Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    11. Studeni 2019. 19:01

Vuky, bolje da ne pitaju nego da krenu sa savjetima, vjeruj mi 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

11. Studeni 2019. 19:02

vuky

Rose biti ce super beta… sigurna sam u to i sutra ces biti cijela happy ❤️

mene srce zaboli kad ovdje vidim koliko zene produ stresnih situacija, koliko straha, koliko iscekivanja… i onda hladna okolina… ja sam sada u postupku i najblizi nisu ni pitali kako sam ( osim mame ) vise me pitaju frendice kojima sam rekla…

Ah draga, ja nakon tolikih postupaka sam iz ludila od ispitivanja ljudi koji apsolutno nist ne kuze i ispituju jedno te isto da smo kasnije prestali ikome ista priccat jer su me samo dodatno stresirali

11. Studeni 2019. 19:04

sunshine25

Oooo daaaaaa🤦‍♀️🙄

Amelie 1
    11. Studeni 2019. 19:04

Rose sretnoo sutra! Javi nam veeeelikuuuu betu🤞🍀😘

11. Studeni 2019. 19:08

marijaiva

sunshine25

Oooo daaaaaa🤦‍♀️🙄

Primjer pitaju me koliko imam stanica, ja kazem 12..
    Oni svi u cudu ajme sta ces s tolikim bebama🤣🤣🤣
    Joj cega sam se ja sve naslusala.. Od perioda pametovanja KAKO I KAD se sexati jer eto valjda mm i ja mutavi pa kad smo krenuli u postupak moj boze.. Doslo mi da im svima isprintam rodin priručnik mpo jer TOLIKO GLUPIH pitanja sam se naslusaka da je to za ne povjerovati.. Pogotovo kad nije uspjelo ono PA KAKOOO ZASTO sta su ti rekli.. Jesi sigurna?? 🤦‍♀️
    Da evo na pismeno sam dobila razloge 😏

vuky
    11. Studeni 2019. 19:16

Vjerujem da je to jos veca tlaka, ali eto, povrijedilo me.... valjda sam preemotivna .... 

11. Studeni 2019. 19:19

vuky

Vjerujem da je to jos veca tlaka, ali eto, povrijedilo me…. valjda sam preemotivna ….

Ah sve je to normalno kod nas.. Nekad me bolilo sto ne pitaju dok mi kuma nije rekla da ne zna jednostavno kako se postaviti jer se ne kuzi u to i da ne zeli dosadjivati i da ne moze reci da ne razumije jer je ona mama no kad i ako zelim ona je tu i da joj se javim kad god.. I to mi je bio najbolji komentar.. Ponekad jednostavno okolina ne zna kako s nama i ja i to razumijem... 

• Gelica
    11. Studeni 2019. 19:23

marijaiva

vuky

Vjerujem da je to jos veca tlaka, ali eto, povrijedilo me…. valjda sam preemotivna ….

Ah sve je to normalno kod nas.. Nekad me bolilo sto ne pitaju dok mi kuma nije rekla da ne zna jednostavno kako se postaviti jer se ne kuzi u to i da ne zeli dosadjivati i da ne moze reci da ne razumije jer je ona mama no kad i ako zelim ona je tu i da joj se javim kad god.. I to mi je bio najbolji komentar.. Ponekad jednostavno okolina ne zna kako s nama i ja i to razumijem…

Onaj tko nije prošao ne može razumijeti, mi ovaj put nismo nikome rekli osim mojim roditeljima i najboljoj prijateljici. Dosta nam je pitanja sa svih strana, često i bezosjecajnosti od nekih pojedinaca...I dodje teško. 

Vaki
    11. Studeni 2019. 19:27

Blacky89

Marijaivacekam mengu kroz nekoliko dana i krecem u fet. Sad sam vec nestrpljiva 🤪🙈🙉
    Vaki sad pogledam u tvoj potpis… Vec 19 tjedana… ajmeee 😍

Vidiš, vrijeme stvarno leti. Sretno s FET-om! Neka i tebi uspije pa trudnoća proleti... ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

11. Studeni 2019. 19:31

Gelica

marijaiva

vuky

Ah sve je to normalno kod nas.. Nekad me bolilo sto ne pitaju dok mi kuma nije rekla da ne zna jednostavno kako se postaviti jer se ne kuzi u to i da ne zeli dosadjivati i da ne moze reci da ne razumije jer je ona mama no kad i ako zelim ona je tu i da joj se javim kad god.. I to mi je bio najbolji komentar.. Ponekad jednostavno okolina ne zna kako s nama i ja i to razumijem…

Onaj tko nije prošao ne može razumijeti, mi ovaj put nismo nikome rekli osim mojim roditeljima i najboljoj prijateljici. Dosta nam je pitanja sa svih strana, često i bezosjecajnosti od nekih pojedinaca…I dodje teško.

Bas tako.. Ni mi nismo kasnije nikom nista pricali, znali su samo tu i tamo pitati idemo li ponovno ja sam samo rekla da kad se budem imala cime pohvaliti da ce znat i vise nas nitko nije nista pitao i to mi je bilo najbolje.. Nikad necu zaboraviti prvi postupak.. Moj boze... Ja Cekam betu a vec 1001 poruka.. Pa svi jel uspjelo jel uspjelo.. Dok svima odgovorila pa poruke red sazaljenja red pametovanja bla bla..
    Najjadnije mi bilo kada su osobe koje apsolutno nemaju veze s nasim zivotima sve znaju kao gdje smo i koliko puta bili toliko izmisljotina sam cula da je to strasno.. No oguglala sam na to sve.. Nek pricaju ocito nemaju svojih problema pa ih brine moja maternica... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.