Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Svibanj 2019. 07:25

Marijaiva 😂 nocas se nisam sjetila ga piskit a bila sam negdje oko 3 i onda se u 6 probudila opet piskit pa nisam očekivala da ce se ikakva promjena vidit tako da nema slike. Ako budem isla u grad mozda kdem do mullera po onaj njihov pa da vidim sto on kaze. Oni znam da su jako osjeljivi. A ne zelim ses stresirat previse jer Kengu me savjetovala da ce sad promjene biti neznatne pa bi voljela ostat cool. Temp je postojanih 37.2-37.3 osjecaj u trbuhu isti pa necu se forsirat. 

isabelagregorijan
    16. Svibanj 2019. 07:26

Kengurica

Jooj meni je rekao jedan frajer da je to u nasim glavama, neplodnost i da se skoncentriramo malo pa ce se primiti. Ja kazem, mi imamo fizicku prepreku pa jedino po duhu svetom, al ne da se on. Kao slusaj mene. Pa sam cula da moramo to prestat zeljet i onda cemo pocet valjda izbacivati djecu kao zecevi i tak.. Pa me jedna zena koju jedva znam pozvala na stranu da mi da savjet kako da postanem plodna, a meni bio bed joj reci da onda da savjet mom dragom (ona je od njegovih prijateljica). On mi je poslije rekao, trebala si joj reci da kak je odmah pretpostavila da je u zeni problem. Kuzis jadne mi jalove zene. Ma debili.

ja sam sigurna da nije to u glavama i da to nema veze s opuštanjem. Je, ima puno priča, nisam 10 godina mogla imati dijete i onda sam sve zaboravila i hop ostala trudna, sve to stoji, ali to je kad se nešto poklopi onako jednom u nikad. Ja sam bila jako opterećena, prirodno ne mogu ostat trudna nakon prvog spontanog, ne znam zašto, prvi ivf i drugi ostala trudna, nakon tog drugog morala sam imati pauzu i jednostavno sam sve pustila, makla sam se i s fejsa i uopće nisam razmišljala o bebi i nije se dogodilo, već pet godina slušam opusti i bude, haha

[/url

isabelagregorijan
    16. Svibanj 2019. 07:29

Grizli

Marijaiva 😂 nocas se nisam sjetila ga piskit a bila sam negdje oko 3 i onda se u 6 probudila opet piskit pa nisam očekivala da ce se ikakva promjena vidit tako da nema slike. Ako budem isla u grad mozda kdem do mullera po onaj njihov pa da vidim sto on kaze. Oni znam da su jako osjeljivi. A ne zelim ses stresirat previse jer Kengu me savjetovala da ce sad promjene biti neznatne pa bi voljela ostat cool. Temp je postojanih 37.2-37.3 osjecaj u trbuhu isti pa necu se forsirat.

a meni je to nekako brzo napredovalo ipak, ne znam, pokušat ću nać slike od svojih pa zaljepit, ja sam prvi put pišnula šesti dan trodnevnog embrija i vidla se slaba, pa za dva dana jača, pa opet za dva baš vidljiva i tako...idem nać pa zaljepim 

[/url

Grizli
    16. Svibanj 2019. 07:35

Isabela slazem se da se puuno toga mora ispoklapat da nam uspije i ako netko 10 god rafi na tome i onda rek uspije to nije samo zato jer su prestali mislit o tome nego jedbostavo sansa da se sve poklopi u velikom broju pokusaja statisticki je veca i to je to. Ajde ako imas zaljepi. Ne znam ja bas nekako oprezno u ovim ranim danima oko toga jer imam od prije iskustva sjene na testu a beta 300 i zaista mislim da histericnim testiranjem svakodnevnim necu nista postic osim stresa. A i ne znam koliko su ovi kinezi pouzdani zato bi i htjela u mulleru uzet njihove. Uostalom koliko sam shvatila kod tebe i Marijaive bete su bile velike i lijrpe pa corak. Dakle garancije mi nema a ziva se grist ne mogu. 

Lemon
    16. Svibanj 2019. 07:36

isabelagregorijan

marijaiva

Lemon

Materijal sa kiretaže možete slati na Sv Duh na analizu, tako sam ja zadnja dva puta, treba ranije s njima dogovoriti i imati uputnicu i u bolnici gdje vam rade kiretazu reći to da što više ploda i posteljice spreme i može se slati poštom ili osobno nositi

Znam to da ali ja nijednom nisam imala dovoljno materijala za citogenetiku, prvi put plod doma ispao🙄, drugi i treci put bili samo ostati apsorbiranog ploda.. Obicno idem jer mi ostaje posteljicu i gestacijska koja nece sama izac.. Cekamo da izadje samo da izbjegnem kiretaze ponovno no Tad mi se plod raspada ma uzas…

a meni je uvijek bilo da je sve ostajalo kako je, prvi put je sve samo u biti ispalo van, a drugi i treći ništa, reko mi doktor da mora krenut samo, al kad su prošla dva tjedna, a kap krvi nije izašla, morala sam na kiretažu

Mislim da kad ne krene samo i morate na kiretazu onda bude dovoljno materijala za slanje. Ja sam imala krom.greske na plodu i to se tek vidjelo na Sv Duhu a ne na phd nalazu.. Bila sam malo trudna, 7 tj i uspjeli su skupiti dovoljno 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Ema1987
    16. Svibanj 2019. 08:08

Kengu i Beba, kad se mogu očekivati nego drugi simptomi osim laganih i povremenih grčeva? Kad je vama ti počelo? Grudi će me blago rečeno izluditi, jedan tren me bole drugi ne, ujutro baš I ne toliko, navečer ih sad osjetim tako da svako jutro doživim šok i strah da je sve otišlo. 

Grizli, mene je još uvijek zabole a jajnici I maternica onako lagani grčić, odnosno cijela utroba od želudca do dole me počela boliti tamo negdje 8 dnt (od jučer mi je bolje po tom pitanju) , identičan osjećaj i bol ko što je bio nakon punkcije tako sam sad to povezala sa početkom rasta bete. 

Boa35
    16. Svibanj 2019. 08:22

Lemon

isabelagregorijan

marijaiva

Lemon

Materijal sa kiretaže možete slati na Sv Duh na analizu, tako sam ja zadnja dva puta, treba ranije s njima dogovoriti i imati uputnicu i u bolnici gdje vam rade kiretazu reći to da što više ploda i posteljice spreme i može se slati poštom ili osobno nositi

Znam to da ali ja nijednom nisam imala dovoljno materijala za citogenetiku, prvi put plod doma ispao🙄, drugi i treci put bili samo ostati apsorbiranog ploda.. Obicno idem jer mi ostaje posteljicu i gestacijska koja nece sama izac.. Cekamo da izadje samo da izbjegnem kiretaze ponovno no Tad mi se plod raspada ma uzas…

a meni je uvijek bilo da je sve ostajalo kako je, prvi put je sve samo u biti ispalo van, a drugi i treći ništa, reko mi doktor da mora krenut samo, al kad su prošla dva tjedna, a kap krvi nije izašla, morala sam na kiretažu

Mislim da kad ne krene samo i morate na kiretazu onda bude dovoljno materijala za slanje. Ja sam imala krom.greske na plodu i to se tek vidjelo na Sv Duhu a ne na phd nalazu.. Bila sam malo trudna, 7 tj i uspjeli su skupiti dovoljno

Meni su u Vinogradskoj prije kiretaže rekli da 90% spontanih ako se dogode u prvom tromjesečju su uglavnom zbog kromosomske greške.. to mi je i moj gin potvrdio..
    Ja nisam procurila sama ni nakon tjedan dana, pa su me poslali na kiretažu, ali isto iz nalaza se ništa ne može iščitati.. bila trudna-više nisi..

isabelagregorijan
    16. Svibanj 2019. 08:31
    ovaj je bio rađen mislim 8 dnt trodnevnog embrija
    ovaj je bio rađen mislim 8 dnt trodnevnog embrija

[/url

isabelagregorijan
    16. Svibanj 2019. 08:32

[/url

16. Svibanj 2019. 08:32

isabelagregorijan

Grizli

a meni je to nekako brzo napredovalo ipak, ne znam, pokušat ću nać slike od svojih pa zaljepit, ja sam prvi put pišnula šesti dan trodnevnog embrija i vidla se slaba, pa za dva dana jača, pa opet za dva baš vidljiva i tako…idem nać pa zaljepim

Meni su isto razlike bile itekako vidljive
    Ja mislim da je to do testa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.