Pozz. Da i ja podjelim svoje iskustvo s vama. Tocno danas moj maleni je napunio 6 mjeseci i on je beba iz ivf postupka. Mi smo se odmah odlucili za privatnika i nismo pogrijesili. Postupak smo radili u Ivf centru kod dr. Lucingera. Za njega mogu reci sve najbolje i svima bi ga preporucila. Osim sto je izvrstan lijecnik on je prvenstveno veliki covijek. Kod mene su diagnosticirani policisticni jajnici a suprug je imao ne bas najbolji spermiogram. Nista strasno ali nismo uspjeli trudnocu ostvariti prirodno 3 godine. Imali smo dva postupka i oba su zavrsila trudnocom, nazalost prva trudnoca spontanim u 9 tjednu. Nakon 6 mjeseci krenuli smo u drugi postupak i 9 mjeseci poslije sav trud nas se isplatio, postali smo najsretniji roditelji malom andjelu. Postupak kod Lucingera kosta 9350 kn + lijekovi cca 5000 kn. Kada smo mi radili onda jos nije imao ugovor sa hzzom a sada ne znam kakva je situacija. Moja preporuka je privatnik, naravno ako si ga mozete priustit jer iz drugih prica bolnice su samo gubljenje vremena. Vjerujte mi, isplati se svaka kuna. Doktor Lucinger je, usudila bi se reci, najveci strucnjak u hr po pitanju ivf-a. Ima izvratan tim ljudi oko sebe i najbolju biologinju a ona je najvaznija u cijelom postupku. Zelim vam svima koji ste u postupcima puno srece i da sto prije osjetite srecu i ljubav koju samo dijete moze pruziti
drage moje,a dal ima koja da je bila kod dr.Šprem Goldštajn u Petrovoj??? Kakva imate s tom dr. iskustva?? :D :D
Rundy
A jel poliklinika ivf trenutno radi preko hzzo-a?
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji