Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    11. Studeni 2019. 17:25

Rose1

Ovo sve skupa toliko iscrpljuje, ja ne funkcioniram danima, budim se nocu, ma katastrofa… Sutra je beta i ne znsm kako cu do izdrzati do nalaza…simptoma nemam, samo me jedan dan bole sise, drugi ne, i sve to skupa mi je jako čudmo

Rose1 jos nekako izdrži do jutra , šaljem sve pozitivne vibre da sve bude super ❤ sretno
    Al mene već sad hvata nestrpljivost a još nisam ni lijekove dobila...tako da, kad budem u išćekivanju bete, ne želim ni misliti kak će mi biti

sunshine25
    11. Studeni 2019. 17:30

Meni stvarno nije jasan estrofem ako imaš uredne ovulacije i dobar endo. Ako meni kaže estrofem, ja ću ga odbiti, 100%. Nije li bolje ići prirodno? Ne kužim.
    Rose, držim 🤞 za veeeliku betu 🍀

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

skakavac
    11. Studeni 2019. 17:33

sunshine25

Meni stvarno nije jasan estrofem ako imaš uredne ovulacije i dobar endo. Ako meni kaže estrofem, ja ću ga odbiti, 100%. Nije li bolje ići prirodno? Ne kužim.

Slažem se, pa ne treba nam dodatno našopavanje sa lijekovima, ako je sve ok. 

Supergirl

Rose i Gelica ❤ hvala
    Tu je toliko pozitive da mi je toplo oko srca 😊
    Rose, sve čekamo sa tobom 😗🍀🍀

skakavac

Stekla sam dojam da većina njih to nekako ofrlje radi, ne pristupaju individualno pacijentu, a to je najbitnije. Sve moramo sami istrazit. I ti suplementi sta pijemo većina nas, to nas nitko nije upozorio da bi bilo dobro da pijemo. Mene u hrv nitko, samo folnu a onda citam na forumu da se nju ne treba ni previše piti. Na kraju ostajem zbunjena u svemu tome..

O vjeruj i ja... I bas zato sam ocekivala da kad nesto platis dobijes individualni pristup a ne sablonski... 

Rose1
    11. Studeni 2019. 17:35

Supergirl hvala puno❤️🤗ludim lagano 

💙

Rose1
    11. Studeni 2019. 17:37

sunshine25

Hvala puno draga 🤗
    Ja sam u jednom Fetu bila na estrofemu jer mi je ciklus prije bio malo duzi, 35dana pa im se to nije dalo cekati, a endometrij mi bio bolji bez estrofems nego s njim. Bila sam luda sto su mi ga bzvz dali 

💙

skakavac
    11. Studeni 2019. 17:38

marijaiva

skakavac

Stekla sam dojam da većina njih to nekako ofrlje radi, ne pristupaju individualno pacijentu, a to je najbitnije. Sve moramo sami istrazit. I ti suplementi sta pijemo većina nas, to nas nitko nije upozorio da bi bilo dobro da pijemo. Mene u hrv nitko, samo folnu a onda citam na forumu da se nju ne treba ni previše piti. Na kraju ostajem zbunjena u svemu tome..

O vjeruj i ja… I bas zato sam ocekivala da kad nesto platis dobijes individualni pristup a ne sablonski…

Steta a toliko love damo 😪
    Za cito mogu reći da se Poljak stvarno trudi pristupiti svakome pacijentu individualno. 
    Ali na fetu mi nije bio on i tu mislim da su se zeznuli tj da su mi prerano stopericu dali, ali sta je tu je idemo dalje.  Jednom ce upaliti, mora 😍☘️

11. Studeni 2019. 17:38

skakavac

sunshine25

Pa eto njima je lakse sopati s estrofemom i nastimati dan feta, i to mi je npr jos  ok za vv gdje ne rade nedjeljom i  sto da ispadne bas taj dan za transfer glupo je odgadjati do ponedjeljka, eto najviše zbog toga se ide na fet s estrofemom tamo.. No u poliklinici gdje platis i rade svaki dan eto i ja sam predložila i pitala za fet po ovulaciji... Da bi on mene pitao koliko pijem estrofema na dan.. Nije li to jadno.. Mislim si mogao si bar pogledat u kompjutor prije nego sam usla i pripremiti se! 

skakavac
    11. Studeni 2019. 17:40

marijaiva

skakavac

sunshine25

Pa eto njima je lakse sopati s estrofemom i nastimati dan feta, i to mi je npr jos ok za vv gdje ne rade nedjeljom i sto da ispadne bas taj dan za transfer glupo je odgadjati do ponedjeljka, eto najviše zbog toga se ide na fet s estrofemom tamo.. No u poliklinici gdje platis i rade svaki dan eto i ja sam predložila i pitala za fet po ovulaciji… Da bi on mene pitao koliko pijem estrofema na dan.. Nije li to jadno.. Mislim si mogao si bar pogledat u kompjutor prije nego sam usla i pripremiti se!

Jesi promijenila sad doktora? Nemoj tamo više ni lipe oataviti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.