Grizli moje menstruacije nisu bolne uopće,ne bi ni znala kad ću dobit niti dali sam dobila,ništa. Kad sam bila trudna prvi simptom mi je bio bol u donjem trbuhu pogotovo kod nekog naprezanja čak i laganog npr ako bi nosila vrećicu iz dućana i od prvih simptoma isto bilo je kao lagano bockanje u trbuhu. Grizli ja sam si to tako posložila u glavi da sad nitko ništa ne može napraviti,ili će ostat ili neće,ionako od terapije uzimam sve i najviše šta ja mogu napravit je ostat mirna. Kad bi nestali simptomi radila bi test ,to bi me umirilo.
Ema to sa sisama je i mene izluđivalo ,ali to je sve normalno ,nisam općenito imala puno simptoma(više ih je bilo kad nisam bila trudna😂) ,dakle bol u trbuhu,sise povremeno i sasvim blaga mučnina za koju nisam bila sigurna jeli umišljena ,tako do negdje 7. tjedna .
I kad bi radila test uz prestanak simptoma test bi bio pozitivan i kad se plod prestane razvijati tak da to nije mjerodavno😁
Beta ostaje pozitivna u tijelu i nakon kiretaze...
Grizli, imam i ja grčeve. Jučer me baš jako probadalo u jajnicima i iznad pubične kosti. Mislim, ne jako bolno, nego jako često. I prestale su me grudi onako kako boljeti.. sad su samo pune i teške, a bolne kad ih stisnem 😂 znam da može značiti sve i ništa, tako da neću više testove raditi, u ponedjeljak će beta pokazati..
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Onda Isabela imam jos jahanja do tog 23 dana nakon ovulacije. Ja sam jsto kao Beba si slozila sad nista ne mogu kako bude bit ce. Zelim i nadam se najboljem, al ne mogu iz svog tijela van niti ista mijenjati. Sad je sve izvan kojih mogućnosti. Iskreno zbog prijasnjih iskustava sam mislila da ce me biti vise panika, nisam bezbrizna al se trudim biti pozitivna i to je sve sta se moze. Mozda grijesim u stavu al ne mogu drukcije poludila bi. A ovo za cice i mene pomalo muci znaju bit tokom dana dosta napuhane al ko da splasnu poslije pa opet napusu, ne znam zasto ni zbog cega al ako bi sve tako detaljno isla analizirat poludila bi. Meni isto ako vise hodam ili stojim pocnem jace osjecat trbuh. Sinoc me iz desnog jajnika probadalo u nogu kao zivac al vidila sam da se pisalo o tome da je i to sve normalno tako da sve skupa se ne smijem previse opustiiti.Samo znam da prije nego dobijem mengu imam jak predosjecaj da cu dobiti a sad ga nemam. U svim dosadasnjim transferima sam ga dobila vec oko 22-23 dana ciklusa.
A što da ti pričam, meni je uspjeh što je prošao 7dnt bez krvarenja.. evo danas dan za M, i nemam ni ja osjećaj da će doći, a nema ni standard prištića na bradi. Do prekjučer su mi baš jako jako bolne bile grudi, a sad su onak..ni vam ni tam. Ali se tješim da su jako male pa se nema šta događati u njima 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
e a bete se ne sjećam nikako, probala sam nać među slikama, ali nemam, kad dođem doma mogu provjeriti među papirima, prvu betu sam vadila 12 dnt i ako se dobro sjećam prvi puta je bila čak sedamsto i nekaj, a drugi put čak preko 2000 na 14 dnt, ali tad su bili blizanci, a drugi puta prva beta 12 dnt ako se dobro sjećam oko 400, a druga oko 900, ali to mislim da je tako bilo, nisam sigurna da je sto posto.
[/url
i gle, nemoj se sekirati, nema smisla. Ako je suđeno biti će sve ok, ako nije, ne možeš protiv toga, ali koliko sad možeš biti pozitivna budi jer će to dobro utjecati :)
s obzirom kaj si sve napisala, mislim baš da je ovaj put to to, baš radi toga kaj si hiperaktvina i ne brineš previše :) to je taj dobitni :)
[/url
Sunshine bitno da nema krvarenja i da smo mi dobro. Tocno tako Isabela nema smisla nervirat se mogu si samo naskoditi. Jedino mi je mm rekao da me ne zna sto mi je al da mu se svidja jer inace sam na dan kad trebam dobit mengu nemoguca, nadrkana, zivcana i histericna i svaki klinac ki smeta, a sad ni na full stres u firmi sto su zajebali ja sam se pocela smijat i samo rekla sjajno! Dakle ni mrve nervoze, pa ako jista bar da je muz malo sretan i ne trpi mene teroristu.
Grizli i Sunshine to su supeeer plusevi! Od srca vam čestitam. ❤️ ❤️
Kod mene 6 od sedam oplođenih, odlicno se 4 razvijaju, a dva zadovoljavajuće. Transfer očekujemo u subotu. Nadam se da ce biti smrzlića, biolog kaže da hoće. Pozdrav svima 😊😊 Držite nam fige. Ja svima želim isto što i meni ❤️ puno bebica
Skakavac - odlično! Baš mi je drago da se toliko oplodilo.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikita mi vjerujes da od prvog dana ovog ciklusa kad sam mengu dobila ja sam bila smirena i inala super predosjecaj. Cak i kad sam vidila da je onaj endometrij onako nikakav nisam se uzrujala nego napravila sve sta je u mojoj moci i prepustila se ovaj put doslovno. Nisam se ni jedan jedini dan nervirala niti zeru. Cak ni kad na transfer je dosla mlada dr koju nikad nisam vidila i za koju neznam ni sad kako se zove niti ista. Ja mislim da su moje tijelo i um sada bili bas spremni za sve to i da su spremni za sve sto slijeduje. Nekako umirujuce mi je sve, dal zbog hormona, dal zbog nekih osjecaja sigurnosti koji mi pruza cinjenica da je embrij bio savršen i sve okolnosti do sada, ili jednostavno je takvo vrijeme ne znam i nije me briga. Zelim mislit samo najbolje jer ruznih situacija je dosta i vrijeme je za suncanu stranu zivota.
Skakavac super rezultat! Sretno i da bude uspjesno!
Sortiraj odgovore
Najstariji