Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mija7
    30. Siječanj 2015. 20:25

Cure, ima koja na sv duhu? Mi obavili prvi razg i sad cekamo da jos m obavi sper pa ako bude ok da se opet narucimo.

cura fina
    31. Siječanj 2015. 10:32

Drage moje, ja sam naručena u petrovu sad u drugom na pregled i dogovor kod dr.Vrčića ima li koja iskustva za njega....hVALA

• sanjs2
    02. Veljača 2015. 13:47

Pozdrav svima,pročitala sam sve postove,u braku sam 3 godine i tri god se ne pazimo i stvarno trudimo ali eto nema plusića... Zanima me ima li tko iskustva u Osijeku i koga preporučate? Kakve su cijene? Malo me strah i uopće neznam što nas čeka,ali spremna sam na sve da ugledam svoje sunce...

Fiolina
    04. Veljača 2015. 17:54

Bok cure, nakon pregleda i nalaza i operacije varikokele i dalje loš spermiogr. pa je ginekolog rekao da je opcija umjetna. Jel ima koja od vas iskustva sa privatnim klinikama i koliko se kreću cijene? jer ni m ni ja nemamo strpljena čekati na postupak preko hzzo.

id20
    05. Veljača 2015. 10:16

Mi idemo kod dr.Škvorca! Bili smo na razgovoru, sad na pregled i u 3. mjesecu idemo na postupak! Prvi ivf! Pa cemo vidjeti!! 

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.