Ja mislim da ti papa mora biti uredan.Ne vjerujem da bi oni riskirali s potpomognutom dok ti papa test nije uredan.Jer da nije bitan nebi ga ni trazili.
Ivančica93 da li se tek spremaš na konzultacije ili si to već odradila i spremaš se na postupak pa su ti samo falili papiri?
Idem kod privatnog ginekologa Dr. Matkovica u osijek i on me priprema za mpo. On surađuje sa poliklinikom IVF u Zagrebu pa ce mi on radit UZV i davat injekcije i samo na punkciju i transfer i idem u ZG. Znaci cekam sada da dobijem M oko 29.3 i onda 2DC idem na pevi UZV i injekciju.
Prva folikulimetrija 8.dan ciklusa. Imamo 5 folikulimetrija ali su manji od 1 cm. Mislim da ovaj moj zadnji postupak neće imati sretan završetak, dođe mi da sve prekinem odmah a ne samo da produžujem agoniju😢
Prva folikulimetrija 8.dan ciklusa. Imamo 5 folikulimetrija ali su manji od 1 cm. Mislim da ovaj moj zadnji postupak neće imati sretan završetak, dođe mi da sve prekinem odmah a ne samo da produžujem agoniju😢
5 folikula *
5 folikula *
oh juje ... a valjda ce se pokrenuti...što kažu na humanoj , kad opet folikulonetrija
waithing
Danas nam je naša mrvica mahala!!! Predivan pogled!!!😊😊😍😍😍👣💞
Ajoooj,predivnoo❤❤
5 folikula *
oh juje … a valjda ce se pokrenuti…što kažu na humanoj , kad opet folikulonetrija
U četvrtak 😯
Evo cure moje da se i ja prijavim na cekanje bete😊 danas vratili mrvicu,uspjesno prezivila odmrzavanje..i sad cekanje heh😘
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji