Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    27. Siječanj 2017. 09:14

Cure, dobro jutro :)
    imam pitanje
    danas sam bila na prvom uzv, 6dc, rekao mi je dr da su mi folikuli svi oko 8mm, i da ih ima jako puno, i da je to dobro..ali mene to malo zabrinjava?nisu mlao premali?sad nastavljam dalje sa menopurima i u pon drugi uzv

Zoja31
    27. Siječanj 2017. 10:39

Ana2711 nemaš uopće brige za 6-ti dc je normalno da se kreću oko 8mm. U pravilu bi trebali rasti oko 2mm dnevno. Bitno je samo da rastu od uzv-a do uzv-a. Vidjet ćeš već za dva dana će ih biti i preko 10mm sigurno 

Nina2512
    27. Siječanj 2017. 11:47

joj hvala vam, sad mi je lakše.. a vjerojatno bi mi i dr rekao da nešto ne valja

27. Siječanj 2017. 20:01

Ja sam morala prije svake inseminacije na uzv 2dc i grozno mi je bilo prvi put,  nelagoda zbog krvi.  Drugi put sam došla s gaćama i uloškom i prije nego sam se legla sam skinula.

• zelimobebu123
    27. Siječanj 2017. 21:40

Danas bio transfer. Dvije blastice su vraćene. Biologica jako zadovoljna s izgledom. Čekamo betu.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.