Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARY LOU2
    09. Veljača 2015. 17:00

Rundy,
    bila sam kod dr.Šprem i njezina me sestra upisala za Ivf kod dr.Radakovića, e sad neznam. Ona valjda sve vodi do postupka, a dr.obalja sam postupak, 3.3. sam naručena na kontrolu i dogovor pa ćuu znati. A ti si bila već kod nje?

rundy
    09. Veljača 2015. 17:53

bila sam u 10mj.na prvom razgovoru i mi idemo 3.3. kod nje sa svim nalazima!

Rundy

• MARY LOU2
    11. Veljača 2015. 15:34

Ja sam na facu Mary Loo, dodaj me, poslala sam ti poruku na Marina Habus

Fiolina
    13. Veljača 2015. 17:22

bok curke, evo mm i ja danas bili kod dr. Lučingera pa da kažem kak je dr. super i pristupačan, sve nam je objasnio i  baš mi je drago da smo njega odabrali!! Napravio mi je uzv i ustanovio da sam jako plodna :D ali da imam i blago policistične jajnike, ali da neće biti problema, jedino se boji hiperstimulacije. nadamo se da će sve biti ok.. dao nam je popis pretraga i kad to sve obavimo, krećemo! baš smo sretni pa eto da prenesmo malo svoje sreće na vas! 

medsr
    13. Veljača 2015. 18:52

Cure,ja vas pratim i cekam sretne vijesti...veselim se s vama vasem napretku...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.