Curke jel još tko dobio dvije injekcije Decapeptyl kao štoperica?
Curke jel još tko dobio dvije injekcije Decapeptyl kao štoperica?
Ja sam dobila isto Decapeptyl..
Mina0709
Cure iz petrove,kako je tamo sa punkcijom?daju li neku anesteziju?nesto sam tu citala da davaju cak i opcu?ovo ce mi biti prvi put i tog se jedino uzasno bojim
Cure iz petrove,kako je tamo sa punkcijom?daju li neku anesteziju?nesto sam tu citala da davaju cak i opcu?ovo ce mi biti prvi put i tog se jedino uzasno bojim
Ana u Petrovoj ti daju anesteziju ako si u stimuliranom postupku, ne brini... ja sam imala samo jednu js u stimuliranom i pitali su me želim li anesteziju ili ne, doktor je rekao da je samo js pa nema potrebe, ali ako inzistiram, može... nisam inzistirala i boljelo me prestrašno..
A što se tiče pikanje, ja sam ti tri puta išla u bolnicu na pikanje, treći sam dan žicala sestru injekcije za doma i dala mi je, doduše ja sam išla na put dva dana ali mislim da bi mi dale bez obzira na put.

pozdrav. evo iduci mjesec pocinjem prvi puta sa podmognutom zanima me kakva su vasa iskustva i kakve se sve pretrage rade... hvalla
pozdrav. evo iduci mjesec pocinjem prvi puta sa podmognutom zanima me kakva su vasa iskustva i kakve se sve pretrage rade… hvalla
Poslat će te vadit hormone 2-4dc i 21 dc prpgesteron, ako nemaš te nalaze. Tsh, glukozu. Moraš imati briseve i papa test najmanje godinu dana star. Poslat će vas vaditi markere za hiv , hepatitis i krvnu grupu.
Ovisi gdje ćeš ići na pregled, večinu si možeš riješiti prije nego ideš na prvi pregled. PA da imaš nalaze sa sobom. Ako još nemate dijagnozu.
ivana
zelimobebu kako je prošla punkcija?
zelimobebu kako je prošla punkcija?
Preživjela, imamo devet oplodjenih stanica, čekamo sutra opet da vidimo šta će reć.
Cure imam 7 blastocista (3 odlicne i 4 isto dosta kvalitetne) i te 3 ce smrznuti po jednu a ove 4 po dvije...eto ako bog da u 3 mj idem po svoj prvi embrij😊😊
Mina0709
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji