Bok cure,
da se i ja javim.Danas sam bila na prvom pregledu kod doktorice,
opet krećem u postupak.Pijem Clomiphen i u srijedu opet idem na pregled.
Nadam se da će ovaj put uspjeti
martina
Bok cure,,bila sam jucer na pregledu,dr.mi je rekla da nepijem vise tablete i u subotu opet na pregled.Najvjerojatnije cu u subotu imati punkciju
martina
ej ženice,evo da se i ja javim i odmah pitam.....bili smo neki dan kod doktorice,nalazi su nam svi uredni,ali za postupak trudnoće meni su malčice povišeni hormoni štitnjače tj.samo jedan i taj mi navodno koči začeće,e sad dobila sam terapiju za piti,3mj. i doktorica je rekla da bi čak bilo moguće i da ostanem i prirodno trudna,pa bi vas molila ako je koja pila te tablete i dal je možda ostala uz njih i trudna!! hvala puno!! tablete se zovu Euthyrox 25.
Rundy
Pozdrav svima! Naime, bez obzira što nema puno aktivnih sudionica ove teme, uzdam se u vašu pomoć!
Suprug i ja odlučili smo potražiti pomoć u nekoj od naših bolnica kako bi našli uzrok neplodnosti ( u 5 godina pokušavanja jedna vanmaternična i jedna biokemijska u zadnje 2 god.), te ulazak u postupak potpomognute oplodnje. Neki liječnici su stava da mi nismo neplodni (?!?), a vas molim za savjet kojeg bi liječnika u kojoj bolnici preporučili za konzultacije i otvoren, smiren i konstruktivan razgovor?! Najvažnije od svega, ja sam 36, mm44 i jednostavno ne želimo više čekati!
rundy hvala!
znaš li da li se dugo čeka na prvi pregled u Petrovoj? A dr. Vrčić, Radaković, Kasum? Moram li im reći kod koga se želim naručiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji