Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    16. Svibanj 2019. 08:32
    a kinez sam u prvom ivf-u radila 7 ili 8 dan nakon transfera isto trodnevnog embrija
    a kinez sam u prvom ivf-u radila 7 ili 8 dan nakon transfera isto trodnevnog embrija

[/url

isabelagregorijan
    16. Svibanj 2019. 08:34

[/url

• Ema1987
    16. Svibanj 2019. 08:44

Isabella kolika ti je bila beta na ovako lijep test?  

Grizli
    16. Svibanj 2019. 08:44

Isabela znaci tebi ovo sto pise 9dnt to je realno bio 12 dan nakon ovulacije? Meni je to jucerasnji test bio i mislim da je jacina plusa nam tu negdje! Zato nekako mislim da sutra bi trebala ponoviti test a ne danas. Vidim da si ti poslije radila na svaka 2 dana. Hvala ti puno na ovim slikama. Dobra smjernica su da se ne zamaram time sto izmedju 6 i 7 dnt nema veliku razliku. Ako sam dobro shvatila testove sam radila otprilike na dane kad i ti s time da su meni to 6 i 7dnt jer je vracena blastica. Pa se nadam iskreno da bude razlike sutra preksutra. Svakako planiram uzet danas sutra jos i gerather ili iz mullera jer oni su jako osjetljivi to provjereno znam, gravignost nemaju tako da imam komoaraciju pa budem u isti uzorak oba bas da vidim. A reci ovaj zadnji ti je na 23. dan anoon ovulacij, transfera ili ciklusa? Bas lijepi plus! 

isabelagregorijan
    16. Svibanj 2019. 08:52

tako je grizli! najbolje ti je svaka dva dana jer se onda baš lijepa razlika vidi, a kad se svaki dan vidi se, ali se baš moraš zabuljit, pa a okrećeš, pa se pitaš jel je tamnije ili mi se priviđa haha...
    biti će ti razlika sigurno, vidjet ćeš! ove koja sam ja radila su geratherm, odlični su mi bili.  ovaj zadnji je 23 dan nakon ovulacije, tak mi piše na testu. 

[/url

• Kengurica
    16. Svibanj 2019. 08:54

Jutro. Mene i bockalo u jajnicima i menstrualna bol bila sigurno i nakon bete. A ne znam da li se sjecate da je mene i kasnije boljeo prvo jedan jajnik, ali ja nisam kuzila da je to jajnik nego mi se i na nogu reflektiralo pa je utvrdjeno da imam ciatu zutog tijela. Kad se to smirilo mi je nesto pulsiralo lijevo jedno tri dana i cak ni doktor ni kad sam hitnu zvala nisu imali pojma sta to moze biti vec rekli da je ionako rano i jedino sto mogu je mirovati. I onda u jednom trenutku, ali mislim da ne prije 7-8dnt vise nisam imala nikakve bolove. Simptomi su mi bili nejasni. Cice pune, ali kako vrijeme odmice ne vise puno osjetljive, bradavice se pomalo mijenjaju. I ja nisam imala mucnine vec kao neko gadjenje na neku hranu (nisam cak bila sigurna ni jesam li to umislila). I kod mene tvrda stolica i zatvor postojani i zasad apsolutno nista ne pomaze. I inace imam s tim poteskoce pa se valjda samo pogorsalo. E da ovo pulsiranje je bila bol u rodnici s tendencijim prelaska lijevo.

Beba
    16. Svibanj 2019. 08:56

Grizli moje menstruacije nisu bolne uopće,ne bi ni znala kad ću dobit niti dali sam dobila,ništa. Kad sam bila trudna prvi simptom mi je bio bol u donjem trbuhu pogotovo kod nekog naprezanja čak i laganog npr ako bi nosila vrećicu iz dućana i od prvih simptoma isto bilo je kao lagano bockanje u trbuhu. Grizli ja sam si to tako posložila u glavi da sad nitko ništa ne može napraviti,ili će ostat ili neće,ionako od terapije uzimam sve  i najviše šta ja mogu napravit je ostat mirna. Kad bi nestali simptomi radila bi test ,to bi me umirilo. 
    Ema to sa sisama je i mene izluđivalo ,ali to je sve normalno ,nisam općenito imala puno simptoma(više ih je bilo kad nisam bila trudna😂) ,dakle bol u trbuhu,sise povremeno i sasvim blaga mučnina za koju nisam bila sigurna jeli umišljena ,tako do negdje 7. tjedna .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Kengurica
    16. Svibanj 2019. 08:56

A testovi. Ja sam ih napravila 3 ili 4 ukupno. Prvo jedan pa drugi dan drugi i nije mi bas bilo razlike. Onda sam napravila betu, jako rano, 10dnt trostanicnog pa 12 dnt pa tek onda test nakon bete 436 i nije mi jos bila puna linija. I cetvrti sam napravila nakon utvrdjene ili gestacijske ili srca (sad da me ubijete ne znam) i tek taj je bio onako dvije iste crte. Radila sam bipin kao Beba i dva gravignost mini. A taj zadnji pravi za uspomenu iz milera. 

Beba
    16. Svibanj 2019. 09:00

Kengu za zatvor meni su najbolje zobene + mekinje,kasnije su mi dali željezo da pijem i to mi je isto puno pomoglo sa zatvorom.
    Na početku trudnoće sam imala takve grčeve u donjem trbuhu od zatvora da nisam bila sigurna da li je to ili beba,ali se uvijek nakon WC smirilo.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Kengurica
    16. Svibanj 2019. 09:12

Joj Beba ujutro doruckujem zobene plus lanene sjemenke sa mrvljenim datuljama i suhim sljivama (to je mix). Nekad ubacim taj mix u kefir ili jogurt. Psyllium ljuskice uzmem na isti dan, dane, probam pojesti jabuku i nesto povrca (inace ti stekam priznajem), donat mg, sljezov čaj. Nikakvih pomaka ne bude oko stolice osim sto odem povremeno na wc, al da oprostis/te kao kamenje da izbacujem. Mogu jos dodat i mekinje. Ne jedem nista osobito suho. Prekjucer jela i mahune i grasak, jucer grah i evo jos na wc nisam bila. Mislim da inace imam jako lijena crijeva zadnjih par godina i sama sam kriva da se na vrijeme nisam bavila time.
    Ono sto znam da nije dobro, zbog vremena se ne krecem dosta i ne jedem puno. Inace malo jedem, a sad mi apetiti nije nista veci. Tri glavna obroka i ako se sjetim pojedem nesto izmedju, al kako nisam izjelica to izmedju znam i zaboraviti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.