Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy
    11. Studeni 2019. 18:05

marijaiva

Jenn

Marijiva bio je ovdje netko ciji me nick podsjecao na tebe, ne znam sada tocno ciji ali sam te se dosta puta sjetila ovih par mjeseci kako te nije bilo..kako si, jesi se malo oporavila od neuspjeha, planiras li uskoro opet?

Da da to sam ja🤦‍♀️.
    A sto da ti kazem, citala sam vas tu i tamo no odlucila sam uzeti pauzu od svega..
    Nakon svih neuspjeha i tolikih pretraga radili smo jariogram i to je bila zadnja nada da ce nesto mozda naci uako bi me bilo strah sto da taj nalaz nije ok eto i kariogrami su nam uredni.. Dakle u Hr3ja vise nemam sta od pretraga sve sam napravila…
    Trenutno skupljam novce i necamo se bi li u Cesku probati pgd iako eto Lemon je dokaz da ni on nije pouzdan Jooj…
    Mislim da cu nagodinu poslusati onaj svoj glasic od prije cca 2 god i otici Luciju…

Onda nisi mislila na L kad si pisala par str prije? Sve sam pomjesala 🙈

Grizli
    11. Studeni 2019. 18:07

Jenn poznanica koja je isla u Rijelu isto na mpo imala je ovulaciju u zadnjem dobitnom fet-u tek 18 ili 19 dc, i fet 7 dana tek kasnije i uspjelo joj. Inace je rekla da nema neke tako duge cikluse al kako je ona bila na stimulaciji pa et neuspjeli, pa fet neuspjeli i onda taj ciklus valjda od svega joj se bilo poremetilo, al evo uspjelo im i uskoro im stize beba. Tako da ne otpisuj nista, svasta je moguce. Jesu ti rekli na koliko je folikul i endo sada? 

11. Studeni 2019. 18:07

Joy

marijaiva

Jenn

Marijiva bio je ovdje netko ciji me nick podsjecao na tebe, ne znam sada tocno ciji ali sam te se dosta puta sjetila ovih par mjeseci kako te nije bilo..kako si, jesi se malo oporavila od neuspjeha, planiras li uskoro opet?

Da da to sam ja🤦‍♀️.
    A sto da ti kazem, citala sam vas tu i tamo no odlucila sam uzeti pauzu od svega..
    Nakon svih neuspjeha i tolikih pretraga radili smo jariogram i to je bila zadnja nada da ce nesto mozda naci uako bi me bilo strah sto da taj nalaz nije ok eto i kariogrami su nam uredni.. Dakle u Hr3ja vise nemam sta od pretraga sve sam napravila…
    Trenutno skupljam novce i necamo se bi li u Cesku probati pgd iako eto Lemon je dokaz da ni on nije pouzdan Jooj…
    Mislim da cu nagodinu poslusati onaj svoj glasic od prije cca 2 god i otici Luciju…

Onda nisi mislila na L kad si pisala par str prije? Sve sam pomjesala 🙈

Ne ne, pisala, sam o svom iskustvu u Repromedu kod Radoncica. 

Grizli
    11. Studeni 2019. 18:08

Inace njoj je endo sporo debljao, a filikul sporo rastao i onda su poceli imati odnose i u par dna bum sve krenulo ekspresno i uspjelo. Pa eto mozda su i ti odnosi pomogli. 

• Jenn
    11. Studeni 2019. 18:21

Grizli na 16.dc endo bio 8 a folikul na 18.dan 20x16..jucer mi trakica za ovulaciju bila pozitivna, vidjet cemo sta ce sutra reci..
    Marijaiva ma znam da si to ti, htjela sam reci da je u medjuvremenu bila cura sa slicnim nadimkom koja me podsjecala na tebe 😬

• Blacky89
    11. Studeni 2019. 18:21

Marijaiva ja se sjećam da si pisala prije, jer nas dvije smo se bile pratile s transferima, ali sam bila uuuvjerena da si ti u Citu. E sad zašto nemam pojma 😂 i isto kao i Joy bas sam bila pomislila da te dugo nema. Al sjećam se da si bila rekla da uzimaš pauzu. 
    Jenn 🤞 da ubrzo bude transfer. 
    Meto gdje si nam ti? Jel se sto dogadja? 
    Nikitta konzultacije su ovaj tjedan? 

11. Studeni 2019. 18:25

Jenn

Grizlina 16.dc endo bio 8 a folikul na 18.dan 20x16..jucer mi trakica za ovulaciju bila pozitivna, vidjet cemo sta ce sutra reci..
    Marijaivama znam da si to ti, htjela sam reci da je u medjuvremenu bila cura sa slicnim nadimkom koja me podsjecala na tebe 😬

Da da tek kad sam poslala poruku sam skuzila sto si htjela reci tj sto si napisala...
    Vratia se malo Sime😉😊
    Koliko god se trudila maknuti od svega uvijek je taj mali crvuljak tu negdje pa sam skicala povremeno no nisam imala sto pisati... Osim da nam kariogrami uredni jeej😜

• Gelica
    11. Studeni 2019. 18:25

marijaiva

sunshine25

Marijaiva, ja sam za svaki fet išla samo jednom na folikulometriju. Ne znam kad ti je ovulacija, ali meni je na 11. ili 12. dc, tak da se na 8dc već zna za štopericu i ostalo. Nakon ET sam prokrvarila 5. ili 6. dan transfera.
    Bila sam sigurna da je to jer mi je menga stala 2dc, sat vremena nakon prvog puregona. Također mi je Škvorc rekao da to nije menga. U fetovima nisam procurila do prestanka s utrićima.

Ja sam isla na fetove s estrofemom ovulacije nisam ni imala.. Njemu je moj endometrij taj cetvrtak bio dobar za utorak eto..
    Na vv sam isla koliko se sjećam bar na 2 folikulometrije prije feta jer jednom mi se dogodilo da mi je endometrij poceo odjednom opadati a ne rasti…

Ja sasm kod Škvorca isla na folikulometrije u fet-u isto kao i u postupku 3 ili4 ne sjećam se tocno, pila sam estrofem i dobila stopericu. U biti isto kao i u postupku samo bez stimulacije. 

• Gelica
    11. Studeni 2019. 18:28

Rose1

Ovo sve skupa toliko iscrpljuje, ja ne funkcioniram danima, budim se nocu, ma katastrofa… Sutra je beta i ne znsm kako cu do izdrzati do nalaza…simptoma nemam, samo me jedan dan bole sise, drugi ne, i sve to skupa mi je jako čudmo

Je grozno je čekati i osluškivati simptome, ali još jedan dan ćeš izdržati. :) Budi u nekom društvu sutra do nalaza da ti brže vrijeme prođe, meni je pomoglo. :) 

11. Studeni 2019. 18:31

Blacky89

Marijaiva ja se sjećam da si pisala prije, jer nas dvije smo se bile pratile s transferima, ali sam bila uuuvjerena da si ti u Citu. E sad zašto nemam pojma 😂 i isto kao i Joy bas sam bila pomislila da te dugo nema. Al sjećam se da si bila rekla da uzimaš pauzu.
    Jenn🤞 da ubrzo bude transfer.
    Meto gdje si nam ti? Jel se sto dogadja?
    Nikitta konzultacije su ovaj tjedan?

Ne ne nisam ja bila u Citu.. Ma joj toliko nas je ovdje da nije ni cudo kad nesto pomiješamo..
    Eto ni ja sad ne znam u kojoj si ti fazi? 
    Sjecam se i ja tvog nicka😊
    Za Grizli mi bas jako drago a kad sam ovo za Kemon procitala moj boze 2 dana sam bila u soku jer se Sjecam i nje... Nadam se da je sve 'dobro' proslo koliko je to moguće.. Moje 2 prijateljice su Isle na inducirani porod no one su bile bas pred pred porod i to je strasno.. No ohrabrujuce da nakon toga su obje majke, jedna ima 2 curice druga sina... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.