Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dvidi
    09. Ožujak 2015. 19:42

super cure! biti će to sve u redu jer imamo cilj, zar ne!?
    mi smo se odlučili također za Petrovu! Nekako sam sentimentalno vezana uz tu bolnicu, a vi ste mi samo na neki način dale "poguranac" da se sutra naručimo! hvala vam!!!

id20
    09. Ožujak 2015. 19:57

Samo naprijed, dvidi!! Svi imamo cilj i dok vjerujemo bit ce sve u redu!! 

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Fiolina
    09. Ožujak 2015. 23:31

Da i ja javim.
     Bili kod dr.L. Da vidimo jel mozemo ovaj mj u postupak,kad ono eto meni ciste :( veli L da je zuto tijelo. i sad ja pijem vrkutu i stolisnik i cekam m da vidimo oce li puknut cista pa da mozemo u postupak..taman nalaze imamo sve i sad ovo..

martina16
    13. Ožujak 2015. 10:14

Bok cure,
    da vam javim svoj ishod postupka.U ponedjeljak sam imala punkciju
    i bilo je samo jedno jajašce a u srijedu sam trebala imati transfer,ali
    nije ništa bilo od njega jer mi se stanica prestala razvijati.
    Sada suprug i ja razmišljamo da krenemo privatno.Moja doktorica mi je
    preporučila polikliniku Beta Plus pa me zanima da li je netko išao tamo,kakvi su uvjeti
    i kakvo je osoblje i koliko mi otprilike treba novaca za jedan postupak,da se barem znam priprediti.

Svima koji idu u postupak želim svu sreću da im uspije

martina

Fiolina
    13. Ožujak 2015. 19:38

Hvala Mary Lou :)
    Evo da javim novosti.. Danas bila na uzv,cista nije pukla,narasla je i vodena je,a ne zt. Idem Lučiju u utorak pa veli da bude je probušio ako ne pukne sama. Tako da sada čekamo idući ciklus.. 
    :*

• MARY LOU2
    13. Ožujak 2015. 20:25

Martina, šteta što je tako prošlo. No bolje ti je da ideš na sigurno, s Gonal F injekcijama FSH hormona koji potiču stvaranje više jajnih stanica, i time dobivaš više šanse da barem jedna opstane. A baš želite ići privatno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.