Daisyčestitaaam 🥳🤗
Mrvažao mi je zbog negativne bete 😔
Lady čestitam na super beti 🥳🤗
Rose jesi vadila betu danas, ili sam ja preskočila post 🤔?
Beta preko 13 000🎉😊hvala draga sto mislis… Bila u guzvi i sad stigla
Javiii nam u četvrtak 🤗
👏👏🥳🥳 Jesi sad napokon mirnija? 😁
Kada je prvi pregled?
Javim u četvrtak, ne mogu više dočekati 🙈🙈
Uh, malo mirnija, ali pregled tek 27.ima da umrem do tada😬
Samo pozitivno i sve će bit super! 🥰 U kojem tjednu ćeš tada biti?
Daisy, Rose bravo curke, cestitam! Nek ide sve kako treba ❤️
Mrva zao mi je, mi se spremamo za mT, ja koliko znam da to obavlja dr Jozek u Zg i dr. Radovnikovic u St. Sad u 10mj imamo spermiogram sa samim nulama, idemo na operaciju. Pitala sam jel to bas prava microTese i ono sto mi je dr rekla se slaze sa podacima sa neta 🙈🤦♀️ Znam da ima nekoliko tih amo rec punkcija a MT je biopsija gdje se vade sjemeni kanalici pod mikroskopom dok se mesa, tese i sl samo bode i izvlaci materijal "napamet". . Ovo se radi samo jednom iako moze i dva puta. Mm ima samo jedan testis i bas se bojim.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozdrav, ima li koja iskustva s dugim protokolom i visane tabletama??? Kako su vam djelovale? Nuspojave?
Lani sam isla na kratki. Ove godine na dugi. 3 mjeseca visane pa pauza i ivf.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Cure cestitke od ❤️na betama i mirnu i urednu trudnocu vam zelim 🙏🤞
Vama drage trudilice koje ste nazalost ugledale 0 zelim puno snage, vjere i strpljenja dalje 💪🙏❤️
Nikitta jednostavno ne znam sto bi ti rekla rekla... Drzi se draga moja i nadam se da te ceka svjetlo na kraju ovog predugog tunela 🙏❤️
Gelica, Meto, Babylove hvala cure!!! 🤗❤️
MalaM mislim 7+4, 4.10. imala zadnje stvari. Ne znam zasto tako kasno me narucili
💙
Daisy, Rose, LadyN. Cestitam na betama !!
Nikita strasno mi je zao 😢😢😢 Nadam se da ce proci bez te teske operacije. I da se oporavis i fizicki i emocionalno od svega 😘 Drzi se...
Pozdrav, ima li koja iskustva s dugim protokolom i visane tabletama??? Kako su vam djelovale? Nuspojave?
Lani sam isla na kratki. Ove godine na dugi. 3 mjeseca visane pa pauza i ivf.
Ja sam bila u dugom protokolu, ali ne znam nista o visane tabletama. Kod istog doktora sam bila kao i ti. Ja sam bila 4 mjeseca na Yaz-u, kad sam prestala s terapijom taj ciklus estrofem od 21 dc do 28. Vadenje krvi 3 dc (trebalo je 2 dc ali je palo na nedjelju) Od 3. dc Bemfola, 7. dc uveli i Cetrotide. Endometrij 1 cm. Dobili smo 10 js, 9 ih se oplodilo, isli smo do 5.dana i vratili 2 blastice. Tri morule smo pustili do 6.dana, ali nije nista bilo kvalitetno za zamrzavanje. Primila se jedna blastica. Imam pcos, visok prolaktin, muz tezu oligoastheno. Bili smo odmah kandidati za ivf, i uspjelo je srecom.
Nikitta,draga žao mi je od srca sto prolazis...od kad sam na forumu uvijek si me pratila i kad se dugo nisam javljala(a citala vas)uvijek si me se sjetila i zapitala sto je samnom...
Puno srece i da sto prije pocnes normalno funkcionirti u životu i da sto prije krenes u borbu s prirodnjcima...💞
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nikitta,draga žao mi je od srca sto prolazis…od kad sam na forumu uvijek si me pratila i kad se dugo nisam javljala(a citala vas)uvijek si me se sjetila i zapitala sto je samnom…
Puno srece i da sto prije pocnes normalno funkcionirti u životu i da sto prije krenes u borbu s prirodnjcima…💞
Draga kako si ti kako ide sa dr 🙈kad imaš aspiracija.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nikita vec duze vrijeme ne pisem ni na jednoj temi, ali redovno udjem i pratim, bez da se itko ljuti najvise udjem da vidim stanje s tobom, jucer neznam ni sama koliko sam puta usla da vidim tvoj post i kad sam vidjela nisam mogla nista napisati. Iskreno mi je zao sto je takvo stanje, ali ti si jaka zena i nastavi se boriti. Od srca ti zelim sve najbolje, nadam se dobrom ishodu da se rijesis bolova te kad krenes opet u postupak da bude uspjesan.
Sortiraj odgovore
Najstariji