Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DoraAR
    28. Siječanj 2017. 20:10

Zelimobebu123 sretnoooo!!! Nastavi ovaj dobar niz! 

Vesnic znam na što misliš, i ja zasad ne zelim nikome nista govoriti...nazalost iz doznaka se može vidjeti o čemu se radi. Ja ću se pokušati nekako pokrpati sa godišnjima i uz posao, pa ću vidjeti. Iako, nije to lako sve uskladiti i još ne biti u stresu...

zelimobebu123
    28. Siječanj 2017. 23:09

DoraAR

Zelimobebu123 sretnoooo!!! Nastavi ovaj dobar niz! Vesnic znam na što misliš, i ja zasad ne zelim nikome nista govoriti…nazalost iz doznaka se može vidjeti o čemu se radi. Ja ću se pokušati nekako pokrpati sa godišnjima i uz posao, pa ću vidjeti. Iako, nije to lako sve uskladiti i još ne biti u stresu…

Hvala, nadam se pozitivnom nastavku 😘

Zoja31
    28. Siječanj 2017. 20:35

cure doktor vam otvori obično bolovanje koje pokrriva nekih 14 dana i to se vodi pod " obično " a ne komplikacije i nitko ne može znati radi čega ste doma.

Panda123
    28. Siječanj 2017. 20:48

Draga Zoja, to obicno bolovanje mi daje ginekolog ili dr. opce prakse?

Lunale
    28. Siječanj 2017. 21:08

Pozdrav ekipica! Cestitam curama koje imaju plusic, a ostalima zelim svu srecu i da sto prije docekaju svoje pozitivne bete. Evo ja sam povratnica na ovoj temi, prosla sam 3 inseminacije a rezultat prvog IVF postupka sada spava u krevetu. Ostale su nam 4 smrznute blastice i planiramo sada ici po njih. Ima li tko da isto ide ili je bio po smrzlice? Inace, ni muz ni ja nemamo dijagnozu ali do prirodne trudnoce ne dolazi godinama.

dn
    30. Siječanj 2017. 00:41

Lunale

Pozdrav ekipica! Cestitam curama koje imaju plusic, a ostalima zelim svu srecu i da sto prije docekaju svoje pozitivne bete. Evo ja sam povratnica na ovoj temi, prosla sam 3 inseminacije a rezultat prvog IVF postupka sada spava u krevetu. Ostale su nam 4 smrznute blastice i planiramo sada ici po njih. Ima li tko da isto ide ili je bio po smrzlice? Inace, ni muz ni ja nemamo dijagnozu ali do prirodne trudnoce ne dolazi godinama.

ja sam imala dva smrzlica, jedan je u meni a drugi ceka na red... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI