Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Studeni 2019. 12:19

Ja sam oba puta bila kod istog dr. prvi put nisam dobila booster, drugi put da. Cura koja je sa mnom bila ovaj put na transferu isto nije primila. Kako oni to odluče kome će dati?

Rose1
    10. Studeni 2019. 13:25

Bozma

Ja sam oba puta bila kod istog dr. prvi put nisam dobila booster, drugi put da. Cura koja je sa mnom bila ovaj put na transferu isto nije primila. Kako oni to odluče kome će dati?

To i mene zanima... Ja nisam dobila ni stopericu kad je bio fet, a ni u prirodnom nisam jer je bilo prekasno, u stimuliranom naravno da. 

💙

sunshine25
    10. Studeni 2019. 13:36

Bozma, možda zbog hipera? Ne znam stvarno.. znam jedino da nema dokaza da boosteri pomažu, kao i embryoglue, inače bi svakoj davali. Ja sam štopericu u prirodnom fetu primila samo zbog praktičnosti, da ne moram svako malo za Samobor, a na drugom fetu sam ovulirala unatoč štopericu, tako da mi je fet bio 6. dan od ovulacije.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

MalaM1
    10. Studeni 2019. 13:38

vuky

Evo sa transfera, oba trodnevna embrija odlična, za 14 dana beta, dobila brevactid 1500 danas i drugi za petak… sad malo srece…
    MalaM jesi ti bas mirovala? ja inace treniram u teretani, rekli su ne fizicki napor, ali swm mislila nesto laganini
    za 5-6 dana… takoder je sestra rekla da odnosi bolje ne… ? drugo ko sve normalno…

Super! Nadam se da je to to!! 😘🤗
    Ja prvi i drugi dan nisam izlazila i više manje sam sve lagano ali stalno sam se nešto "morala" dizati sa kauča 😅 A dalje sve normalno osim dizanja teškog..Po kući sam sve radila samo nisam usisavala i peglala. Sad i to radim jer osjećam da mi ništa ne smeta i super se osjećam.
    Ja bi se isto na tvom mjestu suzdržala od treniranja za sada. Za odnose je i nama sestra rekla da se suzdržimo. Meni je u četvrtak prvi pregled, ako sve bude u redu pitat ću opet za odnose 😁
    Sretnoo! 🍀🍀

sunshine25
    10. Studeni 2019. 13:38

Hiper mislim na ET, jel.. kod škvorca boostere ne daju pretpostavljam zbog novaca, ali koliko sam čitala, Lučingeru je to praksa

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Mala 1
    10. Studeni 2019. 13:43

Kad sam isla na stimulirani postupak nisam dobila boostere jer sam bila pred hiper, 21js. Ostala trudna. 
    Sad u FET-u, prirodni postupak, nikakvi lijekovi niti stoperica, morao punktirati tu jednu js jer je bila 24mm,a nije pukla, poslije punkcije mi je dao Brevactid1500. I onda boosteri. Pitala sam jel moram te boostere, rekao je da nam oni ne mogu odmoci.
    Ne daju ih jedino ako prijeti hiper. 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Blacky89
    10. Studeni 2019. 15:57

Mala1 znaci ti si isto kod L. Ja sad cekam m pa krecemo u FET. Nije mi nista rekao hocemo u prirodni FET ili s lijekovima. Sad me to zanima bas 😁 mengu bih trebala dobiti za nekih -5-6 dana, al ja od jucer imam menga bolove. Opet je stimulacija izgleda nesto pobrkala. Inače me nikad ne boli trbuh tako jako pred mengu ko sada. Jucer sam morala i tabletu popit. Mislim da to jos nisam ikad napravila. Meni su menge bezbolno. 

• Mrvica2
    10. Studeni 2019. 16:16

Mala1 -čestitam od srca!!!

Ima li tko iskustva s IVF u Sloveniji? Ako da, koji centar?
    Isto tako dvoumim se između konzultacija Alebića ili Lučingera??
    Sva iskustva/ mišljenja su dobro došla ..hvala vam 

• Gelica
    10. Studeni 2019. 16:46

Mrvica2

Najviše hvale Maribor i mi smo bili tamo na konzultacijama, možeš birat između 3 doktora koji rade sa pacijentima koji plaćaju postupak. Mi smo bili k0d dr. Milana Reljiča, jako jed ljubazan, realan i sve što te zanima će  zi odgovoriti. Uglavnom trerbali smo sad u 11 mj tamo na postupak ali smo odustali i sad krećemo kod Alebića za 7 dana h posdtupak. Nije bilo posebnog razloga, Zg nam je malo bliže i cure su jako hvalie dr Alebića i na kraju isla tamo na konzultacije i sad u postupak. Gdje je bolje, pitaj boga. U Mariboru ma malo odbilo što je isto sve nekako po traci ajmo reći, iako plaćaš ipak je to bolnica i imaju jako puno pacijenata, ali i puno uspjeha. Moja prijateljica je tamo iz prve uspjela i ona ih je preporučila. 

• Gelica
    10. Studeni 2019. 16:48

Gelica

Mrvica2

Najviše hvale Maribor i mi smo bili tamo na konzultacijama, možeš birat između 3 doktora koji rade sa pacijentima koji plaćaju postupak. Mi smo bili k0d dr. Milana Reljiča, jako jed ljubazan, realan i sve što te zanima će zi odgovoriti. Uglavnom trerbali smo sad u 11 mj tamo na postupak ali smo odustali i sad krećemo kod Alebića za 7 dana h posdtupak. Nije bilo posebnog razloga, Zg nam je malo bliže i cure su jako hvalie dr Alebića i na kraju isla tamo na konzultacije i sad u postupak. Gdje je bolje, pitaj boga. U Mariboru ma malo odbilo što je isto sve nekako po traci ajmo reći, iako plaćaš ipak je to bolnica i imaju jako puno pacijenata, ali i puno uspjeha. Moja prijateljica je tamo iz prve uspjela i ona ih je preporučila.

A kod L ne idem jer nema anestezije za punkciju.  Možda glup razlog ali meni su jajnici jako osjetljivi u stimulaciji me bolio i samo pregled sa uzv kad mi je dirnuo jajnike. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.