljam što dalje, davno sam odlučila da će ovaj postupak biti zadnji. Ne kužim se baš u ove dodatne pretrage, preporučate li vi iskusnije nešto....osim niskog AMH nemamo nekig drugih problema, spermiogram OK, ovulacije imam....očito još nešto ne štima kad u sve ove godine nije ni do biokemijske došlo. Ima li smisla Histeroskopija, HSG, nešto drugo?

Rose1
    17. Studeni 2019. 07:53

Nikita i cure i ja sam se 10000puta pitala isto to sto i vi, i pokusavala naci smisao i pokusavala se posloziti. I naravno uspjela bih ja na koji dan, a onda bih se opet ubedirala i tako u krug...pitala sam se i ja tko ce mi ostati u starosti, tko ce mi doci, kome cu se veseliti... Imam jako dobre prijatelje i puno se druzimo i na srecu još mi nitko nije rekao ti ne znas kako je to, ti nemas djecu, jako su oprezni sto govore. Ali imam nekoliko prijatelja koji jednostavno ne zele djecu i toliko su sretni i po meni imaju stvarno ispunjen život, znaci nasli su smisao i bez djece. Naravno, to je njihov izbor, oni ne zele, a mi svi ti iteksko zelimo i nije i ne moze biti isto... 
    Ja se iskreno nadam da ce nase price imati sretan kraj, ne treba odustajati i treba vjerovati u čuda ❤️

💙

• Hani
    17. Studeni 2019. 11:54

Život stvarno nije fer. Lemon, tako mi je ža šta moraš prolazit kroz sve ovo. 😣
    Ketice, zar opet???😑
    Nikitta, čemu ovo: moja prica je zavrsena, za mene je ovo kraj, nema vise nikakve nade🤔🤔🙅?! Stalno se neka negativa provlaci kroz tvoje postove vec vise od pola godine?! Pa ne znas jesi li podsvjesno spremna, pa nisu financije kako treba, pa zivot je dobar i bez dice, pa bez dice nista ne valja, sve je u kurcu, pa amo malo na bioenergiju, pa frekvencije, pa new age cuda, pa krunica, pa skidanje uroka, pa je merkur u skorpionu?! Pa stalno nesto proturjecno kod tebe??! Daj, ženo, urazumi se više! Navikla si nas na razumnost i pozitivu, ajde opet tim putem. Od jedne LAVICE kakva jesi nista manje ne ocekujemo. Sad ides u borbu s tom bestijom i pobjedujes je. I nema ne mogu. Pa tko moze ako ti ne mozes? (Moras makar da knjiga bude zanimljivija😉) Pa koliko sam shvatila, nakon tih tableta/ ili operacije nastavljas s prirodnim postupcima i tu se prica nastavlja, znaci samo je odgodena, tako da happy end bude jos slađi.🙏👍 Hocu reci, nek se taj merkur makne s puta, mamicu mu njegovu, i nema odustajanja😉😘
    P.S. Ne znam sta sam sve nadrobila, ali nemoj krivo svatit ovo napisano, ne znam tjesit drugacije. Svi te tu volimo, znamo da patis i krivo nam je, ali navijamo za tebe!!😘😘😘

17. Studeni 2019. 12:07

Nikitta a jesi li ikad razmišljala o donaciju jajne stanice? 
    Pitam jer i sama vec razmisljam o tome... 

• Gelica
    17. Studeni 2019. 12:36

Hani

Život stvarno nije fer. Lemon, tako mi je ža šta moraš prolazit kroz sve ovo. 😣
    Ketice, zar opet???😑
    Nikitta, čemu ovo: moja prica je zavrsena, za mene je ovo kraj, nema vise nikakve nade🤔🤔🙅?! Stalno se neka negativa provlaci kroz tvoje postove vec vise od pola godine?! Pa ne znas jesi li podsvjesno spremna, pa nisu financije kako treba, pa zivot je dobar i bez dice, pa bez dice nista ne valja, sve je u kurcu, pa amo malo na bioenergiju, pa frekvencije, pa new age cuda, pa krunica, pa skidanje uroka, pa je merkur u skorpionu?! Pa stalno nesto proturjecno kod tebe??! Daj, ženo, urazumi se više! Navikla si nas na razumnost i pozitivu, ajde opet tim putem. Od jedne LAVICE kakva jesi nista manje ne ocekujemo. Sad ides u borbu s tom bestijom i pobjedujes je. I nema ne mogu. Pa tko moze ako ti ne mozes? (Moras makar da knjiga bude zanimljivija😉) Pa koliko sam shvatila, nakon tih tableta/ ili operacije nastavljas s prirodnim postupcima i tu se prica nastavlja, znaci samo je odgodena, tako da happy end bude jos slađi.🙏👍 Hocu reci, nek se taj merkur makne s puta, mamicu mu njegovu, i nema odustajanja😉😘
    P.S. Ne znam sta sam sve nadrobila, ali nemoj krivo svatit ovo napisano, ne znam tjesit drugacije. Svi te tu volimo, znamo da patis i krivo nam je, ali navijamo za tebe!!😘😘😘

Hani napisala si sve sto sam ja htjela reći Nikitti ali ja to ne znam tako lijepo srociti kao ti! 

vuky
    17. Studeni 2019. 12:39

Cure, inace nisam mjerila temperaturu ali vec u 2 navrata ( četvrtak i danas)meni ne temperatura 35,5-36,2... citala sam zbog visokih razina estrogena da moze biti niska temp...a izima estrofem 3x1... malo sam se uplasila... 

• Gelica
    17. Studeni 2019. 12:39

Evo meni se jutros javio dr. Alebic. Sutra u 9h počinjemo. Moj prvi mail uopće nije dobio tek onaj koji sam jučer navečer poslala je dobio. Cure hvala na savjetima.
    Razgovor za posao mi propao ( koji je isto trebao biti sutra u 12) jer baš sutra moram biti kod njega, na 3. dan ciklusa i nema šanse da stignem. 

Rose1
    17. Studeni 2019. 12:41

vuky

Cure, inace nisam mjerila temperaturu ali vec u 2 navrata ( četvrtak i danas)meni ne temperatura 35,5-36,2… citala sam zbog visokih razina estrogena da moze biti niska temp…a izima estrofem 3x1… malo sam se uplasila…

Mi smo pod hormonima i nema smisla mjeriti temperaturu, samo se brines i zivciras 

💙

vuky
    17. Studeni 2019. 12:48

izmjerilajer su moji svi pod temperaturom, i neki dan ja bzvz izmjerim i ona uzasno niska... ok... necu se zamarati onda... ali sam se uplasila kad je tako niska, moram priznati... svima drugima vidim da je povišena....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.