Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    11. Studeni 2019. 18:31

vuky

Rose1 sto nije tebi bila beta pozitivna? ili sam pomjesala?
    Uglavnom, ja sam se toliko iznervirala, plakala i bila u komi kada smo dobili samo 2 js da sam dosla do jednog ruba i rekla si, nemoj to sebi raditi… Pozitivna sam i nadam se da ce biti uspjesno, ali ako nije, ne mozemo promjeniti… jednostavno, cuvaj sebe… ti si najbitnija 💗❤️ I biti ce sve ok…

Bila je, ali moram ponoviti 21.dan i umirem od straha, jedva sam ziva, hvala draga🤗🤗🤗
    Bravooo za pozitivu, tako treba 

💙

11. Studeni 2019. 18:32

marijaiva

Blacky89

Marijaiva ja se sjećam da si pisala prije, jer nas dvije smo se bile pratile s transferima, ali sam bila uuuvjerena da si ti u Citu. E sad zašto nemam pojma 😂 i isto kao i Joy bas sam bila pomislila da te dugo nema. Al sjećam se da si bila rekla da uzimaš pauzu.
    Jenn🤞 da ubrzo bude transfer.
    Meto gdje si nam ti? Jel se sto dogadja?
    Nikitta konzultacije su ovaj tjedan?

Ne ne nisam ja bila u Citu.. Ma joj toliko nas je ovdje da nije ni cudo kad nesto pomiješamo..
    Eto ni ja sad ne znam u kojoj si ti fazi?
    Sjecam se i ja tvog nicka😊
    Za Grizli mi bas jako drago a kad sam ovo za Kemon procitala moj boze 2 dana sam bila u soku jer se Sjecam i nje… Nadam se da je sve 'dobro' proslo koliko je to moguće.. Moje 2 prijateljice su Isle na inducirani porod no one su bile bas pred pred porod i to je strasno.. No ohrabrujuce da nakon toga su obje majke, jedna ima 2 curice druga sina…

Lemon ne Kemon

skakavac
    11. Studeni 2019. 18:33

Ja taj estrofem nijednom nisam dobila, vjerojatno jer mi je endometrij uvik odličan
    Rose1 sretno sutra!  🍀🍀🍀🍀 

Rose1
    11. Studeni 2019. 18:36

Gelica

Rose1

Ovo sve skupa toliko iscrpljuje, ja ne funkcioniram danima, budim se nocu, ma katastrofa… Sutra je beta i ne znsm kako cu do izdrzati do nalaza…simptoma nemam, samo me jedan dan bole sise, drugi ne, i sve to skupa mi je jako čudmo

Je grozno je čekati i osluškivati simptome, ali još jedan dan ćeš izdržati. :) Budi u nekom društvu sutra do nalaza da ti brže vrijeme prođe, meni je pomoglo. :)

Upravo idem kod prijateljicr i sutra odmah nakon krvi jer je neizdrživo!!! Hvala cure puno, pomazete🤗🤗🤗

💙

11. Studeni 2019. 18:37

skakavac

Ja taj estrofem nijednom nisam dobila, vjerojatno jer mi je endometrij uvik odličan
    Rose1 sretno sutra! 🍀🍀🍀🍀

I moj je uvijek odličan a dobivala sam ga jer je na vv takva praksa nema hocu necu, Jukic mi je rekla da je to zato jer ne rade nedjeljom.. I to razumijem.. 
    A kad sam isla privatno nadala sam se proci bez njega no opet sam ga pila tj jedan fet sam isla bez njega (jer sam sama inzistirala i predložila) drugi s njim..

Vaki
    11. Studeni 2019. 18:39

Marijaiva - baš šteta za tvoje loše iskustvo. Meni je baš sve bilo suprotno. Doktor je bio skroz simpatičan. Slušao je i zapisivao sve što sam govorila, a ima iza mene hrpa postupaka. Pogledao je sve nalaze i rekao da nama zapravo treba dobar embriolog, a on ga srećom ima. Jedino sam morala još odraditi ultrazvuk dojki da se uvjeri kako je sve o. k.! Reagirala sam na stimulaciju kao i svaki puta do tada. Jedina razlika je bila što smo po prvi puta išli na blastice (do tad su mi na VV zamrzavali po 10 embrija 2.dan pa sam imala milijun transfera pa se to razvuklo na godine). Eto, tu ih je od 9 ostalo 2 peti dan i to je naša realnost. Nekako vjerujem da je Patrikovo iskustvo puno pripomoglo jer uvijek radimo ICSI. Možda se slučajno poklopilo, ali eto... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

11. Studeni 2019. 18:49

Vaki

Marijaiva - baš šteta za tvoje loše iskustvo. Meni je baš sve bilo suprotno. Doktor je bio skroz simpatičan. Slušao je i zapisivao sve što sam govorila, a ima iza mene hrpa postupaka. Pogledao je sve nalaze i rekao da nama zapravo treba dobar embriolog, a on ga srećom ima. Jedino sam morala još odraditi ultrazvuk dojki da se uvjeri kako je sve o. k.! Reagirala sam na stimulaciju kao i svaki puta do tada. Jedina razlika je bila što smo po prvi puta išli na blastice (do tad su mi na VV zamrzavali po 10 embrija 2.dan pa sam imala milijun transfera pa se to razvuklo na godine). Eto, tu ih je od 9 ostalo 2 peti dan i to je naša realnost. Nekako vjerujem da je Patrikovo iskustvo puno pripomoglo jer uvijek radimo ICSI. Možda se slučajno poklopilo, ali eto…

Da kazem svako ima svoje iskustvo.. A Patrick je i meni bio super i da i nama je unatoc muzevom super spermiogramu radio icsi jer nista nije htio prepustiti slucaju tj ovako je po njemu bilo sigurnije.. Ma meni su do sad vecinom vracali bladtice nemam ja problema s njihovim dobivanje vec s imlantacijom i održavanjem trudnoca...No u Repromedu nisam ni zatrudnila nikad vec na vv

• Blacky89
    11. Studeni 2019. 18:53

Marijaiva cekam mengu kroz nekoliko dana i krecem u fet. Sad sam vec nestrpljiva 🤪🙈🙉
    Vaki sad pogledam u tvoj potpis... Vec 19 tjedana... ajmeee 😍

vuky
    11. Studeni 2019. 18:55

Rose biti ce super beta... sigurna sam u to i sutra ces biti cijela happy ❤️ 

mene srce zaboli kad ovdje vidim koliko zene produ stresnih situacija, koliko straha, koliko iscekivanja... i onda hladna okolina... ja sam sada u postupku i najblizi nisu ni pitali kako sam ( osim mame ) vise me pitaju frendice kojima sam rekla...

11. Studeni 2019. 18:58

marijaiva

Vaki

Marijaiva - baš šteta za tvoje loše iskustvo. Meni je baš sve bilo suprotno. Doktor je bio skroz simpatičan. Slušao je i zapisivao sve što sam govorila, a ima iza mene hrpa postupaka. Pogledao je sve nalaze i rekao da nama zapravo treba dobar embriolog, a on ga srećom ima. Jedino sam morala još odraditi ultrazvuk dojki da se uvjeri kako je sve o. k.! Reagirala sam na stimulaciju kao i svaki puta do tada. Jedina razlika je bila što smo po prvi puta išli na blastice (do tad su mi na VV zamrzavali po 10 embrija 2.dan pa sam imala milijun transfera pa se to razvuklo na godine). Eto, tu ih je od 9 ostalo 2 peti dan i to je naša realnost. Nekako vjerujem da je Patrikovo iskustvo puno pripomoglo jer uvijek radimo ICSI. Možda se slučajno poklopilo, ali eto…

Da kazem svako ima svoje iskustvo.. A Patrick je i meni bio super i da i nama je unatoc muzevom super spermiogramu radio icsi jer nista nije htio prepustiti slucaju tj ovako je po njemu bilo sigurnije.. Ma meni su do sad vecinom vracali bladtice nemam ja problema s njihovim dobivanje vec s imlantacijom i održavanjem trudnoca…No u Repromedu nisam ni zatrudnila nikad vec na vv

I kako mi je on radio icsi prvi put sam imala 10 oplodjenih stanica 3 dan, 5 dan ostale 4 pokazivalo nam na ekran dao slikice rekao da su lijepe 1 je samo imala nesto fragmentacija ostale 3 kaze skolski primjerak.. No eto.. Za 1 transfer mislim da mi je totalno sfusaren dan transfera za ostala 2 ne znam.. Nemam sta rec... Meni je Patrik bio jako drag ljubazan, uvijek srdačan pruzio ruku zazelio srecu.. Cim smo ulazili u polikliniku zvao nas kod sebe pokazivalo sve.. 
    Bio toliko sretan sto imamo 4 lijepa embrija i rekao da se iskreno nada da ce bar jedno od tog biti nasa beba... Vise smo s njim provodili vrijeme nego s doktorom.. Za njega ja eto nemam sta lijepog reci... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.