Marijaiva - baš šteta za tvoje loše iskustvo. Meni je baš sve bilo suprotno. Doktor je bio skroz simpatičan. Slušao je i zapisivao sve što sam govorila, a ima iza mene hrpa postupaka. Pogledao je sve nalaze i rekao da nama zapravo treba dobar embriolog, a on ga srećom ima. Jedino sam morala još odraditi ultrazvuk dojki da se uvjeri kako je sve o. k.! Reagirala sam na stimulaciju kao i svaki puta do tada. Jedina razlika je bila što smo po prvi puta išli na blastice (do tad su mi na VV zamrzavali po 10 embrija 2.dan pa sam imala milijun transfera pa se to razvuklo na godine). Eto, tu ih je od 9 ostalo 2 peti dan i to je naša realnost. Nekako vjerujem da je Patrikovo iskustvo puno pripomoglo jer uvijek radimo ICSI. Možda se slučajno poklopilo, ali eto…
Da kazem svako ima svoje iskustvo.. A Patrick je i meni bio super i da i nama je unatoc muzevom super spermiogramu radio icsi jer nista nije htio prepustiti slucaju tj ovako je po njemu bilo sigurnije.. Ma meni su do sad vecinom vracali bladtice nemam ja problema s njihovim dobivanje vec s imlantacijom i održavanjem trudnoca…No u Repromedu nisam ni zatrudnila nikad vec na vv
I kako mi je on radio icsi prvi put sam imala 10 oplodjenih stanica 3 dan, 5 dan ostale 4 pokazivalo nam na ekran dao slikice rekao da su lijepe 1 je samo imala nesto fragmentacija ostale 3 kaze skolski primjerak.. No eto.. Za 1 transfer mislim da mi je totalno sfusaren dan transfera za ostala 2 ne znam.. Nemam sta rec... Meni je Patrik bio jako drag ljubazan, uvijek srdačan pruzio ruku zazelio srecu.. Cim smo ulazili u polikliniku zvao nas kod sebe pokazivalo sve..
Bio toliko sretan sto imamo 4 lijepa embrija i rekao da se iskreno nada da ce bar jedno od tog biti nasa beba... Vise smo s njim provodili vrijeme nego s doktorom.. Za njega ja eto nemam sta lijepog reci...
Vuky, bolje da ne pitaju nego da krenu sa savjetima, vjeruj mi 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Rose biti ce super beta… sigurna sam u to i sutra ces biti cijela happy ❤️
mene srce zaboli kad ovdje vidim koliko zene produ stresnih situacija, koliko straha, koliko iscekivanja… i onda hladna okolina… ja sam sada u postupku i najblizi nisu ni pitali kako sam ( osim mame ) vise me pitaju frendice kojima sam rekla…
Ah draga, ja nakon tolikih postupaka sam iz ludila od ispitivanja ljudi koji apsolutno nist ne kuze i ispituju jedno te isto da smo kasnije prestali ikome ista priccat jer su me samo dodatno stresirali
Oooo daaaaaa🤦♀️🙄
Oooo daaaaaa🤦♀️🙄
Primjer pitaju me koliko imam stanica, ja kazem 12..
Oni svi u cudu ajme sta ces s tolikim bebama🤣🤣🤣
Joj cega sam se ja sve naslusala.. Od perioda pametovanja KAKO I KAD se sexati jer eto valjda mm i ja mutavi pa kad smo krenuli u postupak moj boze.. Doslo mi da im svima isprintam rodin priručnik mpo jer TOLIKO GLUPIH pitanja sam se naslusaka da je to za ne povjerovati.. Pogotovo kad nije uspjelo ono PA KAKOOO ZASTO sta su ti rekli.. Jesi sigurna?? 🤦♀️
Da evo na pismeno sam dobila razloge 😏
Vjerujem da je to jos veca tlaka, ali eto, povrijedilo me.... valjda sam preemotivna ....
Vjerujem da je to jos veca tlaka, ali eto, povrijedilo me…. valjda sam preemotivna ….
Ah sve je to normalno kod nas.. Nekad me bolilo sto ne pitaju dok mi kuma nije rekla da ne zna jednostavno kako se postaviti jer se ne kuzi u to i da ne zeli dosadjivati i da ne moze reci da ne razumije jer je ona mama no kad i ako zelim ona je tu i da joj se javim kad god.. I to mi je bio najbolji komentar.. Ponekad jednostavno okolina ne zna kako s nama i ja i to razumijem...
Vjerujem da je to jos veca tlaka, ali eto, povrijedilo me…. valjda sam preemotivna ….
Ah sve je to normalno kod nas.. Nekad me bolilo sto ne pitaju dok mi kuma nije rekla da ne zna jednostavno kako se postaviti jer se ne kuzi u to i da ne zeli dosadjivati i da ne moze reci da ne razumije jer je ona mama no kad i ako zelim ona je tu i da joj se javim kad god.. I to mi je bio najbolji komentar.. Ponekad jednostavno okolina ne zna kako s nama i ja i to razumijem…
Onaj tko nije prošao ne može razumijeti, mi ovaj put nismo nikome rekli osim mojim roditeljima i najboljoj prijateljici. Dosta nam je pitanja sa svih strana, često i bezosjecajnosti od nekih pojedinaca...I dodje teško.
Marijaivacekam mengu kroz nekoliko dana i krecem u fet. Sad sam vec nestrpljiva 🤪🙈🙉
Vaki sad pogledam u tvoj potpis… Vec 19 tjedana… ajmeee 😍
Vidiš, vrijeme stvarno leti. Sretno s FET-om! Neka i tebi uspije pa trudnoća proleti... ❤️

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji