Pozdrav cure, zanima me dali ima netko da je imao CIN1 i izlječio se. Doktor nas neće šalje na postupak dok se toga ne riješim.
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Ivana195… dobro dosla... i nadam se da neces dugo tu biti 😉
Ja sam u Ri... sve sto ti je Aneri85 napisala traze i u Ri... ako odmah dodes sa svim nalazima prije ces krenuti u postupke...
Suprug bi morao spermiogram prvo napraviti. Sve uputnice ti tvoj gin izdaje.
Pozdrav :)
zamolila bih cure koje su bile na punkciji u Petrovoj, ako mi mogu malo detaljnije opisati postupak?mislim da ću biti malo smirenija ako ću znati što me točno čeka :)
Zanima me znači kada nas smjeste u sobu, tamo se presvlačimo? imaju neke kabine ili?
da li moramo skinuti odmah grudnjak i gaćice, ostati samo u spavaćici? mogu li uzeti i ogrtač sa sobom?jer pošto imam samo spavačice kratkih rukava bojim se da mi ne bude hladno( ne da mi se iskreno sad samo zbog toga kupovati neku drugu dugih rukava).
Da li anesteziju dobiješ u toj sobi ili kad te uvedu u salu? i da li hodaš do sale ili te odvezu sa krevetom?
ispričavam se na toliko pitanja, ako ima koja cura voljna mi odgovoriti bila bih jakoo zahvalna :)
Ana
Dobit ćeš papirić s uputama što ponijeti, kad ideš kući sa zadnjeg pregleda sestra ti sve objasni za punkciju. Spavačica i šlape ti trebaju. Soba ima posebno wc u kojem se možeš presvući. Anesteziju dobiješ tamo na stolu. Sve ovisi dalje o tome koliko folikula imaš.
Sortiraj odgovore
Najstariji