Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Studeni 2019. 17:23

marijaiva

sunshine25

Marijaiva, ja sam za svaki fet išla samo jednom na folikulometriju. Ne znam kad ti je ovulacija, ali meni je na 11. ili 12. dc, tak da se na 8dc već zna za štopericu i ostalo. Nakon ET sam prokrvarila 5. ili 6. dan transfera.
    Bila sam sigurna da je to jer mi je menga stala 2dc, sat vremena nakon prvog puregona. Također mi je Škvorc rekao da to nije menga. U fetovima nisam procurila do prestanka s utrićima.

Ja sam isla na fetove s estrofemom ovulacije nisam ni imala.. Njemu je moj endometrij taj cetvrtak bio dobar za utorak eto..
    Na vv sam isla koliko se sjećam bar na 2 folikulometrije prije feta jer jednom mi se dogodilo da mi je endometrij poceo odjednom opadati a ne rasti…

Pa sam ga pitala hocemo li jedan fet probati u prirodnom ciklusu jer ja prirodne ovulacije imam, dakle opet sam ja predlagala nesto novo. Pristao je i tad sam isla cesce na folikulometrije da bi me mislim taj 2 pregled pitao koliko estrofem pijem na dan da mu se cini slaba doza imam folikul🙄. 
    E tad sam shvatila ooomoj boze pa ti pojma nemas.... Kazem ja njemu pa ja ne pijem estrofem dogovorili smo fet po ovulaciji. Onda je rekao ajoj da da.. Ma totalno sfusareno eto... 

Supergirl
    11. Studeni 2019. 17:25

Rose1

Ovo sve skupa toliko iscrpljuje, ja ne funkcioniram danima, budim se nocu, ma katastrofa… Sutra je beta i ne znsm kako cu do izdrzati do nalaza…simptoma nemam, samo me jedan dan bole sise, drugi ne, i sve to skupa mi je jako čudmo

Rose1 jos nekako izdrži do jutra , šaljem sve pozitivne vibre da sve bude super ❤ sretno
    Al mene već sad hvata nestrpljivost a još nisam ni lijekove dobila...tako da, kad budem u išćekivanju bete, ne želim ni misliti kak će mi biti

sunshine25
    11. Studeni 2019. 17:30

Meni stvarno nije jasan estrofem ako imaš uredne ovulacije i dobar endo. Ako meni kaže estrofem, ja ću ga odbiti, 100%. Nije li bolje ići prirodno? Ne kužim.
    Rose, držim 🤞 za veeeliku betu 🍀

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

skakavac
    11. Studeni 2019. 17:33

sunshine25

Meni stvarno nije jasan estrofem ako imaš uredne ovulacije i dobar endo. Ako meni kaže estrofem, ja ću ga odbiti, 100%. Nije li bolje ići prirodno? Ne kužim.

Slažem se, pa ne treba nam dodatno našopavanje sa lijekovima, ako je sve ok. 

Supergirl

Rose i Gelica ❤ hvala
    Tu je toliko pozitive da mi je toplo oko srca 😊
    Rose, sve čekamo sa tobom 😗🍀🍀

skakavac

Stekla sam dojam da većina njih to nekako ofrlje radi, ne pristupaju individualno pacijentu, a to je najbitnije. Sve moramo sami istrazit. I ti suplementi sta pijemo većina nas, to nas nitko nije upozorio da bi bilo dobro da pijemo. Mene u hrv nitko, samo folnu a onda citam na forumu da se nju ne treba ni previše piti. Na kraju ostajem zbunjena u svemu tome..

O vjeruj i ja... I bas zato sam ocekivala da kad nesto platis dobijes individualni pristup a ne sablonski... 

Rose1
    11. Studeni 2019. 17:35

Supergirl hvala puno❤️🤗ludim lagano 

💙

Rose1
    11. Studeni 2019. 17:37

sunshine25

Hvala puno draga 🤗
    Ja sam u jednom Fetu bila na estrofemu jer mi je ciklus prije bio malo duzi, 35dana pa im se to nije dalo cekati, a endometrij mi bio bolji bez estrofems nego s njim. Bila sam luda sto su mi ga bzvz dali 

💙

skakavac
    11. Studeni 2019. 17:38

marijaiva

skakavac

Stekla sam dojam da većina njih to nekako ofrlje radi, ne pristupaju individualno pacijentu, a to je najbitnije. Sve moramo sami istrazit. I ti suplementi sta pijemo većina nas, to nas nitko nije upozorio da bi bilo dobro da pijemo. Mene u hrv nitko, samo folnu a onda citam na forumu da se nju ne treba ni previše piti. Na kraju ostajem zbunjena u svemu tome..

O vjeruj i ja… I bas zato sam ocekivala da kad nesto platis dobijes individualni pristup a ne sablonski…

Steta a toliko love damo 😪
    Za cito mogu reći da se Poljak stvarno trudi pristupiti svakome pacijentu individualno. 
    Ali na fetu mi nije bio on i tu mislim da su se zeznuli tj da su mi prerano stopericu dali, ali sta je tu je idemo dalje.  Jednom ce upaliti, mora 😍☘️

11. Studeni 2019. 17:38

skakavac

sunshine25

Slažem se, pa ne treba nam dodatno našopavanje sa lijekovima, ako je sve ok.

Pa eto njima je lakse sopati s estrofemom i nastimati dan feta, i to mi je npr jos  ok za vv gdje ne rade nedjeljom i  sto da ispadne bas taj dan za transfer glupo je odgadjati do ponedjeljka, eto najviše zbog toga se ide na fet s estrofemom tamo.. No u poliklinici gdje platis i rade svaki dan eto i ja sam predložila i pitala za fet po ovulaciji... Da bi on mene pitao koliko pijem estrofema na dan.. Nije li to jadno.. Mislim si mogao si bar pogledat u kompjutor prije nego sam usla i pripremiti se! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI