Meni je doktor na prvim konzultacijama u Petrovoj napravio ultrazvuk iako sam imala nalaze.
Ana… ja sam u proslom postupku koristila menopur.. samo sam se u trbuh pikala.. pecka i to je jedino... nisam nikakve simptome imala..
Ajde sad mi je malo lakse,ak ste se skoro sve same pikale onda cu valjda i ja moci bez problema.Slijedece me onda ceka ta punkcija koje se bojim vise nego neznam cega.Vec se sad lagano pripremam psihicki na to,ali ne uspijevam.Mada je meni doktorica rekla da krecemo s laganom dozom tako da bude samo par js, samo neznam kako cu to izdrzati.inace mogu podnijeti bol ali sad neznam sto me ceka.
Cure ne znam gdje ste u postupcima, ja sam bila 2 puta u vinogradskoj i oni imaju anesteziju. Uspavaju te na 10-15 minuta i ničega nisi svjestan. Sestra te probudi u sobi kad je već sve gotovo. Bogu hvala na anesteziji jer iskreno ne znam kako bih bez nje preživjela punkciju.
Da li kod nas preporučuju mirovanje dan nakon ET? Čitam na netu, piše nastaviti s uobičajenim aktivnostima...
Ja sam na Sv.Duh, sutra idem na uzv i onda ću valjda dobiti te injekcije, doktorica je spominjala gonal i još nešto.Rekla je da ako baš neko ne može izdržati da ga uspavaju.A ja mislim da se protiv bolova ipak nešto valjda dobije.Neznam kako ću preživjeti taj strah, mislim da mi je on gori od same boli.Sutra ću još preispitati situaciju i moliti da mi daju bar nešto za smirenje.Stvarno se divim svima koji su to prošli po nekoliko puta.
strah od punkcije je nestao....
poslije FET sam radila sve normalo samo nisam dizala neki teret...
i danas BETA kao kuca......
svima vam zelim ovu godinu, kao sto je meni pocela i da sto prije promjenite forum temu!!!!!
Čestitke od srca!!
Sad zasluzeno uzivaj u trudnoći!!
Gdje ste bili u postupku?
Sortiraj odgovore
Najstariji