Marijaivaznaci da problem negdje postoji ako se to vec dešavala nekoliko puta, znaci Beta se uredno dupla sve krene uredno i odjednom opet nista, kako to da problem još nisu detektirali?! Jesi kopala po internetu jel ima neko slična iskustva , šta se tu dešava ?
Al mislim i nadam se kad je sve ovako fino krenulo na ovom forumu, da si ti iduća sa jednom zdravom i pravom trudnoćom i zato držim 🤞🤞
Uf mila kopala ja i na kopala svega, ni doktori ne znaju Sta se desava a kamoli ja…
Pun fascikl papira sve ok a nejde…
Doktori jedino predlažu postupak vani i PGD…
To je jedino preostalo jer zbilja nema smisla, a phd nalaze nakon kiretaza si dobila? Kaj je pisalo?
Iz phd nalaza se nikad nist pametno ne moze vidjeti to su mi odmah rekli..
Nist posebno ne pise.. Da sam bila trudna vise nisam....
Marijaivaznaci da problem negdje postoji ako se to vec dešavala nekoliko puta, znaci Beta se uredno dupla sve krene uredno i odjednom opet nista, kako to da problem još nisu detektirali?! Jesi kopala po internetu jel ima neko slična iskustva , šta se tu dešava ?
Al mislim i nadam se kad je sve ovako fino krenulo na ovom forumu, da si ti iduća sa jednom zdravom i pravom trudnoćom i zato držim 🤞🤞
Uf mila kopala ja i na kopala svega, ni doktori ne znaju Sta se desava a kamoli ja…
Pun fascikl papira sve ok a nejde…
Doktori jedino predlažu postupak vani i PGD…
To je jedino preostalo jer zbilja nema smisla, a phd nalaze nakon kiretaza si dobila? Kaj je pisalo?
Iz phd nalaza se nikad nist pametno ne moze vidjeti to su mi odmah rekli..
Nist posebno ne pise.. Da sam bila trudna vise nisam….
Jedino se moze raditi citogenetika ploda no mislim da se to samo na sv duhu radi na vv ne..
I ja dok dospijem do kiretaze vise ni nemam dovoljno materijala za analizu jer se svaki put plod poceo apsorbira, to se radi u malo vecem stadiju trudnoce...
Tad se moze saznat dal je plod bio zdrav ili ne.. A iz phd nalaza se razlog spontanog ne moze znati...
Marijaiva sta si ti draga sve prošla 😳 užas jedan!
Iskreno se nadam da ćeš jako brzo doći do svoje bebice 🤰
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Eto jednog primjera od mojih phd nalaza, manje vise svi isti.
Kad sam pitala dal se tu Sta moze znati samo mi rekli NE, to znaci da ste bili trudni i da ste kiretirani🙄
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Da ma meni su odmah rekli da se iz phd nalaza nist pametno ne moze saznat, tak da od tog nisam nista ni ocekivala
Materijal sa kiretaže možete slati na Sv Duh na analizu, tako sam ja zadnja dva puta, treba ranije s njima dogovoriti i imati uputnicu i u bolnici gdje vam rade kiretazu reći to da što više ploda i posteljice spreme i može se slati poštom ili osobno nositi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bas sam isla pogledat papire…pa ja nisam nikad vadila vitamin d…jel to daje mpo dr. da se izvadi po njegovoj preporuci ili sam moras na svoju ruku trazit uputnicu?Dal od soc. gin ili dr. opce prakse?
Meni je to dao vadit mpo dr. skupa s OGTT-testom, AMH i INZULIN.
Tako da pretpostavljam da bi to trebali dati mpo.dr.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Bas sam isla pogledat papire…pa ja nisam nikad vadila vitamin d…jel to daje mpo dr. da se izvadi po njegovoj preporuci ili sam moras na svoju ruku trazit uputnicu?Dal od soc. gin ili dr. opce prakse?
Meni je to dao vadit mpo dr. skupa s OGTT-testom, AMH i INZULIN.
Tako da pretpostavljam da bi to trebali dati mpo.dr.
Hvala...onda cu sad pitat dr.Alebica da vidim sto ce mi on reci..
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji