Cure, dobro jutro :)
imam pitanje
danas sam bila na prvom uzv, 6dc, rekao mi je dr da su mi folikuli svi oko 8mm, i da ih ima jako puno, i da je to dobro..ali mene to malo zabrinjava?nisu mlao premali?sad nastavljam dalje sa menopurima i u pon drugi uzv
Ana2711-ja mislim da se ne trebaš brinuti jer oni će još narasti kroz par dana
I ja sam danas bila na uzv-21dc, i opet moram doći slijedeći put na 3dc. Ovo mi se baš ne sviđa, kak 3 dc, a baš taj dan imam jako krvarenje. da li je neko od vas isto tako morao, to je baš grozno, kako ste se vi osječale?

Ana2711 nemaš uopće brige za 6-ti dc je normalno da se kreću oko 8mm. U pravilu bi trebali rasti oko 2mm dnevno. Bitno je samo da rastu od uzv-a do uzv-a. Vidjet ćeš već za dva dana će ih biti i preko 10mm sigurno
joj hvala vam, sad mi je lakše.. a vjerojatno bi mi i dr rekao da nešto ne valja

Ja sam morala prije svake inseminacije na uzv 2dc i grozno mi je bilo prvi put, nelagoda zbog krvi. Drugi put sam došla s gaćama i uloškom i prije nego sam se legla sam skinula.
Ja sam morala prije svake inseminacije na uzv 2dc i grozno mi je bilo prvi put, nelagoda zbog krvi. Drugi put sam došla s gaćama i uloškom i prije nego sam se legla sam skinula.
Da bas sam o tome i ja razmisljala,tako je mozda najbolje.a posto i oni znaju kako nam je mogla bi i koja sestra nesto reci i pripremiti nas.ja se nadam da necu vise nikad morati u te dane dolaziti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji