Kengurice hvala na savjetu za test. A vezano za pametne savjete najbolji koji smo culi je da ne znamo kako se djeca rade! 😂😂 Ljudi lupetaju gluposti neznajuci sto pametnije reci ili jendostaveno misle da sve znaju. Karla tako da ti svajetujem da sparas zivce za apmetnije stvari.
Marijaiva ne znam sto da ti kazem i sama vodim rat sa neuspjelim trudnocama, al ne odustajem od uvijerenja da je sreca upravo dosla na moja vrata. A u tvom slucaju mozda zaista bi trebala razmislit o pgd.
Cure moze pitanje jel ima veze ako crinone stavim prije ili kasnije od uobicajenog. Inace svaki dan ga stavim oko 20h, al sutra u to doba necu biti doma pa ne znam dal je pametnije da stavim ga oko 18h orije nego idem ili kad se vratim oko 22h? U nedoumici sam i ne znam sto napraviti a malo mi je nezgodno to uzinat sa sobom i stavljat dok sko u gostima. 🤔
Ja mislim da nema veze. Progesteron nije antibiotik i bitna je ta neka dnevna doza (tako rece poznata doktorica iz Praga). A nije da ce ti on naglo pasti u tijelu u ta dva sata. Bar je tako za utrice, a mislim da Crinone ima jos duze djelovanje zbog vece doze i vece iskoristivnosti.
Kengu - ja se isto često ustručavam nešto napisat,ne bi voljela da nekog zasmeta nešto od ovog šta pišem,a nije vezano uz MPO. Uvijek nađem vremena za popratiti ovu temu ,čestitam ti na malome pišulincu💙 ,uskoro ćeš ga i osjetit .Brzo to sve proleti .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Grizli ja sam Crinone stavljala kad bi išla spavati,nisam gledala na sat,mislim da nema to veze.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Nikita isla ja nac za ljubicastu menstrualnu krv jer ni ja nikad cula i sokirala se kad sam procitala. I pise da je uzrok estrogen tj estradiol kad ga ima više nego progesterona i da taj poremećaj je povezan sa cistama, endometriozom i miomima. Nek ti što prije stane i da nema bolova.
Kengu i Beba hvala na savjetu. I slobodno pisete o svojim deckima, trudnickim i majcinskim iskustvima meni osobno to je predivno procitati jer onda shvatim sto sve nas ovdje jednog dana ceka. I ja ću vas odmah iskoristit da pitam savjet br. 2 jel normano da jace bocka i imam grceve u jajniku na kojem je bila ovulacija? Sunshine i Ema imate li vi takav osjecaj?
Nikita isla ja nac za ljubicastu menstrualnu krv jer ni ja nikad cula i sokirala se kad sam procitala. I pise da je uzrok estrogen tj estradiol kad ga ima više nego progesterona i da taj poremećaj je povezan sa cistama, endometriozom i miomima. Nek ti što prije stane i da nema bolova.
Kengu i Beba hvala na savjetu. I slobodno pisete o svojim deckima, trudnickim i majcinskim iskustvima meni osobno to je predivno procitati jer onda shvatim sto sve nas ovdje jednog dana ceka. I ja ću vas odmah iskoristit da pitam savjet br. 2 jel normano da jace bocka i imam grceve u jajniku na kojem je bila ovulacija? Sunshinei Emaimate li vi takav osjecaj?
Ja mislila ti stavila sliku testa ja sva uzbudjenja evo je s jutarnjeg pisanja😅😅😅
Marijaivaznaci da problem negdje postoji ako se to vec dešavala nekoliko puta, znaci Beta se uredno dupla sve krene uredno i odjednom opet nista, kako to da problem još nisu detektirali?! Jesi kopala po internetu jel ima neko slična iskustva , šta se tu dešava ?
Al mislim i nadam se kad je sve ovako fino krenulo na ovom forumu, da si ti iduća sa jednom zdravom i pravom trudnoćom i zato držim 🤞🤞
Uf mila kopala ja i na kopala svega, ni doktori ne znaju Sta se desava a kamoli ja…
Pun fascikl papira sve ok a nejde…
Doktori jedino predlažu postupak vani i PGD…
To je jedino preostalo jer zbilja nema smisla, a phd nalaze nakon kiretaza si dobila? Kaj je pisalo?
Iz phd nalaza se nikad nist pametno ne moze vidjeti to su mi odmah rekli..
Nist posebno ne pise.. Da sam bila trudna vise nisam….
Jedino se moze raditi citogenetika ploda no mislim da se to samo na sv duhu radi na vv ne..
I ja dok dospijem do kiretaze vise ni nemam dovoljno materijala za analizu jer se svaki put plod poceo apsorbira, to se radi u malo vecem stadiju trudnoce…
Tad se moze saznat dal je plod bio zdrav ili ne.. A iz phd nalaza se razlog spontanog ne moze znati…
to znam, al se može znati je li bila kakva kromosomska greška...
[/url
Hhahha grilzli, ja isto ocekivala sliku testa 😀
E i meni dr rekla za utrogestan da nije bitno tocno svakih 8,
Nego cure, vidim da sam u prvom postu izostavila najbitnije.. MM ima 5 smrznute epruvetice i dijagnozu oligo na tom nalazu... Nakon ovog postupka ostale nam jos samo 4..Mislite da je pametnije ipak provati privatno nego petrova? Npr. Dr radoncic
Materijal sa kiretaže možete slati na Sv Duh na analizu, tako sam ja zadnja dva puta, treba ranije s njima dogovoriti i imati uputnicu i u bolnici gdje vam rade kiretazu reći to da što više ploda i posteljice spreme i može se slati poštom ili osobno nositi
Znam to da ali ja nijednom nisam imala dovoljno materijala za citogenetiku, prvi put plod doma ispao🙄, drugi i treci put bili samo ostati apsorbiranog ploda.. Obicno idem jer mi ostaje posteljicu i gestacijska koja nece sama izac.. Cekamo da izadje samo da izbjegnem kiretaze ponovno no Tad mi se plod raspada ma uzas…
a meni je uvijek bilo da je sve ostajalo kako je, prvi put je sve samo u biti ispalo van, a drugi i treći ništa, reko mi doktor da mora krenut samo, al kad su prošla dva tjedna, a kap krvi nije izašla, morala sam na kiretažu
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji