Evo sa transfera, oba trodnevna embrija odlična, za 14 dana beta, dobila brevactid 1500 danas i drugi za petak… sad malo srece…
MalaM jesi ti bas mirovala? ja inace treniram u teretani, rekli su ne fizicki napor, ali swm mislila nesto laganini
za 5-6 dana… takoder je sestra rekla da odnosi bolje ne… ? drugo ko sve normalno…
Jao Vuky drzim 🤞🤞🤞🤞. Pratile smo se na LH trakicama i sad sam pratila ovdje sta je s tobom. ☺️ Drzim fige da uspije i da sve bude u redu. Zelim ti veliku betu i saljem ogroman 🤗.
Gelica….
A kod L ne idem jer nema anestezije za punkciju. Možda glup razlog ali meni su jajnici jako osjetljivi u stimulaciji me bolio i samo pregled sa uzv kad mi je dirnuo jajnike.
Gelica - slažem se s tobom ..jednom sam gotovo izgubila svijest na punkciji( kada su mijenjali smjer igle)…nakon 6x punkcija mislim da mi nijedan diazepam ne bi pomogao…
hvala vam curke….
Evo kod mene definitivno nista. Na ulosku lagano kao sukrvica, i kad obrisem papirom. Menga krece 😭😭😭
Joy znam za lokalnu, ali mislila sam opću. Lokalna ovisi kako kome djeluje, nekoga jako boli i sa lokalnom a nekoga ništa bez ikakve anestezije. Ja sam imala puno folikula i neki su bili na nezgodnom mjestu i saam doktor je predložio da uzmem opću jer neće biti ugodno.
Sa općom sam sigurna da nema boli. 😃
Mrva 1986 😢😢😢 kad trebas vaditi betu?
Trebala sam danas ali sam mislila sutra jer je vikend. Al ovo izgleda da sutra necu ni trebati vise...
Mrva 😞 zao mi je draga...
Mrvica meni je Lucinger super, volim sto je kod njega opuštena i topla atmosfera, a on kao liječnik mi bas drag, sve sto ga pitaš ce ti lijepo objasniti. Skuzila sam da ne vjeruje previse nekim nalazima i papirima nego isključivo svojim ocima i onome sto vidi na uzv. Ne mislim da on skroz ignorira nalaze, pogledat ce ih, ali ipak ako jedno piše na papiru a on drugo vidi, vjeruje tome sto vidi. Uvijek mi je pokazivao na uzv folikule, endo i kakvo je stanje. Anesteziju nema opću, ima lokalnu. Koliko lokalna djeluje nemam pojma. Imala sam punkciju bez anestezije (12 js), proslo bez jeb...m ti. Meni stvarno nije bilo strasno, iako to ovisi od osobe do osobe.
Eto, to je moj doživljaj, meni je on super.
Mrva 1986 zao mi je, ali ne mora krvarenje značiti nešto loše, nemoj jos otpisat..Osim ako baš znaš da je menzis..ali stvarno se nadam da nije. Nemoj prekidati terapiju, i idi izvaditi betu, šta je sigurno je sigurno. 🤞😘
Sortiraj odgovore
Najstariji