Pozdrav cure, zanima me da li se u Petrovoj na folikulometrije ide svaki dan od 6.dana ili je moguće da to bude svaki drugi ili treći dan na početku?
Moram si planirati izostanke s posla...
cure, imami ja pitanjce: idem 13.2. na dogovor za terapiju. zanima me da li se na tom dogovoru radi kakav uzv??? ja sam vadila amh ( 0.78 ng/ml) i dr u petrovoj rekla ivf zato sto je rezerva preniska, međutim, prosli mjesec sam bila kod moje dr i radili smo uzv, kaze ona da ima puno folikula (taman mi bila sredina ciklusa), i da joj nije jasno kako je amh ispao tako nizak, a uzv predivan. nece mi valjda dati injekcije za pripremu za ivf bez da pogleda uzv ili ????
Sve rade na temelju nalaza. Prvi uzv je tek 6 dc. Onda se vidi stanje.
Na uzv se ide prvo svaki drugi dan, ali nikad ne znaš tek dok ne dođeš na pregled. Ja sam kod inseminacije znala i po tri dana za redom doći, ali to tek pred kraj, tj. kad se bliži ovulacija. Ako možeš uzmi si taj cijeli tjedan bolovanje, znam kako je meni bilo kad nisam uzela, bila sam pod velikim stresom, svaki put javljati na posao pa tražiti zamjene itd.
ok hvala. isplanirala sam vec ici na godisnji, imam jos 10 dana od prosle godine, tako da cu to tada iskoristit. nisam na poslu nist pricala, radije cu to obavit u tisini taj prvi put pa cemo vidjet sta ce bit.
Cure, mene zanima to pikanje prije punkcije.Jel se to treba raditi svaki dan u isto vrijeme, ili samo ujutro ili kak kome odgovara? Ja ne znam dal ću to moći sama raditi,nekako se bojim toga.
Da li je koja od vas primala injekcije menopura?zanima me da li bi trebala imati neke nuspojave, simptome od toga? ja sam jučer dobila drugu injekciju i ništa ne osjećam, baš ništa.. ništa me ne boli, nije mi mučno...jedino me guza boli jer dobivam injekcije u guzu.. hehe..i da, samo pikanje me užasno boli, peče.. sva sreća što si ne moram to sama..
Ja sam dobila ovaleap.
Znači uputa je da se pika svaki dan u 17h.
Nije standardna igla već je "pen" s maaalom iglicom na vrhu koji ide samo pod kožu. Nije strašno.
Ja sam se pikala sama i nije uopće strašno, najgora mi je bila štoperica. Ona me pekla baš. Treba se samo opustiti. Po meni je gora punkcija. Ali sve se to preživi, samo treba slušat upute i odležat prvi dan nakon.
Sortiraj odgovore
Najstariji